11.4 C
Athens
15/04/2021
Biztech

HP DesignJet T2600PS MFP: Εμπιστοσύνη με κλειστά μάτια

Η σειρά large format εκτυπωτών HP DesignJet επιτρέπει στους επαγγελματίες να κάνουν τη διαφορά απολαμβάνοντας υψηλές ταχύτητες και επαγγελματική ποιότητα εκτυπώσεων. Η σειρά καλύπτει όλες τις εκτυπωτικές ανάγκες σε MCAD/AEC/GIS/Retail/SMB Copy Shops/Corporate & Public Sector/Education σε ατομικά ή πολυχρηστικά περιβάλλοντα προσφέροντας από ασπρόμαυρα σχέδια CAD μέχρι έγχρωμες εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους. Παράλληλα, οι προηγμένες λειτουργίες όπως η αυτόματη ευθυγράμμιση των ρολών και οι ακριβείς προεπισκοπήσεις εκτύπωσης εξορθολογίζουν τα workflows, προσφέροντας ασύγκριτη αξιοπιστία.

Large format printing σημαίνει Active Computer Systems. Πρόκειται για την εταιρεία με την μεγαλύτερη εμπειρία στο χώρο του large format printing (και του printing γενικώς), η οποία διαθέτει και υποστηρίζει όλη τη γκάμα των εκτυπωτικών μηχανών της HP. Μάλιστα, είναι η πρώτη που προσέφερε υπηρεσίες MPS στο large format.

 

Αυξήστε την αποδοτικότητα της ομάδας σας

Ο HP DesignJet T2600 Multifunction PostScript Printer (3XB78A) είναι το «μεγάλο» μοντέλο της σειράς που εκτυπώνει σε μια μεγάλη γκάμα μέσων σε ρολό και χαρτί πλάτους έως 36 ίντσες. Διαθέτει συνδεσιμότητα Gigabit Ethernet, mobile printing, ενώ τα αυθεντικά μελάνια της HP – 6 συνολικά: Dye-based (C, M, Y, PK, G) και Pigment-based (MK) – προσφέρουν απόλυτη σύμπτωση χρωμάτων, απαράμιλλη ποιότητα, λεπτομέρεια και διάρκεια. Επιπλέον, τα cartridges υψηλής χωρητικότητας διασφαλίζουν συνέχεια στις εκτυπώσεις μειώνοντας το downtime στο ελάχιστο δυνατό.

 

 

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι σχεδιασμένο για συνεργασία, αυξάνοντας κατακόρυφα την παραγωγικότητα σε ομάδες εργασίας. Η οθόνη αφής 15,6 ιντσών επιτρέπει στις ομάδες να έχουν γρήγορη πρόσβαση σε κοινόχρηστους φακέλους για εκτύπωση, αντιγραφή, σάρωση και κοινή χρήση απευθείας στον εκτυπωτή χωρίς την ανάγκη χρήσης υπολογιστή.

Την ίδια στιγμή, χαρακτηριστικά όπως το HP Click επιταχύνει τις διαδικασίες προσφέροντας απλούστερη και ταχύτερη εκτύπωση αρχείων PDF. Ο HP DesignJet T2600PS προσφέρει την ταχύτερη εκτύπωση στην κατηγορία (180 σελίδες Α1 την ώρα) και αυτόματη στοίβαξη, δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να τηρούν τις προθεσμίες τους, παραδίδοντας παράλληλα εκτυπώσεις που αγγίζουν το τέλειο!

Και βέβαια, ο HP DesignJet T2600PS ενσωματώνει τα κορυφαία και διεθνώς αναγνωρισμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας που τον κατατάσσουν (όπως και ολόκληρη τη σειρά) ως έναν από τους ασφαλέστερους large format printers της αγοράς.

