8.1 C
Athens
04/03/2021
Biztech

HP EliteDesk 705 G4 MT με AMD Ryzen PRO: Μπείτε στην «ελίτ»!

Ταχύτητα & αξιοπιστία. Επεκτασιμότητα & ασφάλεια. Διαχείριση & χαμηλό TCO. Φαντάζει δύσκολο να τα πετύχει κανείς όλα με τη μία και συνήθως οι περισσότερες επιχειρήσεις πιστεύουν ότι θα πρέπει να συμβιβαστούν, επιλέγοντας κάποια από τα προηγούμενα χαρακτηριστικά σε βάρος των υπολοίπων.

Κι όμως, εάν υπήρχε μια λύση που όχι μόνο να υπόσχεται, αλλά και πραγματοποιεί όλα τα παραπάνω, το αποτέλεσμα θα ήταν αύξηση παραγωγικότητας, εξορθολογισμός διαδικασιών, μείωση λειτουργικού κόστους και εξοικονόμηση πόρων. Στα προηγούμενα προσθέστε και έναν συνεργάτη που θα ήταν πάντα δίπλα στην επιχείρηση πριν και μετά την προμήθεια του εξοπλισμού, έναν συνεργάτη που θα είχε βαθιά γνώση της αγοράς και αποδεδειγμένη αξιοπιστία.

Ο συνεργάτης που ψάχνετε είναι η Active Computer Systems η οποία ως Platinum Partner της HP είναι σε θέση να κάνει όλα τα παραπάνω πράξη.

 

Για απαιτητικές και δύσκολες εργασίες σε σύγχρονα επιχειρηματικά περιβάλλοντα, αλλά και για τις εξειδικευμένες απαιτήσεις μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με αξιοπιστία, αποδοτικότητα και ασφάλεια, η Active Computer Systems έχει την κατάλληλη λύση. Πρόκειται για το HP EliteDesk 705 G4 MT, ένα ολοκληρωμένο PC σε micro tower form factor που καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο στο γραφείο σας, διαθέτει ωστόσο την πιο σύγχρονη τεχνολογία, πανίσχυρο hardware, προηγμένες δυνατότητες επέκτασης και λειτουργίες διαχείρισης που γλυτώνουν το ΙΤ σας χρόνο, κόπο και ανθρωποώρες. Τα προηγούμενα πλαισιώνονται από την θρυλική τεχνολογία προστασίας της HP, η οποία κρατά τους παρείσακτους έξω από τον υπολογιστή και το δίκτυό σας και τον υπολογιστή να λειτουργεί πάντα στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.

 

 

 

AMD Ryzen PRO για επιδόσεις χωρίς όρια

Ο HP EliteDesk 705 G4 ΜΤ είναι το μεγαλύτερο μέλος της οικογένειας EliteDesk 700 Series που προσφέρει παραγωγικότητα επιπέδου enterprise ενσωματώνοντας τους πρόσφατους AMD Ryzen PRO APUs. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ένα πανίσχυρο desktop PC με επεξεργαστή AMD Ryzen 5 Pro 2400G, ξεχωριστή κάρτα γραφικών AMD Radeon RX Vega 11 Graphics και μπορεί να ανταποκριθεί με ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία στις απαιτήσεις κάθε workflow όσο πολύπλοκου και απαιτητικού κι αν είναι, συμπεριλαμβανομένου περιεχομένου Virtual Reality.

Σχεδιασμένο για απαιτητικά business περιβάλλοντα, ο υπολογιστής HP EliteDesk 705 G4 ΜΤ είναι ένα ισχυρό και compact σύστημα που προσφέρει αξία με την απόδοση και τις δυνατότητες επέκτασης που απαιτεί ο σύγχρονος χώρος εργασίας.

 

Παράλληλα διαθέτει ενσωματωμένα εργαλεία λογισμικού για παρακολούθηση και ένταξη σε ενιαία πλατφόρμα διαχείρισης. Συγκεκριμένα υποστηρίζει την πλατφόρμα AMD DASH (Desktop and Mobile Architecture for System Hardware). Πρόκειται για ένα σύνολο εργαλείων και λειτουργιών που απλοποιούν την απομακρυσμένη διαχείριση του στόλου των υπολογιστών, είτε βρίσκονται σε λειτουργία, είτε όχι. Τα ισχυρά εργαλεία διαχείρισης της πλατφόρμας DASH προσφέρουν επίσης απομακρυσμένη διάγνωση και αντιμετώπιση προβλημάτων, αυτοματοποιημένη εκκίνηση του συστήματος και κλείσιμο.

 

 

Ο πιο ασφαλής υπολογιστής του κόσμου

Οι υπολογιστές της σειράς Elite της HP δεν χαρακτηρίζονται άδικα ως «οι πιο ασφαλείς υπολογιστές του κόσμου». Ενσωματώνουν κορυφαία χαρακτηριστικά προστασίας προκειμένου να διατηρήσουν εσάς και την επιχείρησή σας μακριά από ιούς και επιθέσεις και μάλιστα σε επίπεδο BIOS, ούτως ώστε ακόμα και ένα επίπεδο πριν το λειτουργικό σύστημα, ο υπολογιστής να είναι ασφαλής και προστατευμένος.

 

Με μια ματιά

Πανίσχυρες επιδόσεις

Οι πρόσφατοι επεξεργαστές στα 65W AMD Ryzen PRO σε συνδυασμό με την ξεχωριστή κάρτα γραφικών προσφέρουν υπερυψηλή ποιότητα για την προβολή περιεχομένου VR.

 

Σύστημα που επεκτείνει την επένδυση

Το HP EliteDesk 705 MT είναι σχεδιασμένο για να επεκτείνεται καθώς η ανάγκες τις επιχείρησης αυξάνουν. Διαθέτει τέσσερις θέσεις για μονάδες αποθήκευσης και τέσσερις slots, συμπεριλαμβανομένης και μιας υποδοχής διπλού πλάτους μήκους τριών τετάρτων για γραφικά υψηλών επιδόσεων. Επιπλέον, θα βρείτε δύο υποδοχές M.2 και πολλές εξωτερικές θύρες, συμπεριλαμαβανομένων USB 3.1 και USB Type-C.

 

Κορυφαία ασφάλεια, ισχυρή διαχείριση

Πανίσχυρη προστασία και εύκολη διαχείριση. Το HP Sure Start Gen4 προστατεύει από τις επιθέσεις του BIOS, ενώ το HP Manageability ntegration Kit σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε εύκολα συσκευές μέσω του Microsoft System Center Configuration Manager.

 

Αξιοπιστία

Ο συγκεκριμένος υπολογιστής είναι έτοιμος για τα δύσκολα. Είναι σχεδιασμένος για να λειτουργεί απρόσκοπτα επί μακρό χρονικό διάστημα, έχει περάσει 120.000 ώρες δοκιμών στη διαδικασία HP Total Test και έχει σχεδιαστεί για στρατιωτικές δοκιμές επιπέδου MIL-STD 810G.

 

Αν αυτό που ζητάτε είναι αξιοπιστία, απόλυτες επιδόσεις, επεκτασιμότητα και ασφάλεια, ο υπολογιστής HP EliteDesk 705 MT από την Active Computer Systems είναι η ιδανική επιλογή.

Σχετικά άρθρα

Χρήστος Δημητριάδης: Όταν η πιστοποίηση είναι… χειροπιαστή

Channel-Manager

Χείρα βοηθείας από service providers σε ελληνικές startups

Channel-Manager

Σημαντική αύξηση κερδών για την Epsilon Net

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα