Η Wind “ψηφιζει” Interworks

Ακόμη μία υλοποίηση των δυνατοτήτων της λύσης για Cloud Service Providers που αναπτύσσει η Interworks πραγματοποιήθηκε, αυτή τη φορά από τη Wind Hellas. Συγκεκριμένα, η Wind χρησιμοποίησε τις δυνατότητες της Interworks Cloud Platform, προκειμένου να προσφέρει στους εταιρικούς της πελάτες ένα online marketplace για cloud υπηρεσίες.

Ο λόγος για το Wind Business Marketplace, την customer facing δυνατότητα που παρέχει η πλατφόρμα ελέγχου, διαχείρισης και τιμολόγησης cloud υπηρεσιών, που αναπτύσσει και διαθέτει στην διεθνή αγορά, η Interworks. Η λύση της Interworks, έχει αποτελέσει ήδη εργαλείο για service providers σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, Κολομβία, Φιλανδία, Κύπρο και άλλες, παρέχοντας μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα online πώλησης και διαχείρισης cloud υπηρεσιών, αλλά και ολοκληρωμένης διαχείρισης κάθε τομέα της επαγγελματικής δραστηριότητας των συγκεκριμένων εταιρειών.

Επιπρόσθετα, η Interworks Cloud Platform, αποτελεί κι ένα εργαλείο για cloud service providers σε όλο τον κόσμο, που επιθυμούν να αναπτύξουν το δίκτυο μεταπωλητών τους σε διάφορες χώρες.