Η ελληνικη καινοτομια παει στο Τεξας

Συνολικά 31 εκπρόσωποι από 22 καινοτόμες ελληνικές εταιρίες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, σε μια από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις παγκοσμίως αναφορικά με τις εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας. Ο λόγος για το Διεθνές Φεστιβάλ South by Southwest Interactive Festival (SXSW), το οποίο φιλοξενείται στο Austin του Τέξας (13-17 Μαρτίου). Η φετινή συμμετοχή αποτελεί και τη μεγαλύτερη έως τώρα προσπάθεια με σκοπό τη προώθηση των ελληνικών καινοτόμων επιχειρήσεων, επιπέδου startup, στο εξωτερικό.

Η συμμετοχή των ελληνικών νεοσύστατων επιχειρήσεων στο φεστιβάλ SXSW υποστηρίζεται από την Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative– TΗΙ), τις εταιρείες AngelouEconomics, Pflugerville CDC, International Accelerator, καθώς και από το παράρτημα στην πόλη Austin της οργάνωσης ΑΧΕΠΑ (American Hellenic Educational Progressive Association).

Στο πλαίσιο της περυσινής διοργάνωσης, τρεις ελληνικές εταιρείες που έλαβαν μέρος έλαβαν χρηματοδότηση από επενδυτικά κεφάλαια και ιδιώτες ύψους $6 εκατομμυρίων. Φέτος, η ελληνική αποστολή αποτελείται από νεοσύστατες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.