18/01/2021
Biztech

HP DaaS by Active. Διαχείριση computing από τους ειδικούς

Ο περίφημος ψηφιακός μετασχηματισμός απαιτεί τη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας. Ωστόσο, αυτό συνεπάγεται πρόσθετα έξοδα, τα οποία το IT (εάν υπάρχει) προτείνει στη διοίκηση και η διοίκηση με τη σειρά της τα κόβει, τα μειώνει, ή τα αναβάλει για ένα αόριστο μέλλον. Το αποτέλεσμα είναι η επιχείρηση να συνεχίσει να λειτουργεί όπως-όπως, με συσκευές παρωχημένες, υπολογιστές που δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κάθε εργαζόμενου (έτσι κι αλλιώς αγοράστηκαν εξ’ αρχής μαζικά), ενώ δεν είναι σπάνιες οι περιπτώσεις όπου όταν κάποιος χρειάζεται να βρεθεί εκτός επιχείρησης, χρησιμοποιεί όποιο tablet ή κινητό βρει (συνήθως το δικό του). Τα προηγούμενα όχι μόνο προκαλούν πρόσθετα έξοδα για την επιχείρηση, αλλά και κινδύνους για την ασφάλειά της. Και όταν συμβεί το κακό (βλ. ransomware), τότε πραγματικά απειλείται κι αυτή η ίδια η επιβίωσή της.

 

Η λύση είναι HP DaaS by Active

Η Active Computer Systems ως Platinum First συνεργάτης της HP έρχεται να λύσει όλα τα παραπάνω προβλήματα προσφέροντας τις λύσεις Device as a Service (DaaS) της HP. Με απλά λόγια DaaS σημαίνει ότι οι συσκευές τεχνολογίας που χρησιμοποιεί η επιχείρηση δεν αγοράζονται, αλλά παρέχονται σαν υπηρεσία. Επιλέγονται προσεκτικά από την Active με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε εργαζόμενου, ενώ η λύση περιλαμβάνει τη διαχείριση και το service σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής της κάθε συσκευής. Επιπλέον, ένα σημαντικό κομμάτι του HP DaaS είναι το security διασφαλίζοντας προστασία από ιούς και επιθέσεις, δρώντας προληπτικά, προλαμβάνοντας κάθε πρόβλημα πριν συμβεί.

 

Το HP DaaS είναι μια ολοκληρωμένη λύση που συνδυάζει υλικό, εξελιγμένες αναλύσεις, προληπτική διαχείριση και αποτελεσματικές υπηρεσίες για τον κύκλο ζωής κάθε συσκευής.

 

Εξοικονόμηση κόστους και βελτίωση ρευστότητας

Η επιχείρηση καταβάλει μια μηνιαία συνδρομή και ξενοιάζει, αφού έχει στη διάθεσή της πάντα συσκευές (υπολογιστές, περιφερειακά, φορητά συστήματα κ.λπ) τελευταίας τεχνολογίας, τις οποίες μπορεί να αυξομοιώνει ανάλογα με τις ανάγκες της. Επιπλέον, επειδή ακριβώς το DaaS είναι μια υπηρεσία, τα έξοδα από τη χρήση εξοπλισμού περνούν από τα κεφαλαιουχικά έξοδα (CAPEX) στα λειτουργικά (OPEX). Αυτό και μόνο το γεγονός, σημαίνει ότι η επιχείρηση μπορεί να διοχετεύει το budget της όπου επιθυμεί, για να τρέξει μια καμπάνια, να κάνει ανοίγματα σε νέες αγορές, να προσλάβει προσωπικό, πράγματα δηλαδή που προηγουμένως δεν μπορούσε να κάνει, διότι η διαχείριση του εξοπλισμού της της αποσπούσε πόρους.

 

Με μια λύση DaaS, επομένως η επιχείρηση ασχολείται με το business της και αφήνει την πλήρη διαχείριση του εξοπλισμού της στους ειδικούς, δηλαδή στην Active Computer Systems, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας στην Ελλάδα, με συνεργασίες με τους μεγαλύτερους διεθνείς οίκους πληροφορικής στον κόσμο.

 

HP TechPulse: Η τεχνολογία που προβλέπει το μέλλον!

Η μοναδική τεχνολογία analytics HP TechPulse αξιοποιεί μηχανική μάθηση, λογική και δεδομένα που λαμβάνει από πολλαπλές πηγές για την παροχή αναλυτικών πληροφοριών σχετικά με τις συσκευές, τις εφαρμογές και τη χρήση τους, για να βοηθήσει την επιχείρηση να βελτιστοποιήσει τις δαπάνες και τους πόρους του ΙΤ.

 

Η πρόσβαση στο TechPulse γίνεται μέσω cloud. Ο σχετικός πίνακας ελέγχου προσφέρει αναλυτική εικόνα της κατάστασης των συσκευών, τόσο από πλευράς hardware, όσο και software, βοηθώντας την επιχείρηση να προσδιορίσει, να προβλέψει και να αντιμετωπίσει πιθανά προβλήματα προτού προκύψουν. Σε γενικές γραμμές το HP TechPulse σας βοηθά να αξιοποιήσετε στο μέγιστο δυνατό βαθμό την τεχνολογία σας, εξοπλίζοντας τους χρήστες με το πιο κατάλληλο λογισμικό και hardware βασισμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες τους.

 

Βελτιώνοντας εντυπωσιακά την απόδοση του τελικού χρήστη και των τεχνολογιών πληροφορικής, με μία τιμή ανά συσκευή που προσφέρει ευελιξία και προβλέψιμο κόστος, το HP DaaS βοηθά όλες τις επιχειρήσεις να εκμεταλλευθούν πλήρως το δυναμικό τους.

 

HP DaaS - Με μια ματιά

Σχεδιασμένο ώστε να μην ελαχιστοποιεί ή να υποκαθιστά το ρόλο του ΙΤ σε μια επιχείρηση, αλλά για να ενισχύει τη λειτουργικότητά του, το HP DaaS αποτελεί την ιδανική λύση για πελάτες και συνεργάτες, καθώς προσφέρει:

 

•  Ενιαία διαχείριση πολλαπλών συσκευών και πολλαπλών λειτουργικών συστημάτων

•  Ευέλικτο οικονομικό σχεδιασμό με προβλέψιμο κόστος

•  Ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κάθε στάδιο του κύκλου ζωής των συσκευών

•  Εξελιγμένες δυνατότητες προληπτικής διαχείρισης με ανάλυση HP TechPulse

•  Πλήρη τεχνική υποστήριξη και υπηρεσία υποστήριξης υλικού με άμεση επισκευή ή αντικατάσταση

Σχετικά άρθρα

Η παγκόσμια πανδημία επιταχύνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό

Giorgos Athanassiadis

Επιστροφή στο μέλλον με σφραγίδα Microsoft

Channel-Manager

Βροχή τα RED DOT Design Awards για την LG

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα