24.6 C
Athens
29/03/2024
Biztech

H Data Communication πιστοποιήθηκε κατά ISO 27001:2013

H Data Communication ανακοίνωσε ότι έλαβε τη διεθνή πιστοποίηση ISO 27001:2013 για την ασφάλεια πληροφοριών της ίδιας της εταιρείας και των πελατών της, μετά την αξιολόγηση του συνόλου των δραστηριοτήτων της από τον ανεξάρτητο φορέα πιστοποίησης IQNet.

Η αξιολόγηση επικεντρώθηκε στην τεχνολογία των παρεχόμενων πληροφοριών, στις τεχνικές ασφάλειας, στην ανάπτυξη, διάθεση, υποστήριξη και προστασία προϊόντων λογισμικού, καθώς και στα συστήματα διαχείρισης της ασφάλειας των πληροφοριών που αξιοποιούνται.

 

Η πιστοποίηση ISO 27001:2013 διασφαλίζει τη συμμόρφωση της Data Communication με τις βέλτιστες πρακτικές και τις αυστηρές απαιτήσεις του σημαντικότερου διεθνώς προτύπου για την ασφάλεια του συνόλου των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Παράλληλα, αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της δέσμευσης της εταιρείας για συνεχή ανάπτυξη και αξιολόγηση των διαδικασιών της, για εφαρμογή υψηλής ποιότητας προτύπων στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, καθώς και για την προσήλωσή της στην ασφαλή διαχείριση των δεδομένων των πελατών και των συνεργατών της.

Σχετικά άρθρα

Έκρηξη πωλήσεων στην ελληνική αγορά των tablets

Kitriniaris

Διοικητικές αλλαγές στη SingularLogic

Η EuroLeague Basketball και η Motorola ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα