12.8 C
Athens
24/02/2021
Biztech

HP Spectre x360 14: Πρωτοποριακό design, ευφυϊα και απόδοση

Στις 5 Νοεμβρίου η HP παρουσίασε το HP Spectre x360 14, μια συσκευή 15’’ μέσα σε ένα 13,5 ιντσών form factor προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία περιήγησης, ανάγνωσης, επεξεργασίας και προβολής. Παράλληλα η εταιρεία ανακοίνωσε τις νέες της συσκευές που διαθέτουν τη νέα σειρά επεξεργαστών Intel Core 11ης γενιάς, καθώς και η ανανεωμένη σειρά ENVY, με εξαιρετική απόδοση και αυξημένη διάρκεια ζωής μπαταρίας για την  τέλεια εμπειρία εργασίας από το σπίτι.

«Η έννοια της φορητότητας αποκτά νέο νόημα, καθώς οι σημερινοί χρήστες απαιτούν συσκευές που μπορούν να φιλοξενήσουν μια ποικιλία περιπτώσεων χρήσης και περιβάλλοντος εντός των σπιτιών τους», δήλωσε ο Kevin Frost, global lead και general manager, Consumer Personal Systems, HP Inc. «Η HP ακούει τους πελάτες της. Το νέο Spectre είναι σχεδιασμένο για απρόσκοπτη προσαρμογή και πρόβλεψη των αναγκών και των απαιτήσεων των χρηστών, από έξυπνες δυνατότητες ήχου, όπως το AI Noise Removal για πιο καθηλωτικές και ελκυστικές κλήσεις Zoom, μέχρι λύσεις όπως το Smart Sense που προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις για βελτιωμένη απόδοση».

Πρόκειται για το πρώτο Spectre x360 με οθόνη αναλογίας διαστάσεων 3:2, προσφέροντας περίπου 20% περισσότερο κατακόρυφο χώρο προβολής σε σχέση με την αναλογία 16:9 – ιδανικό για περιήγηση, ανάγνωση και επεξεργασία περιεχομένου για μεγαλύτερη παραγωγικότητα και αποδοτικότητα. Η αναλογία οθόνης προς σώμα ανέρχεται σε 90,33% (STBR) με βαθμονόμηση χρώματος 100% ενώ η συσκευή διατίθεται με προαιρετική οθόνη OLED για απίστευτη αναλογία αντίθεσης 1.000.000:1 και γκάμα χρωμάτων 100%. Ακόμα για την μείωση του επιβλαβούς μπλε φωτός, το OLED panel μετατοπίζει το χρωματικό φάσμα, εξακολουθώντας να αποδίδει ζωντανά χρώματα.

Το HP Spectre x360 14 αποτελεί το πρώτο Spectre με all-in-one πληκτρολόγιο, με ξεχωριστό power button, νέο κουμπί κλείστρου κάμερας, HP Command Center, μικρόφωνο σίγασης, καθώς και αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Πιστοποιημένο με Energy Star και EPEAT Gold, το Spectre x360 14 αποτελεί μια σημαντική προσθήκη στο πιο βιώσιμο PC portfolio της HP, το οποίο διαθέτει περισσότερα από 100 προϊόντα εγγεγραμμένα σε EPEAT Gold σε περισσότερες από 19 χώρες – περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στον κλάδο της πληροφορικής.

Σχεδιασμένο σε συνεργασία με την Intel, το Spectre x360 14 έχει δοκιμαστεί και επικυρωθεί ώστε να πληροί τις απαιτήσεις της πλατφόρμας Intel Evo, διασφαλίζοντας τους βασικούς στόχους εμπειρίας για  την απόκριση και άμεση αφύπνιση, τη γρήγορη φόρτιση και διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το Spectre x360 14 διαθέτει τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή Intel Core 11ης γενιάς που προσφέρει βελτίωση συνολικής απόδοσης 34% και 79% βελτίωση στην απόδοση γραφικών χάρη στην πλατφόρμα Intel Iris Xe σε σχέση με το Spectre x360 13 του περασμένου έτους.

Με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 17 ώρες, το νέο Spectre σας ακολουθεί παντού, ενώ προσφέρει έως τρεις φορές ταχύτερες συνδέσεις χάρη στην υποστήριξη Wi-Fi 6 και Bluetooth 5.0. Η συσκευή υποστηρίζει επίσης το Thunderbolt 4 για γρήγορη αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων.

Έξυπνα χαρακτηριστικά

Το Spectre x360 14 διαθέτει μια σειρά από έξυπνες δυνατότητες που έχουν σχεδιαστεί για βελτιώνουν την εμπειρία του χρήστη και να προβλέπουν τις ανάγκες του.
Μεταξ΄άλλων τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τα εξής:

Έξυπνο power management για βελτιστοποίηση παραγωγικότητα, με βελτιωμένη λειτουργία ανίχνευσης τσάντας, χρησιμοποιώντας το Intel Dynamic Tuning για αποφυγή υπερθέρμανσης ή εξάντλησης της μπαταρίας όταν η συσκευή βρίσκεται μέσα σε μια τσάντα. Επίσης η συσκευή προστατεύει την υγεία της μπαταρίας με την τεχνολογία Adaptive Battery Optimizer.

Η λειτουργία Focus Mode για multitasking και παραγωγικότητα, ελαχιστοποιεί τις εφαρμογές που τρέχουν στο  background και δεν χρησιμοποιούνται, διατηρώντας παράλληλα την εφαρμογή που χρησιμοποιείται την συγκεκριμένη στιγμή πιο φωτεινή.

Το AI Noise Removal με Intel GNA 2.0 με τεχνολογία ΑΙ διαθέτει έξυπνη ακύρωση θορύβου παρασκηνίου σε εφαρμογές όπως Microsoft Teams και Zoom για απρόσκοπτες τηλεδιασκέψεις, ενώ το Smart Sense στο HP Command Center βελτιστοποιεί και προσαρμόζει αυτόματα το σύστημα για καλύτερη απόδοση με βάση την εφαρμογή που χρησιμοποιείται και την τοποθέτηση του υπολογιστή.

Σχετικά άρθρα

H ΙΒΜ “μεταμορφώνει” τις επιχειρήσεις

Channel-Manager

Τα smartphones δίνουν ώθηση στην LG

dmallas

Πιστοποίηση ISO 27001:2013 για την Οffice Line

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα