9.3 C
Athens
02/03/2021
Biztech

H Epson διακρίνεται με Good Design Awards

Η Epson βραβεύτηκε με Good Design Awards για πέντε συνολικά προϊόντα, που συμπεριλαμβάνουν έναν σαρωτή και τέσσερεις εκτυπωτές. Τα Good Design Awards απονέμονται κάθε χρόνο σε προϊόντα που μέσα από τον σχεδιασμό τους ωφελούν τους ανθρώπους στην καθημερινότητά τους και προάγουν την κοινωνία. Τα νικητήρια σχέδια περιγράφονται παρακάτω μαζί με σχόλια των κριτών.

Σαρωτές: DS-32000 / DS-30000

Αυτοί οι A3 σαρωτές γραφείου παρέχουν υψηλή παραγωγικότητα σε συμπαγή σχεδίαση. Η τρισδιάστατη δομή τους σάς επιτρέπει να μετατρέψετε αποτελεσματικά σε ψηφιακή μορφή διαφορετικά έγγραφα χωρίς να τα καταστρέψετε, ενώ μπορείτε να τους απομακρύνετε από το γραφείο όταν δεν τους χρησιμοποιείτε. Επιπρόσθετα στην κανονική χρήση, μπορείτε να στρέψετε τη συσκευή σε οριζόντια θέση, έτσι ώστε να γίνεται πιο εύκολα η τροφοδοσία για μαζική σάρωση. Επαναφέρετε τη συσκευή κάθετα όταν δεν χρησιμοποιείται για εξοικονόμηση χώρου στο γραφείο.

«Αυτοί οι εμπορικοί σαρωτές A3 παρέχουν υψηλή απόδοση και λειτουργικότητα σε συμπαγή μορφή. Η Epson διεξήγε έρευνα για να δει, πώς οι χρήστες σάρωσαν πραγματικά μεγάλους όγκους. Με βάση τις παρατηρήσεις τους, δημιούργησαν έναν νέο περιστρεφόμενο μηχανισμό τριών λειτουργιών που περιλαμβάνει έναν οριζόντιο τρόπο λειτουργίας που κάνει τη δουλειά του χρήστη ευκολότερη και μία κατακόρυφη λειτουργία αποθήκευσης για εξοικονόμηση χώρου. Αυτά τα προϊόντα δίνουν την αίσθηση ενός σταθερού, στιβαρού σχεδιασμού που συνδυάζει προσεκτικά τα αποτελέσματα της έρευνας των χρηστών προς ανεύρεση ζητημάτων, του σχεδιασμού για την επίλυση των ζητημάτων αυτών και των μηχανισμών για την επίτευξή τους».

Επαγγελματικοί εκτυπωτές Inkjet: WorkForce Pro WF-C879R

Αυτοί οι A3 εκτυπωτές inkjet για επαγγελματικούς χώρους μεσαίου μεγέθους είναι συμπαγείς, αλλά υποστηρίζουν μεγάλη χωρητικότητα. Ο ακόμη πιο απλός σχεδιασμός τους εξοικονομεί χώρο και δεν εμποδίζει, συμπεριλαμβανομένων και των ενσωματωμένων δοχείων μελανιού υψηλής χωρητικότητας, ενός δίσκου μέσων που ανοίγει αυτόματα κατά την εκτύπωση και ενός κεκλιμένου πίνακα ελέγχου που χωράει μέσα στη μονάδα του εκτυπωτή. Με αυτόματο τροφοδότη υψηλής ταχύτητας, αυξημένη επεκτασιμότητα και πολλά άλλα, επικεντρωθήκαμε στη βελτίωση της ροής των εργασιών του γραφείου.

«Αυτοί οι επαγγελματικοί εκτυπωτές inkjet είναι εξαιρετικά συμπαγείς, βελτιώνοντας την απόδοση των επαγγελματικών χώρων. Μέσα σε αυτό το μικρό μέγεθός υπάρχουν πολλά ευρηματικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των δοχείων μελανιού που είναι ενσωματωμένα στο σώμα του εκτυπωτή και ενός δίσκου εξόδου χαρτιού που επεκτείνεται αυτόματα όταν τυπώνονται φύλλα μεγέθους A3. Επιπλέον, η εμφάνισή τους είναι εξαιρετικά ξεκάθαρη και απλή, καθιστώντας αυτούς τους εκτυπωτές μια πολύ ευχάριστη προσθήκη στο χώρο που εγκαθίστανται».

Εκτυπωτές Inkjet: SC-PX1VL / SC-PX1V

Οι συγκεκριμένοι εκτυπωτές inkjet με άρτια ποιότητα απόδοσης φωτογραφίας είναι εξαιρετικά συμπαγής και υποστηρίζουν φύλλα μεγέθους A2-extra και A3-extra. Προσφέρουν αξιοσημείωτη δυνατότητα έκφρασης σε επαγγελματίες φωτογράφους και λάτρεις της φωτογραφίας. Μετά από 10 χρόνια, εξετάσαμε την ποιότητα της εικόνας, το μέγεθος της μονάδας, τον εξωτερικό σχεδιασμό και τη χρηστικότητα, ξεκινώντας από το μηδέν, για να δημιουργήσουμε τα κορυφαία μοντέλα της Epson, ώστε να ανταποκρίνονται στη νέα εποχή παραγωγής φωτογραφιών.

«Οι κορυφαίοι εκτυπωτές inkjet της Epson διαθέτουν συμπαγή σχεδιασμό και εξαιρετικές δυνατότητες έκφρασης για όμορφες φωτογραφίες. Η απλή εμφάνιση, που αποτελείται από οριζόντιες, κάθετες και σχεδόν ευθείες γραμμές, είναι minimal με εξαιρετική ισχύ, αυξάνοντας τις προσδοκίες για όμορφες εκτυπωμένες φωτογραφίες. Συγκεκριμένα, ο αρχιτεκτονικός δίσκος εισόδου/ εξόδου που μοιάζει με πλέγμα βελτιώνει σημαντικά την εμφάνιση του προϊόντος καθώς και τη λειτουργία του».

Εκτυπωτές Inkjet: EW-M973A3T / EW-M873T

Η ναυαρχίδα των φωτογραφικών, πολύ-λειτουργικών εκτυπωτών διαθέτει μεγάλα δοχεία αποθήκευσης μελανιού, επιτρέποντας στους χρήστες να εκτυπώνουν ελεύθερα ακόμη και φωτογραφίες υψηλότερης ποιότητας. Η νέα σχεδίαση συνδυάζει ενιαία τον πίνακα ελέγχου και τα δοχεία μελανιού, για βελτίωση της χρηστικότητας και προηγμένη αλλά απλή εμφάνιση. Η ευρεία επιλογή διαδρομών χαρτιού υποστηρίζει διάφορους τύπους και μεγέθη μέσων. Αυτός ο εκτυπωτής καλύπτει από οικογένειες έως δημιουργούς φωτογραφιών.

«Οι χαμηλού κόστους και φιλικοί προς το περιβάλλον EcoTank inkjet εκτυπωτές έχουν αποκτήσει ευρεία δημοτικότητα. Τώρα η Epson έχει μειώσει σημαντικά το κόστος του μελανιού, με αυτή την κορυφαία συσκευή για υψηλής ποιότητας φωτογραφίες, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των δημιουργών φωτογράφων, οι οποίοι απαιτούν υψηλότερη ποιότητα εκτύπωσης. Επιπλέον, τα δοχεία μελανιού, τα οποία προεξείχαν από το σώμα του εκτυπωτή λόγω της μεγάλης χωρητικότητάς τους, τώρα είναι ενσωματωμένα στο συμπαγές τμήμα της συσκευής. Έχει, επίσης, πολύ προσεκτικά πραγματοποιηθεί η μεγιστοποίηση της χρηστικότητας, με τα δοχεία να έχουν σχεδιαστεί ώστε να αποτρέπουν την αναπλήρωση με λάθος έγχρωμο μελάνι. Η αναπλήρωση σταματά αυτόματα όταν τα δοχεία είναι γεμάτα και η κατάστασή τους απεικονίζεται με ακρίβεια στο περιβάλλον εργασίας χρήστη».

Επαγγελματικοί εκτυπωτές inkjet: PX-M6712FT / PX-M6711FT / PX-M791FT / EW-M5610FT

Αυτή η σειρά πολύ-λειτουργικών, επαγγελματικών εκτυπωτών inkjet A4/ A3 διαθέτει πλέον το πολύ δημοφιλές σύστημα eco tank. Με χαμηλό κόστος, συμπαγή σχεδίαση που επιτρέπει επιτραπέζια χρήση, την ταχύτερη ταχύτητα εκτύπωσης στην κατηγορία της και εξαιρετική περιβαλλοντική απόδοση χάρη στη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, αυτή η σειρά αλλάζει τα δεδομένα για τους μικρούς επαγγελματικούς χώρους και τα οικιακά γραφεία (Small Office Home Office – SOHO).

«Οι υψηλής χωρητικότητας EcoTank inkjet εκτυπωτές προσφέρουν σημαντικό πλεονέκτημα εξοικονόμησης. Διαθέτουν το πρώτο σύστημα μελανιού τεσσάρων χρωμάτων της Epson. Αυτό το μελάνι που αναπτύχθηκε πρόσφατα λύνει το πρόβλημα της υποβάθμισης της ποιότητας της εικόνας που προκύπτει όταν τα συστατικά του μελανιού έχουν κατακάτσει στα δοχεία μεγάλης χωρητικότητας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτοί οι εκτυπωτές διαθέτουν δοχεία μελανιού με εύκολη αναπλήρωση που είναι προσβάσιμα από την μπροστινή πλευρά τους. Διαθέτουν, επίσης, αυτοματοποιημένους δίσκους εξαγωγής χαρτιού που βοηθούν στη μείωση του μεγέθους της συσκευής και έτσι καταλαμβάνεται λιγότερος χώρος στην επιφάνεια εργασίας».

Σχετικά άρθρα

Η Targit χορηγός στο Hands on Business Finance

Kitriniaris

Online σεμινάρια από την Schneider Electric για συνεργάτες

Giorgos Athanassiadis

Xerox: Επέκταση στην ευρωπαϊκή αγορά MPS με εξαγορά της Arena

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα