Η Sieben μας ξεναγει στην “Νεα εποχη”

Γιορτάζοντας 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της τεχνολογίας, η Sieben διοργανώνει την Πέμπτη 5 Μαρτίου εκδήλωση με τίτλο “Get Ready for the New Era”. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο πολιτιστικό κέντρο ΔΑΪΣ, με ώρα προσέλευσης τις 5.00μμ και θα φιλοξενήσει σημαντικούς ομιλητές-στελέχη της αγοράς που θα μοιραστούν την εμπειρία τους από την συνεργασία με τη Sieben και πως αυτή συνετέλεσε στην επιτυχημένη πορεία τους. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα πλαισιώσει, ο Δημάρχος Τρικκαίων, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου. Ο Δήμος Τρικκαίων αποτελεί τον πιο hi-tech δήμο της χώρας και η πόλη έχει ξεχωρίσει για συνεχή έτη ανάμεσα στις 21 πιο έξυπνες πόλεις του κόσμου.

Στόχος της εκδήλωσης, πέρα από τον εορτασμό των 15 ετών, είναι να ενημερωθούν οι συμμετέχοντες για τις Go-to-market λύσεις που θα προετοιμάσουν τους ίδιους και τις εταιρίες τους ώστε να διακριθούν και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό προβάδισμα στα νέα δεδομένα της εποχής.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε IT Managers, Technology και Business Decision Makers καθώς και σε στελέχη εμπορικών τμημάτων. Την εκδήλωση στηρίζουν ως χορηγοί επικοινωνίας το Biztech.gr και το Tech Channel Partner.

Για το πρόγραμμα, περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.