ΗΡ: παρουσιαση tablet με Android (επιτελους)

Έπρεπε να περιμένουμε μέχρι την έναρξη του φετινού MWC και να ταξιδέψουμε ως τη Βαρκελώνη για να δούμε ιδιοίς όμμμασι το πρώτο tablet της HP με λειτουργικό Android. Μιλάμε για το HP Slate, ένα οικονομικό tablet με λειτουργικό σύστημα Jelly Bean, που προσφέρει στους καταναλωτές εύκολη πρόσβαση στις υπηρεσίες Google Mobile.

Με διπήρυνο επεξεργαστή ARM Cortex-A91.6 GHz, το HP Slate ανταποκρίνεται ταχύτατα στις εντολές ενώ το ενσωματωμένο ασύρματο δίκτυο επιτρέπει στον χρήση να έχει πρόσβαση στο mail του, στο internet και σε βασικές εφαρμογές. Διαθέτει οθόνη 7 ιντσών, η οποία προσφέρει ευρεία γωνία θέασης, και ενσωματωμένη τεχνολογία Beats Audio. Έχει επίσης οπίσθια κάμερα 3 MP και VGA στο μπροστινό μέρος για video, φωτογραφίες και chatting.

Τέλος, το HP Slate προσφέρει υπηρεσίες όπως το  Google Now,  το Google Search, το Gmail, το YouTube, το GoogleDrive και το Google+ Hangouts για videochat ανάμεσα σε πολλούς χρήστες, καθώς και πρόσβαση σε εφαρμογές και ψηφιακό περιεχόμενο μέσω του GooglePlay.

Μείνετε συντονισμένοι για τις πρώτες hands on εντυπώσεις.