Η LG εξοπλιζει το Hilton Athens

Σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Hilton Athens προχώρησε η LG Electronics στο πλαίσιο της οποίας 555 τηλεοράσεις ξενοδοχειακού τύπου Pro:Centric SMART εγκαταστάθηκαν στα δωμάτια και τις σουίτες του. Επιπλέον, η LG εξόπλισε το Hilton Athens με μία κεντρική μονάδα Pro:Centric Server PCS150R, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του ξενοδοχείου για ολοκληρωμένη ενημέρωση και ψυχαγωγία των επισκεπτών του.

Η ολοκληρωμένη ξενοδοχειακή λύση infotainment που παρείχε η LG βασίστηκε στη σειρά ξενοδοχειακών τηλεοράσεων LG Pro:Centric SMART που είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει ‘έξυπνες’ λειτουργίες. Ταυτόχρονα, δίνει στους ξενοδόχους τη δυνατότητα να παρέχουν υψηλού επιπέδου ενημέρωση, εγκαθιστώντας προγράμματα και περιεχόμενο ανάλογα με τις ανάγκες τους με εύκολο και γρήγορο τρόπο, ενώ μειώνουν τα λειτουργικά τους έξοδα με σύντομο χρόνο απόσβεσης της επένδυσής τους.

Τέλος, μέσω του κεντρικού Pro:Centric server, οι ξενοδόχοι έχουν τη δυνατότητα να διαχειριστούν το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις των τηλεοράσεων του ξενοδοχείου χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθούν τα δωμάτια. Έτσι, ο προγραμματισμός και η διαχείριση των ρυθμίσεων των τηλεοράσεων γίνεται εύκολα και γρήγορα από ένα σημείο, μειώνοντας δραστικά το κόστος εγκατάστασης και συντήρησης.