 

Αdobe PDF Print Engine

Θα πρέπει να τονιστεί ότι το Αdobe PDF Print Engine αποτελεί σημείο αναφοράς στην βιομηχανία εκτυπώσεων γιατί επιτρέπει την επεξεργασία αρχείων PDF χωρίς περιττές χρονοβόρες μετατροπές. Ιδανική επιλογή για μεγάλα και σύνθετα αρχεία (αρκετών GB) και εργασίες με Live Transparencies, γιατί η επεξεργασία ανάλυσης/μετατροπής δεδομένων (RIP) πραγματοποιείται στον εκτυπωτή και όχι στο workstation, διευκολύνοντας και ελευθερώνοντας πόρους στο χρήστη, βελτιώνοντας σημαντικά χρονικά όλο το WorkFlow Processing.

Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι άλλο ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου μοντέλου που το διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό.

 

 

Ας δούμε όμως γιατί ο HP DesignJet T2600PS μπορεί να εκτοξεύσει την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας.

 

Απρόσκοπτη εμπειρία, σχεδιασμένη για όλους

•  Προηγμένη και απλή εμπειρία χρήσης χάρη στην οθόνη αφής 15,6’’και τη λειτουργία HP Click.

•  Σχεδιασμένος για απρόσκοπτη συνεργασία με γρήγορη πρόσβαση στους κοινόχρηστους φακέλους για εκτύπωση, σάρωση και αντιγραφή.

•  Εύκολη εκτύπωση και κοινή χρήση tasks από το cloud και φορητή συσκευή μέσω του HP Smart app.

•  Ταιριάζει σε κάθε χώρο εργασίας με συμπαγείς διαστάσεις και ήσυχη λειτουργία.

Απελευθερώστε την αποδοτικότητά σας

•  Ακρίβεια και ποιότητα σε κάθε εκτύπωση (ανάλυση 2400 x 1200 dpi) με τα Bright Office μελάνια της HP, είτε πρόκειται για μηχανολογικό σχέδιο, είτε για φωτορεαλιστικά 3D renters.

•  Υψηλή ακρίβεια (ακρίβεια γραμμής μόλις ±0,1%)

•  Δυνατότητα επεξεργασίας απευθείας στον εκτυπωτή με το Adobe PDF Print Engine.

•  Η ταχύτερη εκτύπωση στην κατηγορία που φτάνει τις 180 σελίδες Α1 την ώρα (ή 19,3 sec/Α1), με αυτόματη στοίβαξη και διπλά ρολά.

•  Εύκολη ψηφιοποίηση με αυτοματοποιημένη σάρωση, έτοιμες, εύκολες στη χρήση, ρυθμίσεις και δυνατότητες επεξεργασίας εκ των υστέρων.

Ο πιο ασφαλής εκτυπωτής large format στον κόσμο

•  Προστασία δικτύου με λειτουργίες HP Secure Boot και Whitelisting.

•  Δυνατότητα ελέγχου της πρόσβασης στον εκτυπωτή και τα εμπιστευτικά έγγραφα με λειτουργίες πιστοποίησης χρήστη.

•  Προστασία ολόκληρου του εκτυπωτικού στόλου από επιθέσεις με το HP JetAdvantage Security Manager.

 

Εάν η επιχείρησή σας βασίζεται στις εκτυπώσεις μεγάλου format, μην καθυστερείτε άλλο. Οι εκτυπωτές σας πρέπει να σας πηγαίνουν μπροστά και όχι να σας καθυστερούν. Η φήμη σας εξαρτάται από αυτό. Επικοινωνήστε σήμερα με την Αctive Computer Systems, την εταιρεία που είναι πιστοποιημένη ως HP DesignJet & PageWide Sales & Service Center και ένας HP DesignJet Expert θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας δείξει με ποιον τρόπο η ένταξη του HP DesignJet T2600PS στο workflow σας θα αυξήσει την αξιοπιστία της επιχείρησής σας και κατ’ επέκταση την κερδοφορία σας.

Σχετικά άρθρα

Η Schneider Electric στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο

Giorgos Athanassiadis

TCP 82: Ώρα για workstation

Η HP επεκτείνει τις δυνατότητες «Device as a Service»

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα