6.8 C
Athens
21/01/2021
Biztech

HP ElitePOS: Μια ταμειακή από το μέλλον

Μεταμορφώστε τον χώρο του ξενοδοχείου, του εστιατορίου ή του εμπορικού σας χώρου με ένα ευέλικτο σύστημα POS που αυξάνει την εμπειρία του πελάτη και υποστηρίζει τις κρίσιμες επιχειρηματικές σας δραστηριότητες.

Εκτός από πανίσχυρο, το HP ElitePOS είναι και πανέμορφο και θα μετασχηματίσει το χώρο υποδοχής, τη ρεσεψιόν ή το σημείο πώλησης, τραβώντας όλα τα βλέμματα των πελατών σας.

 


 

Στέγιος Τσιόλης Product Manager της Digimark

Το συγκεκριμένο RPOS , ανήκει στην premium οικογένεια συσκευών Elite της HP που διακρίνονται για τις κορυφαίες δυνατότητές τους, τη χρήση προηγμένων υλικών και τις σχεδιαστικές καινοτομίες. Όπως αναφέρει η ίδια η HP, το ElitePOS σχεδιάστηκε έπειτα από εκτεταμένες έρευνες και συνομιλίες με στελέχη της ίδιας της αγοράς του retail και του hospitality.

 

Η αγορά του RPOS θα λέγαμε ότι έχει μείνει πίσω σε σχέση με τις ραγδαίες εξελίξεις της τεχνολογίας. Τα συστήματα που χρησιμοποιούνται στο χώρο της εστίασης και της φιλοξενίας έχουν αρχίζει να γίνονται δύσχρηστα. Με γνώμονα τα προβλήματα αυτά, αλλά και τις προτάσεις της ίδιας της αγοράς, η HP σχεδίασε και δημιούργησε το ElitePOS, ένα σύστημα ταμειακής το οποίο ουσιαστικά επανεφευρίσκει τον κλάδο.

 

Το ElitePOS προσφέρει modular σχεδιασμό, απεριόριστες δυνατότητες επέκτασης, απρόσκοπτη συνδεσιμότητα, επικοινωνία με όλα τα εμπορικά λογισμικά και κορυφαία εργονομία και χρηστικότητα.

Η μεγάλη οθόνη αφής έχει διαγώνιο 14 ίντσες και ανάλυση 1920×1080 pixels. Δεν πρόκειται για άλλο ένα δύσχρηστο POS, το οποίο θα πρέπει να εκπαιδευθείτε από την αρχή για να μάθετε πώς λειτουργεί, αλλά για ένα κανονικό tablet με Windows 10 και πανίσχυρο hardware που μπορεί να “τρέξει” απροβλημάτιστα την επιχείρησή σας.

 

Μάλιστα, είναι εντυπωσιακό το ότι το ElitePOS έχει περάσει τα στρατιωτικά τεστ MIL-STD που σημαίνει ότι αντέχει σε καταπονήσεις, σκόνη, υγρασία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

 

Modular σχεδιασμός

Σε αντίθεση με τα σημερινά “κουτιά” που χρησιμοποιούνται στα σημεία πώλησης των περισσότερων επιχειρήσεων, το ElitePOS είναι modular. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να επεκταθεί ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες της επιχείρησης, προσθέτοντας εκτυπωτή αποδείξεων, barcode scanner, αναγνώστη μαγνητικών καρτών ή συρτάρι πολύ εύκολα και χωρίς πολύπλοκες ρυθμίσεις.

 

Μάλιστα, συγκεκριμένα περιφερειακά (ο εκτυπωτής αποδείξεων για παράδειγμα ή ο σαρωτής) μπορούν να τοποθετηθούν στην κεντρική “κολώνα” της οθόνης, προσφέροντας εύκολες επεκτάσεις χωρίς καθόλου καλώδια!

 

 

Άλλα χαρακτηριστικά

Ένα τόσο εντυπωσιακό σύστημα ταμειακής όπως το HP ElitePOS δεν θα πρέπει να το κρύβεται πίσω από τον πάγκο σας. Το συγκεκριμένο σύστημα διαθέτει και λειτουργία kiosk επιτρέποντας συναλλαγές τύπου self service. Έτσι, οι πελάτες σας μπορούν να κάνουν από μόνοι τους εύκολα και γρήγορα check-in και chek-out.

 

Τέλος, το HP ElitePOS διαθέτει εξελιγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας για να προστατεύεται ενάντια σε επιθέσεις, ιούς κ.λπ. Ενσωματώνει BIOS και firmware που μπορεί να αυτοεπιδιορθώνεται, ενώ η πρόσβαση στο σύστημα προστατεύεται με προαιρετική χρήση σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και την αξιοποίηση της τεχνολογίας Widows Hello.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα