Η MasterCard τεινει χειρα βοηθειας στις start ups

Τα ελληνικά startups μπορούν τώρα να δηλώσουν συμμετοχή στο Start Path Europe της MasterCard, η οποία  προσκαλεί καινοτόμα startups από όλη την Ευρώπη να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της εταιρείας που παρέχει σε νέες επιχειρήσεις τη στήριξη και την τεχνογνωσία που απαιτείται για την αντιμετώπιση των βασικών προκλήσεων της αγοράς και την ανάπτυξή τους.

Το Start Path Europe είναι μια  12μηνη προσπάθεια παροχής εξειδικευμένης στήριξης και λύσεων για τις ανάγκες και τις προτεραιότητες που έχει η κάθε εταιρεία. Οι συμμετέχουσες startup επιχειρήσεις επωφελούνται από την καθοδήγηση που προσφέρει μία παγκόσμια ομάδα εμπειρογνωμόνων της MasterCard, την επαφή με τους συνεργάτες της MasterCard για την διερεύνηση νέων ευκαιριών και τη δυνατότητα ανάπτυξης των λύσεων που ήδη προσφέρει η MasterCard.

Στόχος της Master Card είναι η προώθηση της τεχνολογικής αριστείας στη χώρα μας. Μέχρι και οκτώ εταιρίες από όλη την Ευρώπη θα επιλεγούν για να συμμετάσχουν στο 12μηνο πρόγραμμα, που αφορά τόσο φυσική παρουσία των επιλεγμένων εταιρειών όσο και online επικοινωνία, που θα ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2015. Το Start Path είναι ανοιχτό για τις νέες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του εμπορίου. Όλες οι λεπτομέρειες και η online αίτηση είναι διαθέσιμες στο www.f6s.com/mastercardstartpath. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 19 Φεβρουαρίου.