Καιριες αλλαγες στη Microsoft Ελλας

Μια σειρά σημαντικών αλλαγών και εσωτερικών μετακινήσεων στελεχών σε καίριες διοικητικές θέσεις, ανακοίνωσε η Microsoft Ελλάς. Συγκεκριμένα, ο Θεοδόσης Μιχαλόπουλος, η Μυλαίδη Στούμπου, ο Νίκος Αναστόπουλος και ο Άρης Μάρκου είναι τα νέα πρόσωπα που θα ενισχύσουν το στελεχιακό δυναμικό της εταιρείας.

Ο Θεοδόσης Μιιχαλόπουλος αναλαμβάνει τη θέση του διευθυντή Consumer Channels Group, όντας υπεύθυνος για τη στρατηγική και τις πωλήσεις των καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών της Microsoft μέσω των δικτύων λιανικής πώλησης, των καναλιών χονδρικής πώλησης και διανομής καθώς και μέσω των κατασκευαστών συσκευών (ΟΕΜ). Τη θέση αυτή κατείχε προηγουμένως η Δήμητρα Ντάρδα, η οποία πλέον έχει προαχθεί σε επικεφαλής του οργανισμού ΟΕΜ (Original Equipment Manufacturers) για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. O Θεοδόσης Μιχαλόπουλος προέρχεται από την Vodafone Ελλάς, όπου κατείχε θέσεις στις πωλήσεις (Business Sales Manager) και στο marketing (Prepaid Group Brand Manager) για τα τελευταία 6 χρόνια.

Επιπλέον, η Μυλαίδη Στούμπου αναλαμβάνει τα καθήκοντα της διευθύντριας Τεχνολογίας, συνεχίζοντας το έργο της Ελένης Ραχανιώτου, η οποία έχει νέα καθήκοντα στα κεντρικά της Microsoft στο Redmond. Στο νέο της ρόλο, η κα. Στούμπου θα έχει στην ευθύνη της τη στρατηγική της εταιρίας σε θέματα τεχνολογίας, καθώς και την προώθηση των νέων τεχνολογιών cloud και mobility της Microsoft στην αγορά, με έμφαση στην προσέγγιση των εξειδικευμένων κοινών, όπως εταιρείες παραγωγής λογισμικού, startups και στελέχη πληροφορικής. Η Μυλαίδη Στούμπου εντάχθηκε στο δυναμικό της Microsoft το 2011 αναλαμβάνοντας το ρόλο της διευθύντριας Τεχνικών Πωλήσεων με ευθύνη τις πωλήσεις στρατηγικών λύσεων σε μεγάλους οργανισμούς. Έχει 20ετή εμπειρία στην αγορά πληροφορικής σε εταιρείες όπως οι Singular Logic, Velti και  Intracom.

Ο Νίκος Αναστόπουλος αναλαμβάνει το ρόλο του Solutions Sales Manager, υποστηρίζοντας την προώθηση προϊόντων και τεχνολογιών της Microsoft, μέσω της Διεύθυνσης Πωλήσεων Μεγάλων Πελατών (EPG), Δημοσίου και Corporate Accounts.

Τέλος, ο Άρης Μάρκου αναλαμβάνει το ρόλο του Windows Business Group Lead, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την στρατηγική και την προώθηση των Microsoft Windows καθώς επίσης και για τον συντονισμό και την υποστήριξη των πωλήσεων τους.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.