11.2 C
Athens
23/01/2021
Biztech

H LG εισέρχεται στην αγορά ιατρικών συσκευών απεικόνισης

Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία της στις επίπεδες οθόνες, η LG Electronics εισέρχεται στην αγορά ιατρικών συσκευών απεικόνισης με την εισαγωγή των κλινικών και χειρουργικών οθονών, που έχουν σχεδιαστεί για να εξοπλίσουν τους επαγγελματίες στον τομέα υγείας.

Οι νέες οθόνες και μια νέα συσκευή ακτινογραφίας, παρουσιάζονται αυτή την εβδομάδα στην RSNA 2016 (Radiological Society of North America), την ετήσια συνάντηση της Ακτινολογικής Κοινότητας Βορείου Αμερικής στο Σικάγο.

 

 

Οθόνη LG 8MP Clinical Review

 

Η οθόνη LG 8MP Clinical Review έχει διαγώνιο 27 ιντσών με panel τεχνολογίας IPS και ανάλυσης 3840 x 2160 pixels, ενώ όπως αναφέρει η LG, έχει σχεδιαστεί ειδικά για την αύξηση της αποδοτικότητας του προσωπικού του νοσοκομείου, απλοποιώντας τη ροή εργασιών και προσφέροντας παράλληλα δυνατότητες multitasking. Εκτός από τα αυξημένα επίπεδα φωτεινότητας, η οθόνη αυτή παρέχει στους επαγγελματίες του τομέα της υγείας ευρεία γωνία θέασης και ακρίβεια στα χρώματα και τις απεικονίσεις. Η οθόνη είναι συμβατή με το επαγγελματικό πρόγραμμα ψηφιακής απεικόνισης και επικοινωνίας DICOM που χρησιμοποιείται ευρέως στον ιατρικό κλάδο, πράγμα που σημαίνει ότι οι αποχρώσεις του γκρι διορθώνονται έτσι ώστε να διατηρήσουν την ακρίβεια της εικόνας.

Η οθόνη διαθέτει εργοστασιακή βαθμονόμηση προκειμένου να εξασφαλιστεί η συμβατότητα σε πολλαπλές συσκευές και είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία σταθεροποίησης οπίσθιου φωτισμού, για τη διασφάλιση σταθερών επιπέδων φωτεινότητας.

Επιπλέον, η λειτουργία Dynamic Sync μειώνει το input lag, ενώ οι ρυθμίσεις Flicker Safe και Reader Mode βοηθούν στη μείωση καταπόνησης των ματιών που αντιμετωπίζουν οι γιατροί και οι νοσηλευτές που εργάζονται πολύωρες βάρδιες.

 

Οθόνη LG 8MP Surgical

 

Η 27 ιντσών LG 8MP Surgical οθόνη, δημιουργήθηκε για ένα ευρύ φάσμα χρήσεων στο χώρο του χειρουργείου. Ειδικότερα, οι χειρουργοί θα ωφεληθούν σε μεγάλο βαθμό, καθώς θα μπορέσουν να κάνουν ακριβείς παρατηρήσεις μέσα από την υψηλής ακρίβειας οθόνη της LG. Πιο συγκεκριμένα, η διαύγεια του 8MP UHD πάνελ της LG, βοηθά τους γιατρούς να εκτελέσουν περίπλοκες τεχνικά διαδικασίες και η τεχνολογία IPS της οθόνης επιτρέπει σε πολλούς επαγγελματίες στον τομέα της ιατρικής να παρακολουθήσουν από διαφορετικές οπτικές γωνίες με ελάχιστη μετατόπιση χρωμάτων.

Διαθέτοντας επίπεδα φωτεινότητας έως 800 nits, η Surgical οθόνη της LG, είναι ιδανική για τις φωτεινές χειρουργικές αίθουσες. Καλύπτει πάνω από το 99 τοις εκατό του χρωματικού χώρου sRGB με επιπλέον χώρο αφιερωμένο στο βαθύ κόκκινο του φάσματος, επιτρέποντας στους γιατρούς να διακρίνουν πιο εύκολα διαφορετικούς τύπους ιστών και αιμοφόρων αγγείων.

 

Ψηφιακός LG X-Ray Detector

 

Στα σημερινά νοσοκομεία, η mobile ιατρική τεχνολογία αποτελεί το σημαντικότερο παράγοντα στην παροχή εξαιρετικής φροντίδας στους ασθενείς. Κάνοντας την επίσημη πρεμιέρα του στην ετήσια συνάντηση RSNA 2016, ο ψηφιακός ανιχνευτής ακτίνων X, LG DXD παράγει υψηλής ποιότητας εικόνες ακτινογραφίας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Χρησιμοποιώντας τις 16-bit δυνατότητες επεξεργασίας εικόνας και ένα εύρος φάσμα pixel (ξεκινώντας από 127 μικρόμετρα) παρέχει εικόνες υπερ-υψηλής ανάλυσης για ακτινολόγους, έτσι ώστε να εντοπίζουν γρήγορα και με ακρίβεια κάθε λεπτομέρεια της απεικόνισης.

O ψηφιακός ανιχνευτής LG DXD, έχει κατασκευαστεί με ίνες άνθρακα και μαγνησίου και ακολουθεί μια σειρά από ιατρικά πρότυπα ενώ είναι επίσης πιστοποιημένος με το πρωτόκολλο IP41 για αντοχή στο νερό και στη σκόνη, ώστε να διασφαλιστεί η βέλτιστη επίδοσή του, ακόμα και όταν έρθει σε επαφή με σκόνες ή υγρά.

Σχετικά άρθρα

APC Easy Rack PDU: Η ιδανική λύση για ΙΤ περιβάλλοντα γραφείου

Giorgos Athanassiadis

«Being integrated» με διαφάνεια, σεβασμό και εμπιστοσύνη

Giorgos Athanassiadis

Νέες επαγγελματικές λύσεις signage από την LG

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα