7.3 C
Athens
19/01/2021
Biztech

HP PageWide XL 5100: Ποιότητα, ταχύτητα και οικονομία

Αξιοποιώντας την επαναστατική τεχνολογία PageWide, η σειρά XL 5100 των εκτυπωτών μεγάλου format της HP προσφέρει απαράμιλλη ταχύτητα, κορυφαία ποιότητα και μείωση του κόστους των εκτυπωτικών εργασιών έως και 30%. Δεν είναι τυχαίο ότι οι εκτυπωτές HP PageWide XL έχουν βραβευθεί κατ’ επανάληψη (iF Gold Award, Wide-Format & Signage Readers’ Choice Top Products Award) ξεχωρίζοντας από τον ανταγωνισμό.

 


 

Η σειρά MFPs μεγάλου format HP PageWide XL 5100 απευθύνεται σε εκτυπωτικά γραφεία που αναλαμβάνουν απαιτητικές παραγγελίες αναπαραγωγής εκτυπώσεων ποιότητας σε ασπρόμαυρο ή χρώμα, καλύπτοντας μια πλειάδα από εφαρμογές, όπως γραμμικό σχέδιο, αφίσες, χάρτες ή ορθοφωτογραφίες.

Εκεί που διαπρέπει ο HP PageWide XL 5100, αλλά και όλη σειρά PageWide XL είναι σε τεχνικά σχέδια για αρχιτέκτονες και μηχανικούς, σε χάρτες GIS, αλλά και σε εκτυπώσεις αφισών για εφαρμογές point-of-sale.

 

Ο HP PageWide XL 5100 που σας προτείνει η Active Computer Systems, επίσημος μεταπωλητής των μηχανών PageWide της HP, είναι μια πολυλειτουργική μηχανή παραγωγής που θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε νέους πελάτες και νέες αγορές. Πρόκειται για μια επένδυση που θα αποσβέσετε πολύ γρήγορα, αφού θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την παραγωγή, εκτυπώνοντας έως 20 σελίδες το λεπτό διάστασης D/A1 (με εκτύπωση πρώτης σελίδας σε 28 μόλις δευτερόλεπτα) ή 15 μέτρα το λεπτό.

 

Ποιότητα, ταχύτητα και έξυπνες λειτουργίες

Χάρη στην τεχνολογία PageWide (που περιλαμβάνει ακίνητη κεφαλή μήκους όσο το πλάτος του χαρτιού εκτύπωσης με πολλές χιλιάδες ακροφύσια ανά ίντσα) ο εκτυπωτής παράγει πεντακάθαρες γραμμές, κείμενο απίστευτης λεπτομέρειας, ομαλές διαβαθμίσεις στο γκρίζο και ζωντανά χρώματα. Επιπλέον, ο ενσωματωμένος scanner περιλαμβάνει έξυπνες λειτουργίες, όπως αφαίρεση φόντου, μαζική σάρωση, καθώς και σάρωση σε δικτυακό φάκελο, USB, e-mail ή στο HP SmartStream, το εξειδικευμένο λογισμικό της HP για διαχείριση του workflow.

H Active Computer Systems ως ο ειδικός στις υπηρεσίες managed print services (MPS) στην Ελλάδα είναι η εταιρεία που μπορείτε να εμπιστευθείτε και για τη διαχείριση των εκτυπώσεων μεγάλου format.

 

Αποτελεσματικότητα

Χάρη στο προηγμένο ενσωματωμένο hardware (επεξεργαστής Intel Core i5 με 16GB RAM) ο  HP PageWide XL 5100 εκτυπώνει σε ασπρόμαυρο και χρώμα στο μισό χρόνο σε σχέση με τον ανταγωνισμό, ενώ και η εκκίνηση επιτυγχάνεται κατά 50% ταχύτερα, επιτρέποντάς σας να μειώσετε το χρόνο παράδοσης των παραγγελιών σας. Επιπλέον, δέχεται έως 4 ρολά και διπλά δοχεία μελανιού 400ml με δυνατότητα αυτόματης εναλλαγής, επιτρέποντάς σας να αυτοματοποιήσετε το workflow σας.

 

Κορυφαία ποιότητα

Ο εκτυπωτής δέχεται 4 διπλά δοχεία μελανιών (cyan, magenta, yellow, black) και εκτυπώνει σε ανάλυση 1200 x 1200 dpi. Τα pigment μελάνια της HP διασφαλίζουν κορυφαία ποιότητα output με ένα πέρασμα, ενώ είναι πιστοποιημένα κατά ISO για μακροχρόνια διάρκεια και ανθεκτικότητα σε φως και νερό.

 

Οικονομία & ασφάλεια

Εκτυπώστε, σαρώστε και αντιγράψτε σε μονόχρωμο ή χρώμα σε μία συσκευή και εκτυπώστε με μικρότερο κόστος σε σχέση με τους ανταγωνιστικούς LED εκτυπωτές και με πέντε φορές μικρότερη κατανάλωση ενέργειας. Επιπλέον, χάρη στο λογισμικό HP SmartTracker, έχετε τον απόλυτο έλεγχο στο κόστος των εκτυπωτικών εργασιών σας και μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι όλες οι εργασίες σας έχουν εκτυπωθεί σωστά και με ασφάλεια. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο HP PageWide XL 5100 διαθέτει ενσωματωμένο σκληρό δίσκο, ο οποίος υποστηρίζει κρυπτογράφηση, αλλά και λειτουργία ασφαλούς διαγραφής.

 

 

Ο HP PageWide XL 5100 δέχεται μια σειρά από αξεσουάρ που αυξάνουν τις δυνατότητες του όπως, stackers υψηλής χωρητικότητας, συρτάρια, διπλωτικά κ.λπ. Οι σύμβουλοι της Active Computer Systems, θα αξιολογήσουν τις ανάγκες σας και θα επιλέξουν τη βέλτιστη λύση που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήστε στο μέγιστο δυνατό το εκπληκτικό αυτό μηχάνημα παραγωγής για να κάνετε τη διαφορά και να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας.

 

Σχετικά άρθρα

MFPs: Multi λειτουργίες, multi ευκαιρίες

Channel-Manager

HPE και Dell μάχονται για την κορυφή στην αγορά των servers

Giorgos Athanassiadis

Σημαντική αύξηση κερδών ανακοίνωσε η Epsilon Net

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα