17.5 C
Athens
14/04/2021
Biztech

HP DaaS από την Active: Η νέα υπηρεσία που σας λύνει τα χέρια

Βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου η τεχνολογία τρέχει με φρενήρεις ρυθμούς και οι επιχειρήσεις αγωνίζονται αφενός να προλάβουν τις εξελίξεις και αφετέρου προσπαθούν να εφαρμόσουν τον περίφημο ψηφιακό μετασχηματισμό.

Το βασικό τους μέλημα, ωστόσο, είναι να «τρέχουν» το καθημερινό τους business, να συναλλάσσονται με συνεργάτες, προμηθευτές και πελάτες απρόσκοπτα και χωρίς προβλήματα. Μια πάγια πηγή προβλημάτων για κάθε επιχείρηση δεν είναι άλλη από την τεχνολογία που χρησιμοποιεί. Οι υπολογιστές έχουν την κακή συνήθεια να χαλάνε, να θέλουν αναβαθμίσεις και να μειώνονται ή να αυξάνονται καθώς η επιχείρηση εξελίσσεται. Στα προηγούμενα προσθέστε και την προστασία των προσωπικών δεδομένων από επιθέσεις, υποκλοπές και ιούς – κάτι που με τον GDPR έχει γίνει υποχρεωτική ανάγκη – και αντιλαμβάνεστε τον «Γολγοθά» που αντιμετωπίζει σε καθημερινή βάση μια επιχείρηση, σε οποιονδήποτε κλάδο κι αν ανήκει.

Οι IT managers και το υπόλοιπο δυναμικό κάθε εταιρείας σπαταλούν πολύ χρόνο στον εξοπλισμό που χρησιμοποιούν, χρόνο που θα μπορούσαν να το διαθέσουν σε πιο κρίσιμες εργασίες.

 

Το όνειρο κάθε ΙΤ manager και προφανώς της διοίκησης είναι να υπήρχε μια «μαγική» λύση που να μπορούσε να πάρει αυτό το βάρος από τους ώμους τους, εξασφαλίζοντας υπολογιστές με το πιο πρόσφατο hardware, αυτόματες αναβαθμίσεις, πρόβλεψη λαθών πριν αυτά συμβούν και την κατάλληλη συσκευή όταν και όπου χρειαστεί. Κι όμως τα παραπάνω – και πολύ περισσότερα – έρχεται να καλύψει η Active Computer Systems με τις λύσεις HP Device as a Service (HP DaaS). Στην εποχή του όλα-σαν-υπηρεσία, το HP DaaS είναι η νέα σύγχρονη προσέγγιση στον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες αξιοποιούν την τεχνολογία.

Ας εξηγήσουμε όμως γιατί ακριβώς το DaaS είναι η λύση που πάντα θέλατε.

 

HP DaaS από την Active

Η Active Computer Systems ως Platinum First συνεργάτης της HP προσφέρει πλέον και τις λύσεις DaaS της HP, την εταιρεία που πρώτη από όλους εισήγαγε αυτή την έννοια παρουσιάζοντας ολοκληρωμένες λύσεις, οι οποίες εκτός από τον εξοπλισμό, περιλαμβάνουν υπηρεσίες διαχείρισης και υποστήριξης που ακολουθούν όλο τον κύκλο ζωής τον προϊόντων. Το πιο βασικό όμως είναι ότι το DaaS εξασφαλίζει στην επιχείρηση ότι θα έχει πάντα τον εξοπλισμό που χρειάζεται όταν τον χρειάζεται, από PC και laptops, μέχρι φορητές συσκευές και περιφερειακά.

 

Τα πακέτα HP DaaS που παρέχει η Active Computers Systems περιλαμβάνουν προηγμένες λύσεις διαχείρισης οι οποίες επεκτείνονται σε όλο τον «στόλο» των συσκευών που καλύπτουν. Ειδικά εργαλεία παρακολουθούν τα κρίσιμα στοιχεία κάθε συσκευής σε πραγματικό χρόνο προβλέποντας σφάλματα σε επίπεδο hardware, αλλά και software.

 

Τι σας παρέχει το HP DaaS

Υπολογιστές και περιφερειακά τελευταίας τεχνολογίας

Ενοποιημένη διαχείριση ανεξαρτήτως λειτουργικού συστήματος

Τεχνική υποστήριξη

Διαχείριση κύκλου ζωής από την προμήθεια μέχρι την ανακύκλωση

Μοναδικές δυνατότητες πρόληψης βλαβών

Ευέλικτα οικονομικά πακέτα για να πληρώνετε μόνο ό,τι χρησιμοποιείτε

Κυρίως όμως, η Active Computer Systems θα είναι πάντα δίπλα σας καθώς η επιχείρησή σας εξελίσσεται. Οι σύμβουλοί της θα συζητήσουν μαζί σας, θα καταλάβουν τις ανάγκες σας και θα σας προτείνουν μια λύση κομμένη και ραμμένη στις ανάγκες σας για τώρα και το μέλλον.

Ο δρόμος σας προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό είναι πλέον εύκολος. Η Active Computer Systems και η HP είναι οι συνεργάτες που μπορείτε να εμπιστευθείτε.

Σχετικά άρθρα

Τα Xiaomi στην Ελλάδα από την Quest

Giorgos Athanassiadis

Αύξηση 133% στα καθαρά κέρδη το 2020 ανακοίνωσε η Epsilon Net

Giorgos Athanassiadis

Μοσχοπουλάνε οι servers, ψηλά η Lenovo

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα