Η Data Communication στη 10η Horeca

Τα πλεονεκτήματα της ολοκληρωμένης λύσης DC Hotel, που έχει αναπτύξει η Data Communication, ανταποκρινόμενη στις ιδιαίτερες ανάγκες του τουριστικού κλάδου, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι επισκέπτες της 10ης Horeca, που θα πραγματοποιηθεί 6-9 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Data Communication στο Hall 3, stand C34, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά από τα στελέχη της εταιρίας αναφορικά με το DC Hotel, αλλά και να παρακολουθήσουν live demo της εφαρμογής, προκειμένου να διαπιστώσουν στην πράξη την υψηλή λειτουργικότητά της.

Η εφαρμογή DC Hotel ενσωματώνει πληθώρα λειτουργιών και είναι πλήρως παραμετροποιήσιμη, γεγονός που της επιτρέπει να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις κάθε ξενοδοχειακής επιχείρησης. Διαθέτοντας ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας, δεν προϋποθέτει από το χρήστη ιδιαίτερες γνώσεις πληροφορικής. Ωστόσο, βασικό πλεονέκτημα της εφαρμογής είναι η πλήρης κάλυψη των δραστηριοτήτων του ξενοδοχείου από τις Κρατήσεις, τη Reception, τη Main Courante, τη Διαχείριση Ιστορικού Πελατών, τη Διαχείριση Χρεωστών μέχρι την αυτόματη ενημέρωση στη Γενική Λογιστική ή τα Έσοδα Έξοδα. Σε συνδυασμό μάλιστα με τη λύση μισθοδοσίας για ξενοδοχεία Premium HRM Hotel συνιστά ένα ολοκληρωμένο πακέτο διαχείρισης.