Καταιγισμος νεων συσκευων απο τη Lenovo

Με μια πληθώρα νέων συσκευών σε όλες τις κατηγορίες, η Lenovo φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία της στη φετινή IFA, αποδεικνύοντας εν τοις πράγμασι ότι η ανοδική της πορεία, όπως καταγράφεται από στοιχεία διεθνώς, μόνο τυχαία δεν είναι. Έτσι, στα πλαίσια της IFA 2014 η κινεζική εταιρεία κατέκλυσε το περίπτερό της με προϊόντα που απευθύνονται σε όλους τους καταναλωτές, από τις επιχειρηματικούς πελάτες μέχρι τους gamers, στέλνοντας μήνυμα ότι δεν πρόκειται να αφήσει ούτε μία, κυριολεκτικά, αγορά στην οποία να μην έχει παρουσία. 

Αναλυτικότερα, στο Βερολίνο η Lenovo προχώρησε στην επέκταση του προϊοντικού portfolio της σε tablets και PCs. Η νέα σύνθεση ξεκινά με το TAB S8 το πρώτο Android tablet της Lenovo που τροφοδοτείται από Intel Atom. Η Lenovo ανακοίνωσε επίσης και δύο νέα υψηλών επιδόσεων gaming PCs: Το Y70 Touch, το πρώτο laptop 17 ιντσών με οθόνη αφής από τη Lenovo με τον τελευταίας τεχνολογίας επεξεργαστή και τεχνολογία γραφικών για HD gaming, και το ERAZER X310, ένα πιο προσιτό gaming PC.

Επίσης, παρουσίασε το νέο ThinkPad Helix, ένα πλήρες, επαγγελματικό 2 σε 1 Ultrabook , που συνδυάζει λεπτό design αλλά ισχυρότατο hardware. Η Lenovo εισήγαγε ακόμη δύο νέα all-in-one επιτραπέζια PCs: Το 19.5 ιντσών HORIZON 2e, το λεπτότερο επιτραπέζιο PC της Lenovo με premium χαρακτηριστικά, και το 21.5 ιντσών HORIZON 2E, το πιο προσιτό επιτραπέζιο PC της Lenovo. Επιπλέον, ανακοίνωσε το ThinkCentre Tiny-in-One 23, μια νέα πρόταση για να προσαρμόζουν οι επιχειρήσεις ασφαλείς AIO επιτραπέζιες λύσεις, καθώς και το 2 Pro, ένα  dual-mode laptop για απλούς χρήστες.

Στο κομμάτι των smartphones, αγορά στην οποία έχει αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία της, η κινεζική εταιρεία απάντησε στις απαιτήσεις των καταναλωτών με δύο συσκευές: Το νέο VIBE X2 και το VIBE Z2. Το VIBE Z2 είναι το πρώτο 64-bit powered smartphone της Lenovo, κάτι που σημαίνει ότι είναι ικανό να εκμεταλλευτεί τις μελλοντικές εκδόσεις Android της Google που υποστηρίζουν υψηλές επιδόσεις στα 64-bit. Από την άλλη το λεπτό και ελαφρύ Vibe X2 διαθέτει τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή MediaTek MT6595 4G LTE True8Core, καινοτόμα εξαρτήματα click-on και περιλαμβάνει δύο προηγμένες φωτογραφικές μηχανές εξοπλισμένες με πολλαπλές λειτουργίες λήψης και χαρακτηριστικά εξωραϊσμού.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη