6.8 C
Athens
03/03/2021
Biztech

HP LaserJet Pro 400 από τη Logicom: Η κορυφαία επιλογή των SMB

Η τάση των σύγχρονων επιχειρήσεων θέλει τεχνολογία προσβάσιμη από παντού και εργαζόμενους που να μπορούν να αξιοποιούν τους πόρους από οπουδήποτε κι αν βρίσκονται. Η προηγούμενη πρόταση αποτελεί τον ορισμό της έννοιας «παραγωγικότητα», αλλά πόσο εύκολο είναι να επιτευχθεί ειδικά για μια μικρομεσαία επιχείρηση;

Και εάν σκέφτεστε ότι ο εκτυπωτής είναι μεν ένα βασικό εργαλείο μέσα στην επιχείρησή σας, αλλά από την άλλη σας περιορίζει ήρθε ώρα να αλλάξετε άποψη.

Η Logicom έχει την ιδανική λύση για να εκτοξεύσετε την παραγωγικότητά σας. Η σειρά HP LaserJet Pro 400 είναι σχεδιασμένη και κατασκευασμένη ειδικά για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που επιθυμούν μια συσκευή που θα τους λύνει τα χέρια. Με τα μοντέλα της σειράς HP LaserJet Pro 400 θα ανακαλύψετε εντελώς νέους τρόπους χρήσης ενός MFP με ενισχυμένα workflows αξιοποιώντας cloud υπηρεσίες, όπως SharePoint, Dropbox, Google Drive κ.λπ (στα MFP μοντέλα).

 

Η σειρά έχει σχεδιαστεί για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και μικρές ομάδες εργασίας σε μεγαλύτερες επιχειρήσεις, προσφέροντας αυξημένη παραγωγικότητα, απλουστευμένα workflows και μείωση λειτουργικού κόστους.

 

Επιλέξτε το μοντέλο που σας ταιριάζει

Η σειρά HP LaserJet Pro 400 περιλαμβάνει τρία μοντέλα, τον μονόχρωμο εκτυπωτή LaserJet Pro M404, τον μονόχρωμο πολυλειτουργικό εκτυπωτή HP LaserJet Pro M428 και τον έγχρωμο πολυλειτουργικό εκτυπωτή HP LaserJet Pro M479. Οι πολυλειτουργικοί εκτυπωτές υποστηρίζουν εκτύπωση, σάρωση, αντιγραφή και φαξ, ενώ διατίθενται και σε έκδοση με ενσωματωμένο Wi-Fi και μάλιστα dual band (2,4GHz & 5GHz) για ταχύτερες ασύρματες συνδέσεις χωρίς προβλήματα «συνωστισμού».

Επιπλέον, οι συσκευές συνοδεύονται από δωρεάν εγγύηση τριών ετών (απαιτείται registration).

 

HP LaserJet Pro M404dn Printer

Οι επιχειρήσεις που πάνε μπροστά είναι αυτές που αξιοποιούν έξυπνες λύσεις. Ο HP LaserJet Pro M404dn έχει σχεδιαστεί για να σάς επιτρέψει να εστιάσετε εκεί που έχει σημασία. Είναι ταχύτατος στην εκκίνηση, διαθέτει duplex printing, εκτυπώνει από οπουδήποτε και από οποιαδήποτε συσκευή και έχει πολύ μικρό μέγεθος. Πρόκειται για την ιδανική επιλογή για ομάδες 3-10 ατόμων που εκτυπώνουν έως 4.000 σελίδες το μήνα και χρειάζεται να ολοκληρώνουν τις εργασίες τους γρήγορα με ασφάλεια.

 

HP LaserJet Pro MFP M428fdn/fdw

Ιδανικός για ομάδες εργασίας που απαιτούν ταχύτητα, εκτυπώνουν έως 4.000 σελίδες το μήνα και δεν τους απασχολεί το χρώμα. Ο HP LaserJet Pro MFP M428 είναι ένας 4-σε-1 πολυλειτουργικός ασπρόμαυρος εκτυπωτής που προσφέρει εκτύπωση, αντιγραφή, σάρωση και φαξ με το μοντέλο fdw να διαθέτει ενσωματωμένο dual band Wi-Fi.

Όλες οι λειτουργίες του εκτυπωτή πραγματοποιούνται μέσω της διαισθητικής έγχρωμης οθόνης αφής, ενώ υποστηρίζει εκτύπωση, σάρωση και διαχείριση μέσω φορητών συσκευών (Android/iOS) είτε μέσω δικτύου, είτε μέσω Internet.

 

HP LaserJet Pro MFP M479fdn/fdw

Οι σημερινές επιχειρήσεις είναι always on και always connected. Ο HP LaserJet Pro MFP M479 είναι ένας πολυλειτουργικός εκτυπωτής που συμβαδίσει με τον τρόπο που εργάζεστε και διαχειρίζεστε το καθημερινό σας workflow.

Είναι ένας 4-σε-1 πολυλειτουργικός έγχρωμος εκτυπωτής που προσφέρει προηγμένες λειτουργίες σάρωσης απευθείας σε SharePoint, e-mail, USB, ή σε κοινόχρηστους φακέλους. Διαθέτει μεγάλη πλήρως προσαρμόσιμη έγχρωμη οθόνη αφής και υποστηρίζει όλα τα πρωτόκολλα mobile και cloud printing. Το μοντέλο fdw διαθέτει dual band Wi-Fi και υποστηρίζει εκτύπωση/σάρωση από φορητή συσκευή μέσω Wi-Fi direct.

 

Και print security επιπέδου enterprise

Εάν το GDPR σας έχει κάνει να χάσετε τον ύπνο σας και σκέφτεστε ότι οι λύσεις print security είναι πολύ ακριβές για εσάς, σας έχουμε καλά νέα. Με τη σειρά HP LaserJet Pro 400 μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι αφού ενσωματώνουν τις κορυφαίες λειτουργίες προστασίας HP Print Security που προστατεύουν τις ίδιες τις συσκευές, αλλά και το δίκτυό σας, εντοπίζοντας σε πραγματικό χρόνο κάθε απειλή με αυτοματοποιημένη παρακολούθηση και επικύρωση λογισμικού. Η λύση έχει σχεδιαστεί για να εντοπίζει και να αντιμετωπίζει τις επιθέσεις τη στιγμή που συμβαίνουν.

 

Χρησιμοποιείστε αυθεντικά δοχεία γραφίτη HP

Τα αυθεντικά δοχεία γραφίτη HP με τεχνολογία JetIntelligence είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στην απόδοση υψηλής ταχύτητας του εκτυπωτή σας και να προσφέρουν τεχνολογία προστασίας από απάτες.

 

Επικοινωνήστε σήμερα με τους ειδικούς της Logicom για να δείτε πώς με τη σειρά HP LaserJet Pro 400 μπορείτε να βελτιώσετε την παραγωγικότητά σας, μειώνοντας παράλληλα το κόστος του printing.

Σχετικά άρθρα

Βροχή τα RED DOT Design Awards για την LG

HP: Έρχεται η νέα σειρά MPF A3 που καταργεί τα φωτοτυπικά

Giorgos Athanassiadis

COSMOTE Asset Tracker: ΙοΤ λύση διαχείρισης εξοπλισμού

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα