Η Oracle επεκτεινει τις δυνατοτητες του Social Station

Στην ανακοίνωση των νέων λειτουργικών μονάδων του Social Sattion προχώρησε η Oracle, με στόχο να βοηθήσει τους πελάτες της να διαχειριστούν ευκολότερα τις δραστηριότητές τους στα social media, προσθέτοντας κατ’ αυτό τον τρόπο επιχειρηματική αξία στη λειτουργία τους.

Ειδικότερα, οι λειτουργικές μονάδες Social Intelligence Center, Content Curation, Quick Post και Social Media Mixer της Oracle βοηθούν τους οργανισμούς να διαχειριστούν πιο αποτελεσματικά τις δυνατότητές τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να αξιοποιήσουν επιχειρηματικά τα κοινωνικά προγράμματα, χάρη στη βελτιωμένη ορατότητα των πελατών και στις αναφορές πραγματικού χρόνου.

Το Social Intelligence Center προσφέρει στους πελάτες οπτικοποίηση των δεδομένων σε πραγματικό χρόνο μέσα από το δυναμικό και παραμετροποιήσιμο κέντρο διαχείρισης, που παρέχει μια σειρά μοναδικών προβολών για να έχουν οι χρήστες γρήγορα πληροφορίες διορατικότητας για τις συζητήσεις και τα δεδομένα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Επεκτείνοντας την ορατότητα και παρέχοντας ζωντανά δεδομένα κοινωνικής δικτύωσης, το Social Intelligence Center παρέχει επίσης διαδραστικές οπτικοποιήσεις δεδομένων κατά γεωγραφική περιοχή, θέμα, παράγοντες επιρροής, όγκο και κοινό αίσθημα.

Η νέα λειτουργική μονάδα Content Curation παρέχει δυνατότητες συλλογής και οργάνωσης περιεχομένου σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντας στους χρήστες να εντοπίζουν γρήγορα περιεχόμενο για συγκεκριμένα θέματα, ή για ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, αλλά και να αποκρίνονται χωρίς να φεύγουν από τον σταθμό εργασίας του Social Station.

Για να μπορούν οι χρήστες να εργάζονται με ταχύτητα ανάλογη αυτής των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η νέα λειτουργική μονάδα Quick Post απλοποιεί και αναδιοργανώνει τις δυνατότητες δημοσίευσης καθώς υποστηρίζει κείμενο, συνδέσμους και φωτογραφίες, κάνοντας πιο γρήγορη και εύκολη για τους χρήστες την ανάρτηση περιεχομένου, σε συνδυασμό με άλλες λειτουργικές μονάδες του Social Station και όχι με εναλλαγή μεταξύ λειτουργιών.

Το Social Media Mixer συγκεντρώνει δεδομένα από τις κοινωνικές πλατφόρμες σε μια ενιαία προβολή πραγματικού χρόνου, αντλώντας περιεχόμενο από το Facebook, το Twitter, το Instagram κ.ά, σε μια ενιαία, μεικτή προβολή για καλύτερη οπτικοποίηση, κατανόηση και συσχέτιση.