16.8 C
Athens
18/04/2021
Biztech

HP Supplies από τη Logicom: Η έξυπνη κίνηση

Αναλώσιμα εκτύπωσης. Οι περισσότερες επιχειρήσεις τα θεωρούν ως αναγκαίο κακό το οποίο έχει ως αποκλειστικό σκοπό να αυξάνει τα συνολικά έξοδα. Δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία από πού και πώς αγοράζονται. Πολλές φορές η οδηγία προς το τμήμα προμηθειών είναι μία: «βρες τα πιο φτηνά μελάνια». Με αυτό τον τρόπο οι επιχειρήσεις νομίζουν ότι κάνουν οικονομία, αλλά η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Τα αναλώσιμα που αγοράζονται «με το κιλό», αποτελούν μια μαύρη τρύπα για την επιχείρηση μέσα στην οποία χάνονται χρήματα, πόροι, χρόνος και αξιοπιστία.

Κι όμως, είναι πολύ εύκολο να σκεφτεί κανείς ότι με τα φθηνά no-name αναλώσιμα μπορεί να κερδίσει λίγα χρήματα τη στιγμή της αγοράς, αλλά μακροπρόθεσμα οι απώλειες θα είναι πολύ περισσότερες. Όταν η ποιότητα των εκτυπώσεων δεν είναι η επιθυμητή και οι εκτυπώσεις επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά, όταν οι πελάτες διαμαρτύρονται για τα κακής ποιότητας έγγραφα που λαμβάνουν, όταν το ΙΤ προσπαθεί συνεχώς να λύνει τα προβλήματα του printing, είναι προφανές ότι οι απώλειες είναι πολύ μεγαλύτερες και ουσιαστικότερες από τα λίγα ευρώ που εξοικονομήθηκαν αγοράζοντας φτηνά αναλώσιμα.

Πριν δούμε γιατί τα αυθεντικά μελάνια και toner της HP είναι η πιο έξυπνη επιλογή για την επιχείρηση, να τονίσουμε ότι κάθε επιχείρηση που σκέφτεται σοβαρά το θέμα του printing θα πρέπει να επικοινωνήσει με τους ειδικούς. Ευτυχώς στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί καλοί, αξιόπιστοι και καταξιωμένοι συνεργάτες με εμπειρία, τεχνογνωσία που γνωρίζουν καλά την αγορά και τις ανάγκες της. Ένας τέτοιος συνεργάτης είναι η Enet Solutions-Logicom ο κορυφαίος διανομέας λύσεων και υπηρεσιών τεχνολογίας που καλύπτει Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Βόρειο Αφρική, ο οποίος ως συνεργάτης της HP μπορεί να αναβαθμίσει σε σημαντικό βαθμό το printing κάθε επιχείρησης σε οποιονδήποτε κλάδο και οποιουδήποτε μεγέθους.

Αυθεντική μελάνη και toner HP: Γιατί οι εκτυπώσεις σας έχουν σημασία

Επειδή τα νούμερα δεν λένε ψέματα, ας δούμε κάποια βασικά ευρήματα σχετικών ερευνών από τις εταιρείες Buyers Laboratory Inc (2017) και Escalent (2020):    

  • To 70% των αναπληρωμένων δοχείων μελάνης που δοκιμάστηκαν παρουσίασαν προβλήματα κατά τη χρήση τους αμέσως μετά την παραλαβή τους.
  • Κατά μέσο όρο η σπατάλη χαρτιού με τα μελάνια τρίτων κατασκευαστών που δοκιμάστηκαν ήταν πάνω από 80 φορές μεγαλύτερη συγκριτικά με τα αυθεντικά μελάνια της HP
  • To 100% των αυθεντικών δοχείων γραφίτη HP περιέχουν ανακυκλωμένα υλικά
  • Η πιθανότητα κάποια επιχείρηση να χρειαστεί να επικοινωνήσει με το service για αποκατάσταση βλάβης είναι 4 φορές μεγαλύτερη όταν χρησιμοποιεί δοχεία γραφίτη τρίτου κατασκευαστή
  • Το 96% των δοχείων γραφίτη που ελέγχθηκαν δεν ανταποκρίνονται στις κατευθυντήριες γραμμές του οικολογικού σήματος.

Τι εξασφαλίζετε με τα αυθεντικά αναλώσιμα HP

Ποιότητα
Επιλέξτε αυθεντική μελάνη HP για ανθεκτικές στο ξεθώριασμα φωτογραφίες και έγγραφα. Με το αυθεντικό toner HP και τα αξιόπιστα cartridges εξασφαλίζετε έγγραφα επαγγελματικής ποιότητας από την πρώτη σελίδα έως την τελευταία, αποφεύγοντας τις δαπανηρές επανεκτυπώσεις.

Βιωσιμότητα
Συμβάλετε στη μείωση του πλαστικού στο περιβάλλον, επιτυγχάνοντας τους στόχους βιωσιμότητας επιλέγοντας αυθεντικά δοχεία HP. Τα περισσότερα αυθεντικά δοχεία μελάνης HP έχουν κατασκευαστεί από ανακυκλωμένα υλικά, όπως πλαστικά μπουκάλια. Τα αυθεντικά δοχεία HP σάς βοηθούν να εξοικονομείτε πόρους όταν εκτυπώνετε και, όταν αδειάσουν, μπορείτε να τα ανακυκλώσετε εύκολα. Έτσι, δεν απορρίπτονται στο περιβάλλον, αλλά επιστρέφουν σε εσάς με τη μορφή νέων δοχείων μελάνης χάρη στο μεγαλύτερο πρόγραμμα κυκλικής ανακύκλωσης που διαθέτει η HP.

Ποιότητα αέρα εσωτερικών χώρων
Η ποιότητα του αέρα που αναπνέετε θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για τον χώρο εργασίας σας αλλά και τον χώρο όπου ζείτε. Τα αυθεντικά μελάνια HP έχουν σαν βάση το νερό για άοσμες εκτυπώσεις. Επιπλέον, με τα αυθεντικά δοχεία γραφίτη HP είστε σίγουροι ότι το σύστημα εκτύπωσης HP λειτουργεί σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές εκπομπών του οικολογικού σήματος Blue Angel.

Ασφάλεια επαγγελματικών δοχείων
Η ασφάλεια είναι ενσωματωμένη σε κάθε στάδιο της διαδικασίας σχεδίασης, της εφοδιαστικής αλυσίδας και της παραγωγικής διαδικασίας των αυθεντικών επαγγελματικών δοχείων HP. Τα αυθεντικά δοχεία γραφίτη HP διαθέτουν ειδικό chip, firmware και απαραβίαστη συσκευασία.

Αφήστε τα αναλώσιμα στους ειδικούς

Είναι καιρός να δώσετε στο σημαντικό έξοδο των αναλωσίμων εκτύπωσης της επιχείρησής σας τη σημασία που τους πρέπει. Είναι καιρός να επιλέξετε τον προμηθευτή που γνωρίζει την αγορά και τις ανάγκες σας, δηλαδή την Enet Solutions-Logicom.

Σχετικά άρθρα

MedNautilus: Nέες λύσεις Cloud για τις ελληνικές επιχειρήσεις

Kitriniaris

Cisco Partner Summit: Οι συνεργάτες κλειδί για την ανάπτυξη

Channel-Manager

OnLine Data: Νέα εταιρική ταυτότητα, νέα γραφεία

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα