Η Vodafone φερνει το Napster στην Ελλαδα

Η Vodafone ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το πρωτοπόρο στην παγκόσμια αγορά ψηφιακής μουσικής Napster, προσθέτοντας μια ακόμα υπηρεσία στη διάθεση των συνδρομητών της.  

Μέσα από τη μουσική  εφαρμογή του Napster,  οι συνδρομητές της Vodafone έχουν πρόσβαση σε όλους τους τίτλους μουσικής ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου στο smartphone τους, το tablet, και τον υπολογιστή τους, όπου κι αν βρίσκονται. Η ομάδα του Napster σε συνεργασία με τη Vodafone Ελλάδας θα ανανεώνουν συνεχώς τον κατάλογο καλλιτεχνών και τραγουδιών.

Η Vodafone δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της, συμβολαίου και καρτοκινητής, να γνωρίσουν την εμπειρία του Napster εντελώς δωρεάν και για 3 μήνες. Για τη δωρεάν πρόσβαση απαιτείται η απόκτηση ενός προσωπικού ψηφιακού κωδικού ο οποίος μπορεί να αποκτηθεί με μία κλήση στο 1326 από σύνδεση Vodafone. Μετά τη δοκιμαστική περίοδο, ο χρήστης θα έχει πρόσβαση στην υπηρεσία με επιλεγμένα προϊόντα της Vodafone.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για smartphones και tablets με λειτουργικά συστήματα Android και iOS ( iPhone, iPad, iPod Touch), αλλά προσβάσιμη και από web browser για χρήση υπολογιστή.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.