9.6 C
Athens
11/04/2021
Biztech

HPE SimpliVity σημαίνει simplicity, ή με άλλα λόγια, το hyperconverged αλλιώς

Τη σημερινή εποχή, ειδικά με την κρίση που μαστίζει όλο τον πλανήτη, το IT κάθε επιχείρησης δέχεται τεράστιες πιέσεις για να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις του ψηφιακού μετασχηματισμού. Το ζητούμενο σε κάθε περίπτωση είναι η μείωση της πολυπλοκότητας, η ταχύτερη ανάπτυξη υπηρεσιών και η άμεση διάθεση πόρων. Δυστυχώς παρά τις προβλέψεις που προσπαθεί κανείς να κάνει, αρκεί μια ξαφνική κρίση, όπως πανδημία του COVID-19 για να φέρει τα πάνω κάτω στο ΙΤ.

Έτσι, πλέον, το ζητούμενο – ή πιο σωστά, το προαπαιτούμενο – είναι η απλοποίηση, η βελτίωση των λειτουργιών, η βελτίωση της αποδοτικότητας, ξεπερνώντας τις άκαμπτες αρχιτεκτονικές και διαδικασίες, βρίσκοντας νέους τρόπους καινοτομίας και ανάπτυξης.

Σας φαίνεται ανέφικτο να μπορούν να γίνουν όλα αυτά με μία μόνο λύση; Δεν είναι. Η λύση υπάρχει και λέγεται υποδομή hyperconverged, η οποία αν και δεν είναι κάτι καινούριο ως έννοια, η HPE με την πλατφόρμα SimpliVity έχει να προσφέρει στο IT κάθε επιχείρησης, ανεξαρτήτου κλάδου και μεγέθους, αυτό που χρειάζεται: μια κορυφαία software defined εμπειρία ενισχυμένη πλέον με δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης.

Εκτός από έναν κορυφαίο κατασκευαστή, χρειάζεστε κι έναν κορυφαίο συνεργάτη, με άλλα λόγια την Enet Solutions-Logicom η οποία ειδικεύεται σε έργα κάθε κλίμακας, από μικρά έως πολύ μεγάλα, αξιοποιώντας τις σύγχρονες και καινοτόμες λύσεις storage, computing, backup και hyperconverged infrastructure της HPE.

Τι είναι

Το SimpliVity είναι ένα σημαντικό μέλος στο χαρτοφυλάκιο της HPE και αυτό διότι αποτελεί μια έξυπνη, συγκεντρωμένη πλατφόρμα που έρχεται να εξορθολογήσει τις λειτουργίες του ΙΤ συνδυάζοντας υποδομές, προηγμένες υπηρεσίες δεδομένων και χαρακτηριστικά που βασίζονται σε AI σε μια ενιαία, ολοκληρωμένη και απλοποιημένη λύση.

Το βασικό που πρέπει να ξέρει ο κάθε IT manager και η επιχείρηση που θα υιοθετήσει μια τέτοια λύση για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της είναι ότι με το HPE SimpliVity θα απολαμβάνει την ευκολία του cloud σε on-premise υποδομή. Τι σημαίνει αυτό; Διαθέσιμοι πόροι τη στιγμή που χρειάζονται και δυνατότητα υβριδικής συνύπαρξης με δημόσιο Cloud. Στα προηγούμενα προσθέστε και την προηγμένη απομακρυσμένη διαχείριση, την κορυφαία ασφάλεια, τις out-of-the-box Disaster Recovery λειτουργίες, καθώς και τα έξυπνα χαρακτηριστικά και τους αυτοματισμούς που διαθέτει το HPE SimpliVity software.

Ενώ προϊόντα του ανταγωνισμού ενοποιούν μόνο ένα μικρό μέρος της υποδομής (servers & storage) το HPE SimpliVity περιλαμβάνει ολόκληρο το IT stack σε κάθε κόμβο, ενοποιώντας έως και 10 συσκευές και εφαρμογές σε ένα απλό, ισχυρό δομικό στοιχείο. Χωρίς υπερβολή το HPE SimpliVity αποτελεί το «άγιο δισκοπότηρο» του VM manager: βελτιώνει τη διαχείριση, την προστασία, την αποτελεσματικότητα και την απόδοση των virtual workloads.

Τι προσφέρει

Το HPE SimpliVity είναι εξαιρετικά αποδοτικό. Προσφέρει ενσωματωμένο backup και disaster recovery, απευθείας, χωρίς τη χρήση εξωτερικών λύσεων. Συγκεκριμένα:

  • VM deduplication με πραγματική εξοικονόμηση κόστους και χωρητικότητας της τάξης του 90% (σε συνδυασμό με τα backups)
  • Κορυφαία προστασία δεδομένων, μηδενικές απώλειες, ελαχιστοποίηση των απειλών με κορυφαίο backup και disaster recovery.
  • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ή ανάκτηση 1TB VM σε 60 μόλις δευτερόλεπτα ή λιγότερο, απευθείας cloud backup με την as-a-service υπηρεσία HPE Cloud Volumes Backup
  • Άμεση συνεργασία και με την αποκλειστική συσκευή διαχείρισης αντιγράφων ασφαλείας HPE StoreOnce.

Το χαρτοφυλάκιο του HPE SimpliVity

Βασισμένο σε HPE ProLiant ή HPE Apollo servers, έχει σχεδιαστεί και βελτιστοποιηθεί για να καλύψει κάθε ανάγκη, από μικρά έως πολύ μεγάλα περιβάλλοντα.

HPE SimpliVity 325
Το HPE SimpliVity 325 παρέχει πλήρεις δυνατότητες, ασφάλεια και απόδοση σε μέγεθος 1U. Η πιο συμπαγής λύση στο χαρτοφυλάκιο της HP, περιλαμβάνει 64πύρηνο επεξεργαστή AMD EPYC, είναι χτισμένη πάνω στην πλατφόρμα HPE ProLiant DL325 Gen10 server με all-flash αποθήκευση και είναι ιδανική για πελάτες VDI, ROBO/edge και SMB/Midmarket.

HPE SimpliVity 380
Το HPE SimpliVity 380 βασίζεται στον HPE ProLiant DL380 server και είναι ιδανικό για υψηλής απόδοσης και υψηλής έντασης αποθήκευσης workloads. Αυτή η λύση διατίθεται είτε με hardware επιτάχυνση (hardware accelerated), είτε έρχεται βελτιστοποιημένη για απόδοση δεδομένων μέσω software (software optimized) με all-flash αποθήκευση, εύκολη διαχείριση, ισχυρή απόδοση δεδομένων και ενσωματωμένη προστασία.

Υπηρεσίες

Με την ευρεία γκάμα πακέτων υπηρεσιών υποστήριξης της Hewlett Packard Enterprise σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε το επίπεδο προστασίας που έχει ανάγκη η επιχείρηση σας. Από απόκριση εντός 24 ωρών (Foundation Care NBD) σε υπηρεσίες προληπτικής φροντίδας (Proactive Care).

Επικοινωνήστε με την Enet Solutions-Logicom και βρείτε λύσεις στις προκλήσεις του απομακρυσμένου εργατικού δυναμικού και του ΙΤ σας, υιοθετώντας μια αξιόπιστη, υψηλής απόδοσης και εξαιρετικά ασφαλή λύση, απλή στην ανάπτυξη και διαχείριση που μπορεί να εξελίσσεται μαζί με εσάς.

Σχετικά άρθρα

Καθαρά κέρδη αυξημένα κατά 65,9% για την Πλαίσιο

Kitriniaris

[Upd: Vodafone-Verizon: Έκλεισε το deal των $ 130 δις]

Kitriniaris

Το πρώτο Innovation Hub Α. Ευρώπης της Schneider Electric

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα