Ιnkjet MFP για επιχειρησεις απο την HP

Πριν λίγους μήνες είχαμε αναφερθεί στη σειρά OfficeJet Pro X Series, τα inkjet μοντέλα της HP που έπαιρναν τη θέση τους στo “λεϊζερoκρατούμενο” κόσμο των επιχειρήσεων. Στο ίδιο πλαίσιο, η HP ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες το OfficeJet Enterprise Color MFP X585, ένα inkjet MFP μοντέλο το οποίο παρουσιάζεται ως εναλλακτική λύση των λέιζερ ομολόγων του.

Το OfficeJet Enterprise Color MFP X585 θα είναι μια φθηνότερη εναλλακτική λύση για εκτυπωτές laser της HP, όπως οι LaserJet, οι οποίοι χρησιμοποιούνται ευρέως ως  εκτυπωτές γραφείου. Πόσο φθηνότερη; Σύμφωνα με την ΗP η νέα τεχνολογία μελανιών παρέχει απόδοση 10.000 σελίδων για ασπρόμαυρες εκτυπώσεις ανά μελανοδοχείο και 6.600 σελίδες για έγχρωμες εκτυπώσεις. Έτσι, το κόστος εκτύπωσης ανά σελίδα θα είναι περίπου $0,01 δολάρια για τις ασπρόμαυρες εκτυπώσεις και $0,05 δολάρια για τις έγχρωμες. Αυτό κάνει τον συγκεκριμένο inkjet MFP πιο οικονομικό από οποιοδήποτε laser μοντέλο της εταιρείας, δήλωσε ο Andrew Binder, general manager of enterprise ink της HP.

Όσον αφορά την τιμή και τη διαθεσιμότητα του νέου μοντέλου αυτή θα κυμαίνεται μεταξύ $1,999 και $2,799, με τις πρώτες αποστολές να πραγματοποιούνται εντός του ερχόμενου Απριλίου.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.