Κερδη και αυξηση μεριδιου το 2013 για την Electronet

Κέρδη παρουσίασε και το 2013 η Electronet, παρά την συνεχιζόμενη ύφεση στην ελληνική οικονομία, που είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις στο σύνολο της αγοράς ηλεκτρικών ειδών να συρρικνώνονται για 5η συνεχή χρονιά.

Σύμφωνα με τα πρώτα διαθέσιμα στοιχεία, η Electronet διατήρησε την 3η θέση μεταξύ των αλυσίδων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και την 1η μεταξύ των αμιγώς ελληνικών επιχειρήσεων. Μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας,  κατόρθωσε να βελτιώσει τα μερίδιά της και το κυριότερο να διατηρήσει την κερδοφορία της και την υγιή της χρηματοοικονομική διάθρωση. Αξιοσημείωτο είναι ότι η Electronet διαθέτει μηδενικό δανεισμό, κάτι που της επιτρέπει να διατηρεί χαμηλά επίπεδα χρηματοοικονομικών εξόδων και πιο περιορισμένες υποχρεώσεις.

Όσον αφορά το 2014, η Electronet  ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει την ίδια προσεκτική εμπορική πολιτική, με στόχο αφενός να βελτιώσει την παρουσία της στην αγορά και αφετέρου να μην εκτεθεί σε επισφάλειες. 

Επίσης η εμπορική της πολιτική θα επικεντρωθεί στην επίτευξη αμοιβαία ωφέλιμων εμπορικών συμφωνιών για τα μέλη και τους προμηθευτές της, στην εξασφάλιση ελκυστικών και υψηλής προστιθέμενης αξίας προϊόντων για τον τελικό πελάτη, στην αναβάθμιση του προϊόντικού της μείγματος με προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και στην επιλεκτική ανάπτυξη του φορέα με την ένταξη νέων μελών στο δίκτυό της.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.