10 C
Athens
15/01/2021
Biztech

IFA 2020: Σε φυσική μορφή, αλλά κλειστή για το κοινό η έκθεση φέτος

Όπως ανακοίνωσε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, που αποτελεί επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου η φετινή έκθεση IFA 2020 θα διεξαχθεί από 3 έως 5 Σεπτεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βερολίνου και θα εμπίπτει στους περιορισμούς, που επιβλήθηκαν από την πανδημία COVID-19, δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια των συμμετεχόντων.

Σημειώνεται ότι η κυβέρνηση του Βερολίνου απαγόρευσε τη διεξαγωγή και εκθέσεων μεγαλύτερων των 5.000 ατόμων μέχρι τις 24 Οκτωβρίου 2020. Για το λόγο αυτό η IFA 2020, θα είναι κλειστή για το κοινό και στο χώρο, όπου οι εταιρείες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους, θα έχουν πρόσβαση μόλις 1.000 άνθρωποι της τεχνολογίας, 800 από αυτούς δημοσιογράφοι, οι οποίοι θα έχουν λάβει ειδική πρόσκληση από τους διοργανωτές.

Στην IFA 2020 οι βιομηχανίες καταναλωτικών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών θα έχουν την ιδανική ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους απευθείας στα ΜΜΕ και κατ’ επέκταση στους καταναλωτές και το εμπόριο. Η έκθεση έρχεται σε ένα κομβικό σημείο για brands, κατασκευαστές και για το λιανικό εμπόριο ανά τον κόσμο, λίγο πριν από την πιο κομβική καταναλωτική περίοδο του χρόνου.

Το νέο concept της IFA 2020 θα εστιάζει σε τέσσερις βασικές λειτουργίες της έκθεσης, οι οποίες είναι:

IFA Global Press Conference – The Global Showcase for Innovation and Technology: 
Το IFA GPC θα φιλοξενήσει περισσότερους από 800 δημοσιογράφους από πάνω από 50 χώρες, οι οποίοι θα καλύψουν την έκθεση παγκοσμίως και θα δημοσιεύσουν τα τελευταία νέα του κλάδου. 

SHIFT Mobility meets IFA NEXT – The Future of Mobility: 
Ο κόσμος των καταναλωτικών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών συναντούν τον κόσμο της κίνησης. Πιο συγκεκριμένα το SHIFT Mobility και η IFA NEXT, θα πραγματοποιηθούν μαζί για πρώτη φορά, όπου οι εταιρίες θα παρουσιάσουν καινοτόμα προϊόντα, concepts και λύσεις του κλάδου.

IFA Global Markets: 
H IFA Global Markets, η ιδανική πλατφόρμα B2B συναντήσεων και το σημείο συνάντησης για OEMs και ODMs, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της έκθεσης, θα διαθέτει το δικό του ξεχωριστό χώρο στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βερολίνου.  

IFA Business, Retail & Meeting Lounges: 
Η έκθεση παρέχει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να πραγματοποιήσουν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους B2B συναντήσεις, με σκοπό οι εταίροι να κάνουν επανεκκίνηση στην επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Τα εκθέματα της IFA αποτελούνται από τους εξής τομείς:

  • Ηλεκτρονικά καταναλωτικά αγαθά: Audio, Hi-Fi, High End, TV & Video, MP3, Blu-Ray, κινητά, tablets, media, DVD, ψηφιακή τηλεόραση, καλωδιακή και δορυφορική τεχνολογία, Λευκές συσκευές: Ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες, μικροσυσκευές,
  • Multimedia: TV/PC, Internet, Online, Edutainment, Παιχνίδια, Πληροφορική: Online, Software/Hardware, Internet, εξοπλισμός Home-Office,
  • Broadcasting: Ψηφιακή τηλεόραση, Multimedia Broadcasting, Ψηφιακή φωτογράφιση.

Η IFA είναι μια έκθεση, που ξεπερνά τα σύνορα της Ευρώπης και αναπτύσσεται συνεχώς παγκοσμίως. Έτσι, για 5η χρονιά θα διεξαχθεί στην Κίνα και πιο συγκεκριμένα στη Guangzhou, η CE China International Brand Show for Consumer Electronics στις 24. – 26.09.2020, μια σύγχρονη πλατφόρμα τεχνολογίας, όπου οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε υποψήφιους αγοραστές, ώστε να επεκτείνουν την εμπορική τους δραστηριότητα στις αγορές της Κίνας και γενικότερα της Ασίας. 

Σχετικά άρθρα

Challenger στις ΙΤ υπηρεσίες η Ericsson

dmallas

Ο “Πυλώνας” της Epsilon Net στηρίζει το Makedonia Palace

Channel-Manager

PCS: Μηχανογραφική υποστήριξη της AMK της Eurobank

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα