11.4 C
Athens
15/04/2021
Biztech

HP και GLOBO Technologies προσφέρουν δωρεάν το πιο ολοκληρωμένο πακέτο virtual storage

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι υποδομές του ΙΤ είναι η ραχοκοκαλιά κάθε επιχείρησης. Αναπόφευκτα, λοιπόν, οποιοδήποτε ρίσκο ή πρόχειρη λύση και υλοποίηση πάνω σε αυτές τίθεται αυτομάτως εκτός συζήτησης. Πώς, όμως, μπορούμε να ακολουθήσουμε τις σύγχρονες τάσεις πλεονεκτήματα των virtualized λύσεων και ταυτόχρονα να μην θέσουμε σε κίνδυνο τις υποδομές μας; Την απάντηση έρχονται να δώσουν η HP και η GLOBO Technologies, οι οποίες προσφέρουν το πιο ολοκληρωμένο πακέτο virtual storage και μάλιστα εντελώς δωρεάν.

Καταρχήν ας δούμε γιατί HP και GLOBO Technologies αποτελούν την ιδανική επιλογή. Από τη μια μεριά έχουμε την HP, ηγέτη στην καινοτομία των servers τα τελευταία 25 χρόνια, στρατηγικό συνεργάτη 150.000 και πλέον πελατών ανά τον κόσμο, και μόνη εταιρεία που διαθέτει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο αρχιτεκτονικών x86, σχεδιασμένο πάνω σε ένα πλήρες οικοσύστημα υπηρεσιών, υποστήριξης και συνεργατών που βοηθούν την επιχείρηση να προχωρά μπροστά, ακόμη κι αν ο εναλλακτικός vendor των server δεν παρέχει έναν πλήρη οδικό χάρτη x86. Από την άλλη, η GLOBO Technologies, Gold partner της HP από το 2013, παρέχει σε ένα διεθνές δίκτυο πελατών, προηγμένες τεχνολογικές υποδομές και υπηρεσίες, οι οποίες μεταξύ άλλων βοηθούν τις επιχειρήσεις για την ομαλή μετάβαση στις κορυφαίες λύσεις της HP. To αποτέλεσμα της συνεργασίας τους εγγυάται λύσεις καινοτόμες, αξιόπιστες και κυρίως με εκείνο το οικονομικό όφελος που κάθε οργανισμός και επιχείρηση επιθυμεί.

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι η εξέλιξη του software-defined storage προσφέρει πλέον τη δυνατότητα στους οργανισμούς να αρχίσουν πραγματικά να επωφελούνται από τα πλεονεκτήματα των virtualized λύσεων για servers, η GLOBO Technologies, σε συνεργασία με την HP,  προσφέρουν 1 terabyte (ΤΒ) της άδειας HP StoreVirtual VSA χωρίς κόστος, σε όλους όσοι επιλέξουν servers με τους πιο εξελιγμένους επεξεργαστές της οικογένειας Intel Xeon E5 v3. Κορυφαίοι servers του είδους είναι οι νέοι HP ProLiant Gen9 servers της HP, οι οποίοι ανταποκρίνονται ιδανικά σε περιβάλλοντα cloud, convergence και software-defined, ενσωματώνοντας το σύνολο των πιο σύγχρονων τεχνολογικών καινοτομιών. Με τον τρόπο αυτό, επιτυγχάνεται σημαντική εξοικονόμηση σε πολλαπλά επίπεδα: έως και 80% στα έξοδα storage, έως και 50% στο αποτύπωμα του data center, έως και 60% σε ενεργειακά έξοδα. Παράλληλα εξοικονομείται και απαραίτητος φυσικός χώρος. Παράλληλα, αξιοποιούνται στο έπακρο οι υπάρχουσες εταιρικές υποδομές, καθώς δεν απαιτείται καμία νέα επένδυση σε dedicated storage hardware. Επιπλέον, η άδεια HP StoreVirtual VSA υποστηρίζει οποιοδήποτε virtualization περιβάλλον.

Η άδεια HP StoreVirtual VSA συνδυάζει δύο πρωτοποριακές τεχνολογίες:

• Το δωρεάν 1TB StoreVirtual VSA software αξιοποιεί αχρησιμοποίητες και μη χωρητικότητες από πολλαπλούς servers, τις οποίες συγκεντρώνει σε μία, σαν ένα virtual array, παρέχοντας ευέλικτο shared storage για virtual servers.

• Η Intel παρέχει την πανίσχυρη, κορυφαίας αξιοπιστίας πλατφόρμα επεξεργαστών Xeon E5 v3, η οποία εξυπηρετεί με άνεση τις ανάγκες τόσο των virtual εφαρμογών, όσο και του virtual storage.

Με τον εν λόγω συνδυασμό οι οργανισμοί αποκτούν μια απλή, λειτουργική και ολοκληρωμένη λύση που μηδενίζει τα έξοδα του hardware για dedicated storage, και επιτυγχάνει τη διαχείριση των servers και του storage από μία ενιαία κονσόλα καθώς διασφαλίζει και το high availability. Έτσι, η προσφορά του 1TB της άδειας Store Virtual VSA από τις HP και GLOBO Technologies καλύπτει εταιρικούς οργανισμούς κάθε μεγέθους, οι οποίοι επιθυμούν να απαλλαγούν από πιθανά νέα έξοδα, ανταποκρινόμενοι ταυτόχρονα στις ανάγκες για αποτελεσματικές λύσεις virtualization, με storage υψηλού επιπέδου βασισμένο σε υφιστάμενο hardware.

Στη λογική αυτή οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις θα καταφέρουν να απλοποιήσουν τυχόν περιπλοκότητες και να ελαχιστοποιήσουν τα κόστη, φέρνοντας virtualized εφαρμογές και shared storage στην ίδια τοποθεσία.  Οι μεγάλοι οργανισμοί θα κερδίσουν σε ευελιξία και αποτελεσματικότητα, συγκεντρώνοντας αντίγραφα δεδομένων από virtualized απομακρυσμένα γραφεία σε μεγάλα εταιρικά data centers. Τέλος, οι πάροχοι cloud θα προσφέρουν νέες υπηρεσίες, με ακόμα πιο αποδοτικές και εύχρηστες υποδομές.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την GLOBO Technologies, στο 212 – 1217 744  και στο info@globogr.com ή να επισκεφθούν το  www.globogr.com/storevirtualVSAoffer

Σχετικά άρθρα

Nokia: ζημιές…και πανηγύρια

Kitriniaris

Νέα κονσόλα διαχείρισης αδειών για τους συνεργάτες της ESET

Ψηφιακή χρυσοτυπία από την Konica Minolta

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα