Η Olympia Electronics επελεξε λυση της Retail Link

Στην αντικατάσταση των χάρτινων τιμολογίων με ηλεκτρονικά μέσω της λύσης e-Invoicing Paperless της Retail Link προχώρησε η Olympia Electronics. Στόχος της αντικατάστασης αυτής είναι η άμεση μείωση του λειτουργικού κόστους και εύκολη διασύνδεση με τους εμπορικούς της συνεργάτες. Σημειωτέον πως η Olympia Εlectronics δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας ενώ έχειπαρουσία σε 72 χώρες του εξωτερικού.

Μέσα από τη συνεργασία της με τη Retail Link, η εταιρεία έχει τη δυνατότητα:

  • Να μειώσει το λειτουργικό κόστος διαχείρισης των αξιακών παραστατικών της κατά 65% και των συνοδευτικών κατά 25%, με υπεύθυνο R.O.I που υπολογίζεται στους 2,5 μήνες.
  • Να μειώσει το διαχειριστικό χρόνο στο λογιστήριο, προσφέροντας ορατότητα όσον αφορά στην επιτυχή παραλαβή των παραστατικών από τους ηλεκτρονικούς της παραλήπτες (Proof of Receipt).
  • Να επεκτείνει με ευκολία το δίκτυο ηλεκτρονικών παραληπτών, με λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης (Social Media Tool) μέσα από την εύχρηστη πλατφόρμα της Retail Link.
  • Να αρχειοθετεί ηλεκτρονικά όλα τα παραστατικά σε ένα κεντρικό σύστημα διαχείρισης, καθώς επίσης να τα αναζητεί & να τα ανακτά σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.
  • Να λαμβάνει με ασφάλεια, άμεσα και εύκολα τα παραστατικά των προμηθευτών της από το εξωτερικό.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.