Και η HP στο παιχνιδι των smartphones

“Η απάντηση είναι ναι, αλλά δεν μπορώ να σας δώσω χρονοδιάγραμμα. Θα ήταν ανόητο να πούμε όχι. Η HP πρέπει να είναι εντός του παιχνιδιού”. Τάδε έφη η Yam Su Yin, διευθύντρια πωλήσεων PC και tablets στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού.  Όσο για την ερώτηση, αυτή αφορούσε το κατά πόσο η HP ετοιμάζεται να εισέλθει στην αγορά των smartphones.

Η διευθύντρια πωλήσεων της HP δεν έδωσε λεπτομέρειες για το ποιο OS θα χρησιμοποιήσει για τη συκευή της η εταιρεία, ωστόσο ήταν κατηγορηματική ότι δεν είναι ακόμα αργά για την HP όσον αφορά τις mobile φιλοδοξίες της. Το Palm Pre smartphone και το TouchPad tablet της HP-και τα δύο βασίζονταν στο webOS της Palm-ήταν οι πρώτες απόπειρες τις HP στη mobile αγορά το 2010. Ωστόσο ήταν τόσο αποκαρδιωτικές από πλευράς πωλήσεων ώστε η ΗP αναγκάστηκε να κλείσει το mobile division το 2011.

Με δεδομένο ότι στις αρχές Ιουνίου η HP παρουσίασε το Slate 21, ένα all-in-one μηχάνημα που βασίζεται στο Android 4.2.2, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι και το smartphone της εταιρείας θα τρέχει το συγκεκριμένο OS.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.