10.1 C
Athens
27/01/2021
Biztech

HP: Ηγέτης και στην επαγγελματική ψηφιακή εκτύπωση

Η ψηφιακή εκτύπωση για ειδικές χρήσεις παρουσιάζει μεγάλη αύξηση τα τελευταία χρόνια. Νέες τεχνολογίες, υψηλή ποιότητα, γρήγοροι χρόνοι παράδοσης, εκτυπώσεις σε μια μεγάλη γκάμα υλικών είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης αγοράς.

Οι εκτυπωτές μεγάλου format χρησιμοποιούνται σε μια ευρεία γκάμα επαγγελματικών εφαρμογών από banners, αφίσες για indoor, γραφικές τέχνες, in-house printing σε επιχειρήσεις που χρειάζονται άμεσα έναν τρόπο επικοινωνίας με τους πελάτες τους (βιτρίνες, αφίσες, κ.λπ), μέχρι τον τομέα της αρχιτεκτονικής και του βιομηχανικού σχεδίου (CAD, engineering, architectural, GIS κ.λπ).

Τα μέσα που χρησιμοποιούνται κυμαίνονται από απλά και φωτογραφικά χαρτιά, μέχρι ρολά, φιλμ, αλλά και ειδικά μέσα, όπως καμβάς, βινύλιο κ.λπ.

 

Όλες αυτές οι αγορές, χρειάζονται έναν αξιόπιστο συνεργάτη ο οποίος να μπορεί να καταλάβει τις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε κλάδου και να είναι σε θέση να προτείνει τη βέλτιστη λύση. Η Eurosupplies ως HP Gold Partner, διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και μια τεράστια γκάμα από εκτυπωτικές λύσεις για κάθε κλάδο, είτε πρόκειται για κάποια μικρή επιχείρηση, ένα πολυάσχολο υποκατάστημα, ένα διαφημιστικό γραφείο, είτε για μια μεγάλη μονάδα ψηφιακών εκτυπώσεων.

Architects_T730

 

Οι λύσεις της HP

 

H HP διαθέτει μια τεράστια γκάμα με μηχανές εκτύπωσης που θα καλύψουν κάθε ανάγκη και κλάδο, από εκτύπωση φωτογραφιών και αφισών, πινακίδες και αφίσες μεγάλου μεγέθους μέχρι CAD/GIS.

 

HP DesignJet

 

Η γκάμα των εκτυπωτών της σειράς DesignJet διακρίνεται για την αξιοπιστία την ταχύτητα και την υψηλή ποιότητα εκτύπωσης, ενσωματώνοντας παράλληλα όλες τις τελευταίες τεχνολογίες αντιγραφής και σάρωσης.

Οι οικογένεια των DesignJet περιλαμβάνει τις εξής σειρές:

 

HP DesignJet Τ series για εκτυπώσεις σχεδίων σε μεγάλο format: Η σειρά DesignJet T περιλαμβάνει εκτυπωτές και ΜFP’s  που απευθύνονται στην αγορά των Αρχιτεκτόνων Τοπογράφων, Μηχανολόγων Μηχανικών καθώς και σε εκπαιδευτικά ιδρύματα ή οργανισμούς του δημοσίου, όπου η αξιοπιστία και η ποιότητα είναι βασικά κριτήρια.

 

HP DesignJet Large-Format Production (T & Z) printers & MFP’s : Η σειρά χαρακτηρίζεται από κορυφαία ταχύτητα παραγωγής και ποιότητα εκτυπώσεων/σαρώσεων και καλύπτει όλα τα μεγέθη πλάτους μέσων έως και τις 60 ίντσες. Οι παραγωγικοί εκτυπωτές και ΜFP μεγάλου format της HP απευθύνονται μεγάλα τεχνικά γραφεία Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Copy Shops, Print Service Providers, Poster Shops, Oργανισμούς δημοσίου, Φωτογράφους, Retail, Διαφημιστικές και Γραφικών Τεχνών εταιρείες. Πλεονεκτήματα της σειράς είναι οι υψηλές ταχύτητες παραγωγής και η ποιότητα σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος εκτυπώσεων.

 

HP DesignJet Ζ series για εφαρμογές φωτογραφιών υψηλής ποιότητας: Η σειρά απευθύνεται σε Φωτογράφους, Fine Art Studios και όπου απαιτείται ποιοτική εκτύπωση διαφημιστικών banners, αφισών, παρουσιάσεων και φωτογραφιών σε μια μεγάλη γκάμα μέσων, από εξειδικευμένα φωτογραφικά χαρτιά έως βινύλιο και καμβά, καθώς και ειδικά μέσα Backlit Films. Οι συγκεκριμένοι εκτυπωτές εγγυώνται τέλεια ποιότητα στο χρώμα, αξιοποιώντας την ευρεία γκάμα μελανιών HP Vivid Photo, χρησιμοποιώντας έως 12 μελάνια και ξεχωριστό Chromatic Red για κορυφαία κάλυψη των Pantone Profiles .

 

Η EuroSupplies στη Graphica 2017

 

H EuroSupplies συμμετείχε στην έκθεση Graphica 2017 σε συνεργασία με την HP και στο περίπτερο της παρουσιάστηκαν ζωντανά» τα παρακάτω προϊόντα:

 

ΗP DesignJet Z6600 Production Printer (60-in ή 1524mm): Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας και παραδώστε τις παραγγελίες σας σε χρόνο ρεκόρ με τον ταχύτερο (140 m2/h), 60 ιντσών εκτυπωτή παραγωγής. Τα έξι μελάνια Vivid Photo (κυανό, ματζέντα, κίτρινο, γκρι, μαύρο ματ και φωτογραφικό μαύρο) που χρησιμοποιεί παράγουν εκπληκτικής ποιότητας αποτέλεσμα τόσο στο χρώμα (φωτογραφίες, αφίσες, μακέτες, δοκίμια), όσο και σε ασπρόμαυρα γραφικά και σχέδια. Τα μελάνια Vivid Photo παράγουν εκτυπώσεις που αντέχουν σε εσωτερικές συνθήκες έως 200 χρόνια.

 

ΗPDesignJetZ6600

 

HP DesignJet T830 e-MFP (36-in ή 914 mm): To νέο μοντέλο πολυμηχανήματος μεγάλης διάστασης, ενσωματώνει όλες τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες της ΗP. Προσφέρει δυνατότητα εκτύπωσης/σάρωσης/ αντιγραφής σε διάσταση έως 914mm με υψηλή ταχύτητα, ποιότητα, κορυφαία αξιοπιστία και εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών. Το νέο πολυμηχάνημα απευθύνεται στην αγορά των αρχιτεκτόνων, πολιτικών μηχανικών, μικρών copy shops που αναζητούν ένα αξιόπιστο μηχάνημα για μεσαίο όγκο εκτυπώσεων που να έχει όμως τη δυνατότητα να καλύπτει περισσότερες επαγγελματικές τους ανάγκες, όπως σάρωση σχεδίων και αντιγραφή.

 

T830

 

HP Workstation ZBook Studio G3: Το απόλυτο mobile workstation της αγοράς, ανήκει στη σειρά Ζ η οποία διακρίνεται για την ποιότητά της και τα πανίσχυρα χαρακτηριστικά. Το συγκεκριμένο laptop 15,6 ιντσών, έφερε επανάσταση στο χώρο των workstation και κυριολεκτικά μεταμόρφωσε ολόκληρη την αγορά. Ιδανικό για χρήσεις CAD/GIS/rendering, έρχεται με τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Core i7, 16GB μνήμης και πανίσχυρη επαγγελματική κάρτα γραφικών.

 

 

Workstation Z440 + Monitor Z24i: Αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα χωρίς συμβιβασμούς χάρη στο HP Z DNA. O εξαπύρηνος επεξεργαστής Intel Xeon, η νέα τεχνολογία ZTurbo Drive SSD καθώς επίσης και η νέες κάρτες γραφικών NVIDIA Quadro μαζί με τα υπόλοιπα μοναδικά χαρακτηριστικά αυτού του πανίσχυρου workstation της HP θα απογειώσουν την παραγωγικότητά σας. Μαζί με το Z440, στην Graphica παρουσιάστηκε και η επαγγελματική οθόνη 24 ιντσών Z24i.

 

HP Z2 Mini – το πρώτο mini workstation για την αγορά του CAD: To επαναστατικό HP Z2 Mini ανήκει στην οικογένεια Z Workstations της HP, η οποία περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα συσκευών, από desktop και mobile, μέχρι οθόνες και all-in-one. Πρόκειται για ένα compact workstation ειδικά σχεδιασμένο για την αγορά του CAD και άλλων απαιτητικών εφαρμογών και ακριβώς λόγω του μεγέθους του (έχει ύψος μόλις 5,8cm) το καθιστά το ιδανικό μηχάνημα για το γραφείο. Το Z2 Mini έχει πιστοποιηθεί για πάνω από 20 επαγγελματικές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των AutoCAD, Vectorworks, MicroStation, Inventor, Solidworks, Solid Edge και Revit.

Είναι εξοπλισμένο με πανίσχυρο hardware και διαθέτει τους τελευταίας γενιάς επεξεργαστές Intel Xeon, επαγγελματικά γραφικά Nvidia Quadro Pro, υποστηρίζει έως έξι οθόνες, ενώ διαθέτει την μονάδα HP Z Turbo για γρήγορο χειρισμό μεγάλων αρχείων.

Στο πλαίσιο της Graphica 2017, η Eurosupplies παρουσίασε το μοντέλο HP Z2 Mini.

 

hp-z2-mini-g3-2016-11-15-04

 

HP PageWide Managed P57750dw: Η αποκλειστική τεχνολογία PageWide της HP υπόσχεται τον καλύτερο συνδυασμό χαμηλού κόστους κτήσης, ποιότητας και ταχύτητας. Ιδανικό μηχάνημα σε για managed περιβάλλοντα, προσφέρει αυξημένη παραγωγή με ελάχιστη παρέμβαση.

 

HP PageWide Pro 477dw: Επαγγελματικής ποιότητας χρώμα και μοναδικά χαμηλό κόστος ανά σελίδα. Ο HP PageWide Pro διακρίνεται για την ταχύτητά του και το έως 40% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα σχετικά με τους έγχρωμους lasers εκτυπωτές.

Υποστηρίζει εκτύπωση, σάρωση και fax, και όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες, όπως NFC, Wi-Fi, Wi-Fi Direct, cloud κ.λπ

 

 

 

Σχετικά άρθρα

HPE Discover More Athens: Το μέλλον ανήκει στους γρήγορους

Giorgos Athanassiadis

Η Space Hellas “Cisco Enterprise Partner of the Year”

Channel-Manager

Access control με θερμομέτρηση από τη LEXIS στη ΔΕΗ Λαυρίου

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα