16.1 C
Athens
16/04/2021
Biztech

Intelligent Data λύσεις της HPE για business continuity

Η Hewlett Packard Enterprise ανακοίνωσε νέες δυνατότητες στις πλατφόρμες HPE Primera και HPE Nimble Storage, συμπεριλαμβανομένου ενός AI-driven, self-healing και self-optimized συστήματος που προσφέρει αυτόνομες λειτουργίες σε πραγματικό χρόνο. Τα παραπάνω αποτελούν μέρος μιας ολοκληρωμένης επικαιροποιημένης έκδοσης της Intelligent Data Platform, η οποία παρέχει στους πελάτες της μια AI-driven, σχεδιασμένη για cloud, as a service προσφορά, που έχει ως αποτέλεσμα την απαράμιλλη διαθεσιμότητα και απόδοση εφαρμογών, ευελιξία και αυτοματοποίηση.

Οι νέες δυνατότητες περιλαμβάνουν:

  • Λειτουργίες συστήματος αυτόματης βελτιστοποίησης με ενσωματωμένο AI στο HPE Primera και προηγμένες cross-stack αναλύσεις στο HPE InfoSight για Hyper-V.
  • Αποκατάσταση καταστροφών ακόμα και εκτεταμένου μεγέθους, με αναπαραγωγή τριών τοποθεσιών σε όλες τις παγκόσμιες τοποθεσίες για το HPE Primera και το HPE Nimble Storage, και σχεδόν άμεση ασύγχρονη αναπαραγωγή για το HPE Primera.
  • Υποστήριξη All-NVMe για το HPE Primera που βελτιώνει την πυκνότητα απόδοσης και Storage Class Memory για την πλατφόρμα HPE Nimble Storage που προσφέρει δύο φορές ταχύτερους χρόνους απόκρισης.
  • Αυτοματοποίηση αποθήκευσης on-demand η οποία βελτιστοποιείται για την εικονική διαμόρφωση και τους περιέκτες του HPE Primera.

Σήμερα, οι επιχειρήσεις προσπαθούν να φέρουν νέες εφαρμογές στην αγορά με ταχείς ρυθμούς, ενώ εξακολουθούν να υποστηρίζουν τις υπάρχουσες, προκειμένου να επιταχύνουν την ταχύτητα των επιχειρήσεων, την ευελιξία και την καινοτομία. Ωστόσο, είναι σχεδόν αδύνατο για το IT να συμβαδίσει καθώς παραμένει δεσμευμένο από τη διαχείριση, τον συντονισμό και την υποστήριξη της υποδομής που υποστηρίζει κρίσιμες εφαρμογές και δεδομένα. Ως αποτέλεσμα, το IT είναι αναγκασμένο να θυσιάσει την ευελιξία για την αξιοπιστία. Με αυτά τα δεδομένα, οι πελάτες απαιτούν πλέον κύριες λύσεις αποθήκευσης που παρέχουν την εμπειρία στο cloud χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο την απόδοση και τη διαθεσιμότητα κρίσιμων εφαρμογών και δεδομένων. Οι πλατφόρμες HPE Primera και HPE Nimble Storage, υπερβαίνουν το δίλημμα ευελιξία έναντι αξιοπιστίας μεταξύ του δημόσιου cloud και της παραδοσιακής εταιρικής αποθήκευσης, παρέχοντας μια σύγχρονη as-a-service εμπειρία μέσω του HPE GreenLake, σε συνδυασμό με την ευφυΐα και την αυτοματοποίηση που εξασφαλίζουν ότι οι εφαρμογές είναι πάντα ενεργές και διαθέσιμες.

Αυτόνομες λειτουργίες και αναλύσεις cross-stack

Η λύση HPE InfoSight, η πιο προηγμένη AI του κλάδου για έργα υποδομής, βοηθά τις ομάδες πληροφορικής να επικεντρωθούν στις επιχειρηματικές προτεραιότητες, προβλέποντας και αποτρέποντας τις διαταραχές από την αποθήκευση σε εικονικά μηχανήματα (VM). Η HPE μεταφέρει την ευφυΐα (ΑΙ) στο επόμενο επίπεδο ενεργώντας αυτόματα βάσει πληροφοριών στο HPE Primera για να διασφαλίσει ότι οι εφαρμογές κρίσιμης σημασίας για την εκάστοτε αποστολή είναι πάντα ενεργοποιημένες και πάντα γρήγορες.

Το HPE Primera είναι σχεδιασμένο με ενσωματωμένο μηχανισμό AI που επεξεργάζεται παγκοσμίως εκπαιδευμένα μοντέλα μηχανικής μάθησης για να παρέχει προβλέψεις σε πραγματικό χρόνο σε πρότυπα συμπεριφοράς εφαρμογών και απόδοσης. Τώρα, η πλατφόρμα HPE Primera αναλαμβάνει δράση σχετικά με τις προβλέψεις για την αυτοβελτιστοποίηση των λειτουργιών του συστήματος σε πραγματικό χρόνο, βελτιστοποιώντας έξυπνα και δυναμικά τη χρήση των πόρων για να εξασφαλίσει γρήγορη και προβλέψιμη απόδοση.

Επιπλέον, η πολυπλοκότητα της εικονικά διαχειρίσιμης υποδομής καθιστά την απόδοση των εφαρμογών και τη διαχείριση των πόρων πρόκληση και χρονοβόρα διαδικασία για το IT. Η λύση HPE InfoSight για το HPE Nimble Storage είναι τώρα η πρώτη που απλοποιεί ριζικά τη διαχείριση VM και βοηθά τους πελάτες με περιβάλλοντα Hyper-V με cross-stack στοιχεία που εντοπίζουν τα μη φυσιολογικά ζητήματα απόδοσης μεταξύ χώρου αποθήκευσης και VMs, και υποχρησιμοποιούμενους εικονικούς πόρους.

Σχεδόν άμεση ανάκτηση δεδομένων και αυτόματη προστασία

Η διασφάλιση της προστασίας των εφαρμογών απαιτεί τον εντοπισμό δεδομένων σε πολλά σημεία, με ευέλικτες επιλογές σε όλους τους ιστότοπους για την επίτευξη κάθε συμφωνίας σε επίπεδο υπηρεσιών. Το HPE Primera ανέβασε τον πήχη στον κλάδο για την καθοριστική σημασία αποθήκευσης με 100% εγγυημένη τη διαθεσιμότητα δεδομένων και τώρα περιλαμβάνει βελτιωμένο το HPE Peer Persistence, το οποίο παρέχει διαφανή επιχειρησιακή συνέχεια μαζί με την ευελιξία αναπαραγωγής σε μια τρίτη τοποθεσία για την ανάκαμψη ακόμα και από μια καταστροφή εύρους μητροπολιτικής περιοχής και σχεδόν άμεση ασύγχρονη αναπαραγωγή σε εκτεταμένες αποστάσεις με στόχο ένα λεπτό αποκατάστασης.

Με το HPE Nimble Storage, οι επιχειρήσεις διαθέτουν μια εξαιρετικά διαθέσιμη πλατφόρμα με έξι εννιάρια της μετρούμενης διαθεσιμότητας, το HPE Peer Persistence με αυτόματη ανακατεύθυνση σε 2 τοποθεσίες και ασύγχρονη αναπαραγωγή εσωτερικής εγκατάστασης ή στο cloud για εκτεταμένες αποστάσεις. Τώρα, η αναπαραγωγή πολλαπλών τοποθεσιών επιτρέπει την αναπαραγωγή 3 τοποθεσιών – συμπεριλαμβανομένου του cloud – παρέχοντας προστασία από μια εκτεταμένη καταστροφή, μαζί με την ευελιξία στο cloud να χρησιμοποιεί δεδομένα για δοκιμή και ανάλυση. Τόσο για το HPE Primera όσο και για το HPE Nimble Storage, η αναπαραγωγή μπορεί να διαμορφωθεί σε λίγα λεπτά χωρίς εξειδικευμένες δεξιότητες αποθήκευσης, χωρίς πρόσθετες χρεώσεις λογισμικού και χωρίς να απαιτούνται επαγγελματικές υπηρεσίες.  

Σχετικά άρθρα

Tα Windows tablets κερδίζουν σταδιακά μερίδιο αγοράς

Kitriniaris

H Canon παρουσιάζει τους νέους εκτυπωτές παραγωγής imagePROGRAF TX Series

Giorgos Athanassiadis

Δυο νέοι Epson mPOS για εκτύπωση αποδείξεων

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα