Η Performance Technologies πιστοποιηθηκε ως VMware Premier Partner

Την πιστοποίησή της ως VMware Premier Partner, το υψηλότερο επίπεδο συνεργασίας του προγράμματος συνεργατών της VMware (VMware Solution Provider Partner Program) ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες η Performance Technologies. Με την εξέλιξη αυτή έγινε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που έχει επιτύχει την αναγνώριση αυτή από τη VMware.

Η Performance διαθέτει τεχνογνωσία σε λύσεις VMware server και desktop virtualization, VMware server και desktop virtualization, υπηρεσίες Hybrid cloud, business continuity και disaster recovery, υπηρεσίες Hybrid cloud αλλά και στην παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών εικονικοποίησης για συγκλίνουσες υποδομές (converged infrastructrures).

Σε στενή συνεργασία με την VΜware από τις αρχές του 2000, σταδιακά καθιερώθηκε στην Ελλάδα ως ο “ειδικός στο Virtualization”, έχοντας σχεδιάσει, εκτελέσει και υποστηρίξει έργα που αξιοποιούν αυτές τις τεχνολογίες σε μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς δημοσίου, και λειτουργώντας ως σύμβουλος σε θέματα μετασχηματισμού υποδομής με χρήση του virtualization.  

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.