Η Vodafone βραβευτηκε για καινοτομες υπηρεσιες της

Σημαντικές διακρίσεις για τις καινοτόμες υπηρεσίες της στο πλαίσιο του θεσμού “e-volution awards 2015”, απέσπασε η Vodafone. Συγκεκριμένα, διακρίθηκε με το βραβείο “Gold” από κοινού με την Alpha Bank για την υπηρεσία “Tap ‘n Pay” στην κατηγορία E-Banking / Contactless Payment Systems και με το βραβείο “Bronze” για την υπηρεσία και εφαρμογή “Vodafone for hotels” στην κατηγορία εφαρμογές κινητού (Apps).  

To “Tap ΄n Pay” είναι η πρώτη εφαρμογή ανέπαφων συναλλαγών με χρήση κινητού τηλεφώνου στην Ελλάδα την οποία ανέπτυξαν και προσφέρουν στους πελάτες τους η Vodafone και η Alpha Bank. Το κινητό πορτοφόλι εξασφαλίζει στους πελάτες των Vodafone και Alpha Bank ταχύτητα, ευκολία και ασφάλεια στις συναλλαγές με χρήση του smartphone τους, αξιοποιώντας τις νέες δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία NFC (Near Field Communication).  Ο χρήστης αρκεί να πλησιάσει το κινητό του τηλέφωνο, σε απόσταση 5 περίπου εκατοστών, στον ειδικό αναγνώστη του τερματικού αποδοχής καρτών με το σήμα contactless και η συναλλαγή ολοκληρώνεται με ασφάλεια σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Η εφαρμογή Tap ´n Pay προϋποθέτει τη χρήση ειδικής Vodafone SIM κάρτας κινητού τηλεφώνου.

Παράλληλα, το “Vodafone for hotels” είναι μια online υπηρεσία – με εφαρμογή και για το κινητό – που παρέχει τα εργαλεία που χρειάζονται μικρά ξενοδοχεία και επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων δωματίων για την καθημερινή τους λειτουργία, όπως αναλυτικό πλάνο κρατήσεων, εργαλεία διαχείρισης διαθεσιμότητας και πελατολογίου καθώς και προγραμματισμό εργασιών.