4 C
Athens
28/01/2021
Biztech

H Epson παρουσίασε την πλήρη γκάμα των business λύσεών της

Σε ειδική ημερίδα που πραγματοποίησε το γραφείο της Epson στην Ελλάδα, η εταιρεία παρουσίασε την ανανεωμένη γκάμα των προϊόντων εκτύπωσης και βιντεοπροβολής με στόχο την ενημέρωση υφιστάμενων και νέων συνεργατών, αλλά και δημοσιογράφων του επιχειρηματικού κλάδου και του κλάδου της τεχνολογίας.

 

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν πως οι μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις μπορούν να κάνουν την αλλαγή – το moto της ημερίδας ήταν “Make the Switch” – και να καλύψουν τις ανάγκες τους μέσα από την πλήρη γκάμα προϊόντων της, αλλά και πώς η οικιακή ψυχαγωγία περνάει σε άλλη διάσταση και γίνεται περισσότερο προσιτή με τον πρωτοεμφανιζόμενο στην Ελλάδα βιντεοπροβολέα laser εξαιρετικά κοντινής απόστασης για το σπίτι, τον EH-LS100.

 

 

To Ink Tank System γίνεται EcoTank ITS

 

Πρωταγωνιστές της εκδήλωσης ήταν οι εκτυπωτές επόμενης γενιάς EcoTank ITS, οι οποίοι διαθέτουν ένα νέο βασικό χαρακτηριστικό – έναν καινούριο συμπαγή σχεδιασμό με μπροστινά δοχεία μελανιών και ευκολότερη αναπλήρωση. Όλοι οι εκτυπωτές νέας γενιάς EcoTank ITS (L4150, L4160, L6160, L6170, L6190) είναι πιο εύχρηστοι και διαθέτουν αισθητά διαφορετική εμφάνιση.

 

Επιπλέον, τα δοχεία μελανιών ενσωματώθηκαν στους εκτυπωτές. Αυτό σημαίνει, επίσης, ότι είναι απλό να βλέπει ο χρήστης πόσο μελάνι απομένει στα δοχεία. Μειώνοντας το κόστος εκτύπωσης έως και 90%, η σειρά EcoTank ITS προσφέρει εξαιρετικά χαμηλό κόστος ανά σελίδα, χάρη στα μελάνια νέας σύνθεσης και τις δεξαμενές εξαιρετικά μεγάλης χωρητικότητας. Ο προηγμένος σχεδιασμός ενισχύεται από ένα βελτιωμένο σύστημα αναπλήρωσης μελανιού, το οποίο ελαχιστοποιεί τη διαρροή, με ειδικά φιαλίδια που εφαρμόζουν ευκολότερα και με ασφάλεια στα δοχεία. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα ανανεωμένα μοντέλα L3070, L4160 και L6190, τα οποία είναι ιδανικά για οικιακή και επαγγελματική χρήση και εξακολουθούν να προσφέρουν τα ίδια πλεονεκτήματα στους καταναλωτές, ενώ συγχρόνως είναι πιο εύκολα στη χρήση και έχουν μικρότερο μέγεθος.

 

 

 

Ο πρώτος short throw laser home projector της Epson

 

Παράλληλα, η Epson παρουσίασε, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τον EH-LS100, τον πρώτο laser βιντεοπροβολέα εξαιρετικά κοντινής απόστασης, ως μία προσιτή λύση για το σπίτι, εναλλακτικά στις πολύ μεγάλες τηλεοράσεις. Σε αντίθεση με τα μοντέλα τυπικής απόστασης προβολής, η εγκατάσταση κοντά στην επιφάνεια προβολής είναι πλέον εφικτή και εύκολη, ενώ η πηγή φωτός laser που διαθέτει, τον καθιστά μια από τις πιο ελκυστικές λύσεις υψηλής ποιότητας για ψυχαγωγία σε μεγάλη οθόνη, με μεγάλη διάρκεια απόδοσης. Ακόμα και σε φυσικό φωτισμό, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν ζωντανές και ρεαλιστικές εικόνες, χάρη στην τεχνολογία 3LCD, με εξαιρετικά υψηλή απόδοση λευκής και έγχρωμης εικόνας (CLO) 4.000 lumen. Προφέρει, επίσης, σκιάσεις υψηλής ευκρίνειας και βαθύ μαύρο για ακόμη καλύτερη απόδοση της εικόνας, ενώ η λειτουργία βελτίωσης λεπτομερειών παρέχει ευκρινέστερες και πιο αρμονικές εικόνες.

 

Τι άλλο είδαμε

 

Ακόμη, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τις λύσεις της Epson για μικρές επιχειρήσεις με τα μοντέλα M200, L1455, WF-5620 και WF-8510, αλλά και για μεγαλύτερες επιχειρήσεις με τα WF-6590DWF και C869RD3TWFC, τα οποία προσφέρουν μείωση της σπατάλης και μειωμένο περιβαλλοντικό αντίκτυπο. Τέλος, στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν και οι βιντεοπροβολείς L1505U και EB-U05, οι οποίοι χάρη στην υψηλή απόδοση φωτεινότητας χρώματος (CLO) είναι πιο φωτεινοί, συγκριτικά με άλλους βιντεοπροβολείς στην αγορά, προσφέροντας εξαιρετική ευκρίνεια, καθαρότητα και λεπτομέρεια στην εικόνα.

 

Σχετικά άρθρα

Νέα σειρά Epson WorkForce Pro A3 και A4

Νέα προϊόντα στο studica.com

dmallas

Διαχείριση εγγράφων και εκτυπώσεων στο χώρο της υγείας

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα