Η Hotech επεκτεινει το πελατολογιο της

Την υπηρεσία NFC Field Service της Hotech επέλεξε η ΕΤΒΑ, μέλος στον όμιλο της τράπεζας Πειραιώς, για την ηλεκτρονική καταγραφή των μετρήσεων της κατανάλωσης νερού στις ΒΙ.ΠΕ. που διαχειρίζεται.

Συγκεκριμένα, κύριο αντικείμενο της ΕΤΒΑ είναι ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη, η εκμετάλλευση και η διαχείριση βιομηχανικών περιοχών (ΒΙ.ΠΕ. – ΒΕ.ΠΕ. – ΒΙΟ.ΠΑ.) και επιχειρηματικών πάρκων (Ε.Π.). Η υπηρεσία NFC Field Service της Hotech, περιλαμβάνει μία κεντρική πλατφόρμα διαχείρισης επιχειρήσεων και υδρομέτρων, προγραμματισμό επισκέψεων, native mobile application για την καταγραφή της μέτρησης από τους ελεγκτές και web interface για την παρακολούθηση και τον έλεγχο των ενεργειών που εκτελούνται σε πραγματικό χρόνο (real time).

Με την αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων της τεχνολογίας NFC η εφαρμογή κινητού τηλεφώνου της υπηρεσίας NFC Field Service, διευκολύνει τον εργαζόμενο στα καθήκοντά του απλουστεύοντας τη συλλογή πληροφοριών, ενώ παράλληλα ενισχύει την ακρίβεια και την ασφάλεια των μετρήσεων.

Τα στοιχεία και οι μετρήσεις που συλλέγονται, τροφοδοτούν αυτόματα την κεντρική πλατφόρμα έκδοσης λογαριασμών ύδρευσης των επιχειρήσεων.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη