Η EMC επενδυει στην απλοτητα με το VSPEX Blue

Η EMC ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του VSPEX Blue, ενός hyper-converged infrastructure appliance, το οποίο προσφέρει λειτουργίες  storage, επεξεργασίας, δικτύωσης και διαχείρισης, βασισμένο σε λογισμικό VMware EVO:RAIL και EMC. Το VSPEX Blue επιτρέπει στους πελάτες να ορίσουν (provisioning) και να χρησιμοποιήσουν έναν εικονικό server σε λιγότερο από 15 λεπτά, μειώνοντας εντυπωσιακά το δείκτη time-to-value σε σύγκριση με άλλες αντίστοιχες προτάσεις. Οι scale-out υποδομές VSPEX Blue προσφέρουν στους πελάτες τη δυνατότητα να ικανοποιούν τις μεταβολές στις απαιτήσεις του τελικού χρήστη με ταχύτητα η οποία συμβαδίζει με τις επιχειρηματικές τους ανάγκες, απελευθερώνοντας τους από το βάρος να προβλέπουν εκ των προτέρων τις όποιες αλλαγές στις υποδομές ΙΤ που χρησιμοποιούν.

Λύση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των πελατών της μεσαίας αγοράς, το VSPEX Blue απαρτίζεται από συνηθισμένα building blocks και ακολουθεί μια modular φιλοσοφία, δίνοντας έτσι στους πελάτες τη δυνατότητα να επεκτείνουν τις υποδομές τους με τρόπο γραμμικό προσθέτοντας από ένα έως 4 2U/4-nodes, χαρακτηριστικό που το καθιστά εξαιρετικό για περιπτώσεις consolidation υποδομών ΙΤ, εικονικών desktops για απομακρυσμένες εγκαταστάσεις ή μεγάλα υποκαταστήματα μιας επιχείρησης, και παρόχων managed services.

Το VSPEX Blue απλοποιεί τις υποδομές IT τόσο ως προς το configuration, όσο και από πλευράς διαχείρισης και συντήρησης. Στους πελάτες που χρησιμοποιούν το VSPEX Blue η EMC προσφέρει τη δυνατότητα μιας ενοποιημένης διαχείρισης. Ο VSPEX Blue Manager επεκτείνει τις δυνατότητες του DCM Engine του EVO:RAIL, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία support. Οι πελάτες έχουν πρόσβαση σε επιλεγμένες λύσεις και εφαρμογές λογισμικού μέσα από ένα EMC interface το οποίο αξιοποιεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία του VMware EVO:RAIL για απλό και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.