Η Targit στο Hellenic CIO Forum 2015

Mε το μήνυμα “Courage to act” η Targit Ελλάδος, συμμετείχε στο 4ο Συνέδριο Hellenic CIO Forum με θέμα “Driving Digital Business” που διοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) την Τετάρτη 11/02/15, στο Royal Olympic Hotel στην Αθήνα και απευθυνόταν σε CIOs μεγάλων επιχειρήσεων και οργανισμών.

Το συνέδριο φέτος φιλοξένησε δύο ξένους διακεκριμένους ομιλητές, τον Freddy Van den Wyngaert, VP, CIO της εταιρείας Agfa Gevaert και πρόεδρο του EuroCIO Association και τον Christian Villumsen, Head of Group Business Analysts της εταιρείας Saxobank, οι οποίοι με τις ομιλίες, τη γνώση τους και την εμπειρία τους, μετέφεραν τη δική τους ευρωπαϊκή οπτική γωνία του Digital Enterprise. Επίσης, φιλοξενήθηκαν δυο panels διακεκριμένων Ελλήνων ομιλητών που μετέφεραν την ελληνική πραγματικότητα και τη στροφή που επιχειρείται στο μέλλον από τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι συμμετέχοντες του συνεδρίου, που επισκέφτηκαν το περίπτερο της Targit Ελλάδος και ενημερώθηκαν αναλυτικά για τις δυνατότητες που τους παρέχει η λύση Targit Decision Suite για ανάλυση των δεδομένων τους από ποικίλες πληροφορικές πηγές καθώς και για παρακολούθηση δεικτών αποδοτικότητας.

Οι λοιποί χορηγοί και υποστηρικτές του συνεδρίου ήταν οι εταιρείες Accenture, Ernst & Young, IBM, SAS, Oracle, SAP, Microsoft, HOL, Cisco, κ.ά.

Μπορείτε να κατεβάστε τη δοκιμαστική έκδοση του TARGIT Decision Suite από εδώ.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.