9.3 C
Athens
02/03/2021
Biztech

HP DesignJet Z: Η πρώτη επιλογή του επαγγελματία

«Ο εκτυπωτής HP DesignJet έχει μεταμορφώσει κυριολεκτικά την επιχείρησή μας, κάνοντας την πολύπλοκη διαδικασία των κατασκευών που αναλαμβάνουμε, απείρως πιο αποτελεσματική».

«Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία των HP DesignJet δημιουργούμε νέες ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο engagement».

 

Τα παραπάνω είναι κάποιες αντιπροσωπευτικές μαρτυρίες εταιρειών που είδαν την αποδοτικότητα του business τους να εκτοξεύεται με την υιοθέτηση των εκτυπωτικών μηχανών DesignJet της HP. Η πρώτη προέρχεται από ένα κατασκευαστικό γραφείο και η δεύτερη από μια εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων. Πρόκειται για δύο κλάδους πολύ διαφορετικούς μεταξύ τους, αλλά με κοινό χαρακτηριστικό το γεγονός ότι βασίζονται στο large format printing. Και δεν είναι μόνο αυτοί. Μια σειρά από επιχειρήσεις όπως γραφεία γραφικών τεχνών, print shops, διαφημιστικές εταιρείες και τόσες άλλες, έχουν βρει στους HP DesignJet Z series το κατάλληλο εργαλείο που θα τους βοηθήσει να ξεχωρίσουν, να κερδίσουν όχι απλά περισσότερους πελάτες, αλλά αφοσιωμένους πελάτες. Και ένας επαγγελματίας γνωρίζει πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι το δεύτερο σε σχέση με το πρώτο.

 

Active & HP: Η συνεργασία που μπορείτε να εμπιστευθείτε

Εάν κι εσείς δραστηριοποιείστε σε κάποιον κλάδο που στηρίζεται στο large format printing, ο δρόμος προς τον ψηφιακό σας μετασχηματισμό δεν είναι ανάγκη να είναι δύσκολος. Και βέβαια, επειδή οι εκτυπωτικές μηχανές αποτελούν το εργαλείο της δουλειάς σας, δεν έχετε την πολυτέλεια να κάνετε συμβιβασμούς. Απλά, αυτό που πρέπει να επιλέξετε είναι τίποτα λιγότερο από το τέλειο. Ευτυχώς, έχετε στη διάθεσή σας μια συνεργασία που προέρχεται από τις δύο κορυφαίες εταιρείες στο χώρο του large format printing.

Η Active Computer Systems, ως Partner First Platinum της HP, αποτελεί τη μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που διαθέτει και υποστηρίζει όλη τη γκάμα των εκτυπωτικών μηχανών της HP.

 

 

Υπάρχει ένας DesignJet Z για εσάς

Η HP έχει πιστοποιήσει τους μεγαλύτερους τρίτους κατασκευαστές raster image processors (RIP) για στη σειρά DesignJet Z επιτρέποντας τον πρόσθετο έλεγχο στοιχείων, όπως διαχείριση χρώματος, διαχείριση προφίλ ICC, υποστήριξη πολλαπλών εκτυπωτών και βελτιστοποίηση του Pantone και spot color.

Αυτό σημαίνει ότι οι μηχανές HP DesignJet Z εγγυώνται ότι θα λειτουργήσουν τέλεια με το λογισμικό που διαθέτετε και είναι σε θέση να καλύψουν κάθε επαγγελματική εργασία που απαιτεί τέλεια αναπαραγωγή χρωμάτων και αποχρώσεων όπως, εταιρείες γραφικών τεχνών, επαγγελματικής φωτογραφίες, εκτυπώσεις έργων τέχνης, print/copy shops, photo labs, print service providers, prepress proofing κ.λπ.

 

Οι HP DesignJet Z εκτυπωτές είναι οικονομικά προσιτοί, προσφέροντας αξιόπιστη τεχνολογία με την υπογραφή της HP, παράγοντας κορυφαίας ποιότητας εκτυπώσεις.

Η σειρά περιλαμβάνει τα μοντέλα Z6, Z9, Z6610 και Z6810. Διαθέτουν από έξι έως οκτώ ink cartridges τεχνολογίας pigment, στα οποία περιλαμβάνονται και τρεις αποχρώσεις του μαύρου, παράγοντας αποτελέσματα απαράμιλλης ποιότητας σε μέγεθος από 40 έως 60 ίντσες. Μάλιστα, πρόκειται για τους ταχύτερους εκτυπωτές της αγοράς σε αυτά τα μεγέθη. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι ο HP DesignJet Z6810 Production Printer εκτυπώσει έως 20 τετραγωνικά μέτρα την ώρα σε φωτογραφικό χαρτί glossy και 51m²/hr σε απλό χαρτί.

 

 

Οι εκτυπωτές διαθέτουν βελτιστοποιημένες κεφαλές για υψηλή ποιότητα και λεπτομέρεια σε κάθε είδους έγγραφο, από απλά γραμμικά σχέδια μέχρι αφίσες, υποστηρίζουν την προηγμένη λύση διαχείρισης HP SmartStream, ενώ ο Z6810 περιλαμβάνει ενσωματωμένο φασματοφωτόμετρο που προσφέρει απόλυτη σύμπτωση χρωμάτων, καλύπτοντας τις απαιτήσεις των πελατών για ευκολία, ποιότητα και αξιοπιστία.

 

Τι πρέπει να περιμένετε από έναν HP DesignJet Z

Άριστο αποτέλεσμα

Υψηλή παραγωγικότητα για περιβάλλοντα υψηλών απαιτήσεων

Εξαιρετική ποιότητα εικόνας σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών

Προηγμένη διαχείριση χρωμάτων υποστηριζόμενη από την αξιοπιστία της HP

 

Η σειρά HP DesignJet Z είναι αυτό που ζητάτε για να πάτε την επιχείρησή σας μπροστά και η Active Computer Systems ο συνεργάτης που θα είναι πάντα δίπλα σας, όχι μόνο πριν την αγορά, αλλά και μετά, διαθέτοντας ένα εξειδικευμένο τμήμα Large Format με πιστοποιημένους συμβούλους και τεχνικούς.

Σχετικά άρθρα

Η «νέα κανονικότητα» επιβάλλει σύγχρονο PC με Windows 10 Pro

Giorgos Athanassiadis

Η Active φέρνει το cost-per-page και στο large format

Giorgos Athanassiadis

Ναυτικοί χάρτες POD από τη Vanos με τη βοήθεια της Active

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα