13.1 C
Athens
16/04/2021
Biztech

HP Reinvent 2020: Έμφαση στο remote working και τη βιωσιμότητα

Όπως ίσως θυμάστε το παγκόσμιο συνέδριο συνεργατών της HP, το γνωστό μας HP Reinvent που ήταν προγραμματισμένο για τον περασμένο Μάρτιο είχε αναβληθεί για κάποια στιγμή στο μέλλον. Τελικά, η συνεχιζόμενη πανδημία του κορωνοϊού δεν επέτρεψε τη φυσική διεξαγωγή του συνεδρίου το οποίο πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά στις 16 Σεπτεμβρίου.

Το εικονικό συνέδριο φιλοξενήθηκε από τα μέλη της ηγετικής ομάδας της HP, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου & διευθύνοντος συμβούλου Enrique Lores και του COO Christoph Schell και διερεύνησε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που επικεντρώθηκαν στο εξελισσόμενο ταξίδι των πελατών και τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Στο φετινό διαφορετικό HP Reinvent η εταιρεία εστίασε στην υποστήριξη των επιχειρηματικών ευκαιριών των συνεργατών μέσω virtual πωλήσεων και την ενίσχυση της ανάπτυξης μέσω της «ψηφιακής συνδρομητικής οικονομίας». Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν αναφορές στο μέλλον της εργασίας και της εκπαίδευσης, ενώ η HP κάλεσε τους συνεργάτες της να εστιάσουν στη βιωσιμότητα και να προωθήσουν πρωτοβουλίες ισότητας ανεξαρτήτως φύλλου και φυλής.

Ο CEO της HP Enrique Lores ξεκίνησε την ομιλία του επαινώντας τους συνεργάτες για την ανταπόκρισή τους στην πανδημία COVID-19, και τους κάλεσε να στρατευθούν στην πρώτη γραμμή του ψηφιακού μετασχηματισμού, ιδιαίτερα τώρα που η απομακρυσμένη εργασία γίνεται όλο και πιο διαδεδομένη.

«Πρόκειται για μια καθοριστική στιγμή για καθέναν από εμάς, τις εταιρείες μας και τις βιομηχανίες μας. Βλέπουμε την αυγή μιας νέας εποχής όπου ο ψηφιακός με τον φυσικό κόσμο συγχωνεύονται», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, ο Lores επαίνεσε τους συνεργάτες που βοήθησαν στην αύξηση του συνολικού όγκου πωλήσεων σε 65 εκατομμύρια συσκευές. «Πρόκειται για πάνω από τρία τεμάχια το δευτερόλεπτο», τόνισε καταλήγοντας «το νούμερο αυτό θα ήταν ακόμα υψηλότερο, εάν δεν υπήρχαν τα προβλήματα στην αλυσίδα εφοδιασμού σε ολόκληρη τη βιομηχανία».

O chief commercial officer της HP Christoph Schell, δήλωσε: «Το κλειδί για την καινοτομία είναι η κατανόηση των πελατών μας – η ώθηση της τεχνολογίας στο όριο και η δημιουργία νέων ευφυϊών λύσεων που στοχεύουν στην κάλυψη των αναγκών των πελατών στη νέα πραγματικότητα. Οι δυνάμεις που διαμορφώνουν τον κόσμο μας και ο τρόπος με τον οποίο δραστηριοποιούμαστε σήμερα έχουν αλλάξει δραματικά. Μαζί με τους συνεργάτες μας πρέπει να καθορίσουμε μια πορεία για το μέλλον όπου αυτό που μας καθορίζει είναι τα αποτελέσματα των όσων κάνουμε, όχι μόνο τα προϊόντα που πουλάμε».

Η βιωσιμότητα μπορεί να αποφέρει κέρδη

Η βιωσιμότητα υπήρξε και συνεχίζει να αποτελεί βασικό επίκεντρο για την HP, με τον Lores να τονίζει ότι το κανάλι θα πρέπει να την αντιμετωπίζει ως μια επιχειρηματική ευκαιρία.

«Πιστεύω ότι κάθε εταιρεία είναι μια πλατφόρμα και πρέπει να τη χρησιμοποιήσουμε για κάτι πολύ πέρα από τα προϊόντα που πουλάμε. Αυτό μπορούμε να το κάνουμε υποστηρίζοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα, καλλιεργώντας μια κουλτούρα διαφορετικότητας και ένταξης, και προστατεύοντας τον πλανήτη μας για τις μελλοντικές γενιές», τόνιζε προσθέτοντας ότι το περασμένο έτος οι πρωτοβουλίες βιωσιμότητας της HP απέφεραν νέα έσοδα της τάξης των 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ανανεωμένη γκάμα υπολογιστών για εργασία εξ αποστάσεως

Το μέλλον της εργασίας έχει επιταχυνθεί σε τεράστια κλίμακα τον τελευταίο καιρό, με μετασχηματισμό που σε κανονικές συνθήκες θα έπαιρνε αρκετά χρόνια να συμβαίνει τώρα σε ελάχιστους μήνες. Οι εργαζόμενοι άλλαξαν γρήγορα συνθήκες εργασίας σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, όπου οι συναλλαγές και η επικοινωνία αντικαταστάθηκε από φυσικές σε ψηφιακές. Καθώς λοιπόν, οι υβριδικοί χώροι εργασίας γίνονται το νέο πρότυπο, τα τμήματα IT επικεντρώνονται στο να κάνουν τους απομακρυσμένους υπαλλήλους όσο πιο παραγωγικούς, συνδεδεμένους και ασφαλείς γίνεται.

Για να αντιμετωπίσει αυτήν τη νέα πραγματικότητα, η HP παρουσίασε μια σειρά βελτιωμένων λύσεων υπολογιστών που έχουν σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσουν μια ποικιλία από ταχέως εξελισσόμενα περιβάλλοντα εργασίας, παρέχοντας ευελιξία για συνεργάτες και πελάτες όλων των μεγεθών.

Οι νέες ανακοινώσεις περιλαμβάνουν:

 • HP ProBook 635 Aero G7: Ο ελαφρύτερος επαγγελματικός φορητός υπολογιστής με AMD στον κόσμο
 • Οι HP ProBook 600 G8 και 400 G8 PC Series: Ειδικά σχεδιασμένα για επαγγελματίες σε αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις
 • HP EliteDesk 805 G6 Series: Σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις μιας multi-tasking εργάσιμης ημέρας
 • Σειρά HP ProDesk 405 G6 με τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές σειράς AMD Ryzen PRO
 • Οθόνη αφής HP E24t G4 με ενσωματωμένη τεχνολογία γρήγορης απόκρισης
 • Οι οθόνες HP E24d και E27d Conferencing Monitor έχουν βελτιστοποιηθεί για εικονική συνεργασία
 • HP Business Boost: Συνδυασμός hardware και υπηρεσιών εκτύπωσης βελτιστοποιημένος για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
 • Βελτιώσεις στο πρόγραμμα HP Device as a Service (DaaS)

Επανασχεδιασμένες λύσεις εκτύπωσης

Η μετάβαση σε απομακρυσμένο και κατανεμημένο εργατικό δυναμικό έχει επιταχύνει τις προσπάθειες πολλών εταιρειών για απομακρυσμένη διαχείριση και ψηφιοποιημένες ροές εργασίας. Καθώς οι συμπεριφορές αγοράς των πελατών συνεχίζουν να εξελίσσονται, όλοι, από τις μεγάλες επιχειρήσεις και τις κυβερνήσεις έως τις μικρομεσαίες και τους ελεύθερους επαγγελματίες, έπρεπε να προσαρμοστούν σε νέους χώρους εργασίας και ψηφιακές επιχειρηματικές μεθόδους.

Ανταποκρινόμενη σε αυτή τη νέα πραγματικότητα, η HP παρουσίασε νέα προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις εκτύπωσης βελτιστοποιημένα ώστε να επιτρέπουν νέους τρόπους εργασίας, νέους τρόπους διαχείρισης και νέους τρόπους αγοράς.

 • HP LaserJet Enterprise 400 Series: Η μικρότερη εταιρική εμπειρία εκτύπωσης της HP
 • Λύσεις HP DesignJet για αρχιτέκτονες, μηχανικούς, κατασκευές και οικιακά γραφεία
 • Document Workflow Cloud: Λύση για απλοποίηση της ροής πληροφοριών από χαρτί σε ψηφιακή μορφή
 • Εργαλείο Fleet Onboarding που επιτρέπει στους συνεργάτες να ενσωματώνουν γρήγορα το HP Workpath μέσω του εκτυπωτικού στόλου
 • Επέκταση συνδρομητικών προγραμμάτων toner

Σχετικά άρθρα

«CES 2021 Innovation Awards Honoree» η on-the-go οθόνη TD1655 της ViewSonic

Giorgos Athanassiadis

EFFECT: Εφαρμογή για διαχείριση χαρτοφυλακίου εν κινήσει

dmallas

Η εμπειρία του cloud παντού με το HPE GreenLake Central

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα