11.2 C
Athens
28/02/2021
Biztech

HPE: Πρωτοποριακές λύσεις as-a-service για τηλεεργασία

Η Hewlett Packard Enterprise ανακοίνωσε μια σειρά πρωτοβουλιών για να βοηθήσει τους πελάτες της και να υποστηρίξει την επιχειρηματική συνέχεια εν μέσω COVID-19. Αναγνωρίζοντας την αυξανόμενη ανάγκη για ανάπτυξη και εξισορρόπηση της υποδομής του εργατικού δυναμικού που εργάζεται από το σπίτι, η HPE κυκλοφορεί μια πιο ισχυρή λύση VDI (Virtual Desktop Infrastructure) και προσφέρει ευέλικτους όρους χρηματοδότησης και νέες προρυθμισμένες λύσεις για μεγαλύτερη ευελιξία και επιτάχυνση της παράδοσης για τους πελάτες της. Η σειρά λύσεων VDI, συμβουλευτικών υπηρεσιών και χρηματοδότησης της HPE επιτρέπει στους πελάτες να σχεδιάσουν και να προσαρμόσουν γρήγορα τις εφαρμογές VDI για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των χρηστών, να διατηρήσουν το δίκτυό τους ασφαλές και να εξοικονομήσουν κεφάλαια.

 

Επιπλέον, η HPE παρέχει πρόσβαση στην πλατφόρμα HPE Digital Learner δωρεάν για έναν μήνα. Το ΗΡΕ Digital Learner είναι μια πρωτοποριακή ψηφιακή υπηρεσία eLearning μέσω μιας υπερσύχγρονης πλατφόρμας, που δίνει τη πρόσβαση σε εκπαιδευτικό περιεχόμενο οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μέσω του Digital Learner να έχουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό γύρω από ΗΡΕ Τεχνολογίες, σε υλικό σχετικό με τις μεγαλύτερες τάσεις του ΙΤ αλλά και εκπαιδεύσεις σε soft skills για την προσωπική τους εξέλιξη.

 

Η HPE Financial Services προσφέρει νέα, οικονομικά μέσα, όπως βραχυπρόθεσμες μισθώσεις και αναβολές πληρωμών 90 ημερών στις λύσεις VDI. Οι λύσεις HPE VDI είναι επίσης διαθέσιμες as-a-service μέσω του HPE Greenlake για την υποστήριξη των πελατών που απαιτούν οικονομική ευελιξία για το απομακρυσμένο εργατικό δυναμικό τους.

Ακόμα, η HPE προσφέρει νέες, προρυθμισμένες λύσεις VDI για την υποστήριξη μικρών, μεσαίων και εταιρικών πελατών. Βασισμένες είτε σε HPE ProLiant είτε σε HPE Synergy servers, οι λύσεις αυτές μπορούν να ξεκινήσουν από 80 χρήστες και να φτάσουν έως τους 2.000 απομακρυσμένους εργαζόμενους και έχουν σχεδιαστεί για περιβάλλοντα Citrix και VMware.

 

Τέλος, η εταιρεία προσφέρει επιπλέον μία νέα λύση VDI υψηλότερης απόδοσης για την υποστήριξη χρηστών ενέργειας που εργάζονται εξ αποστάσεως. Το HPE Moonshot κυκλοφορεί τώρα στον HPE ProLiant m750 server, παρέχει πλεονέκτημα απόδοσης πάνω από 70% και καταναλώνει 25% λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με αυτήν της προηγούμενης γενιάς. Στα εικονικά desktops και στις εφαρμογές όπου η πυκνότητα και η απόδοση είναι πρωταρχικής σημασίας, το νέο HPE ProLiant m750 Server Blade μπορεί να υποστηρίξει σχεδόν 33% περισσότερους απομακρυσμένους εργαζόμενους με 25% λιγότερη ισχύ.

 

Οι νέες εικονικές λύσεις μπορούν εύκολα να προσεγγιστούν και να διαχειριστούν ουσιαστικά, για να τροφοδοτήσουν μια σειρά εφαρμογών απομακρυσμένης χρήσης σε αγορές όπως η τραπεζική, η υγειονομική περίθαλψη και η εκπαίδευση. Αυτές οι εφαρμογές περιλαμβάνουν το ηλεκτρονικό εμπόριο, την τηλεϊατρική, την υποστήριξη στην τηλεργασία, τις προσωρινές ιατρικές εγκαταστάσεις και την ηλεκτρονική εκπαίδευση για ψηφιοποιημένες αίθουσες διδασκαλίας και προγράμματα σπουδών.

 

Η HPE προσφέρει επίσης μια σειρά συμβουλευτικών και επαγγελματικών υπηρεσιών που βοηθούν τους πελάτες να σχεδιάσουν, να αναπτύξουν και να διαχειριστούν τις απομακρυσμένες πρωτοβουλίες του εργατικού δυναμικού τους και πρόσφατα αναγνωρίστηκε ως ηγέτης στην πρώτη παγκόσμια υπηρεσία ψηφιακών χώρων εργασίας της IDC Marketscape. Με εκατοντάδες εμπειρογνώμονες στον τομέα της ψηφιακής εργασίας παγκοσμίως, παρέχοντας πάνω από 500 έργα ετησίως, η HPE έχει μεγάλη τεχνογνωσία στο να βοηθάει τους οργανισμούς να δημιουργούν ασφαλή και αξιόπιστη συνδεσιμότητα για τους εργαζόμενους που δουλεύουν από το σπίτι, όπως και να εφαρμόζουν γρήγορα επιλογές με συνεργάτες όπως η Microsoft και η Citrix, επιτρέποντας στους εργαζόμενους να προσαρμόζονται γρήγορα σε εργαλεία και πρακτικές απομακρυσμένου χώρου εργασίας.

Σχετικά άρθρα

Αύξηση πωλήσεων και κερδών για τη Cyta

Kitriniaris

Νέα συστήματα all-flash storage από την Dell EMC

Silver partner της SAS η Analytical View

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα