Η D-Link στην κορυφη της αγορας καμερων παρακολουθησης

Ηγέτης της αγοράς δικτυακών καμερών παρακολούθησης σε όλη την Ευρώπη, αναδείχθηκε η D-Link. Σύμφωνα με την έρευνα Context SalesWatch Distribution, για δικτυακές και CCTV κάμερες, η D-Link βρίσκεται στην κορυφή, με μερίδιο αγοράς 67,9%, σύμφωνα με τις πωλήσεις προϊόντων σε όλη την Ευρώπη.

Η έρευνα της Context αφορά στα τρία τετράμηνα μεταξύ Ιανουαρίου και Σεπτεμβρίου του 2014 και καλύπτει τις αγορές της Αυστρίας, της Τσεχίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ολλανδίας, της Ιταλίας, της Νορβηγίας, της Πολωνίας, της Ρωσίας, της Σλοβακίας, της Ισπανίας, της Ελβετίας, της Σουηδίας, των υπόλοιπων Σκανδιναβικών χωρών και του Ηνωμένου Βασιλείου. Η έκθεση καταγράφει τα τριμηνιαία και τα συνολικά μερίδια αγοράς ανά τεμάχια και ανά πώληση.

Αναλύοντας τις πωλήσεις ανά χώρα, η D-Link ηγείται της αγοράς στην Σουηδία (99%), στις υπόλοιπες Σκανδιναβικές χώρες (86,9%), στην Ολλανδία (83,4%), στην Ρωσία (80,%), στην Ιταλία (76,7%), στο Βέλγιο (74,7%), στην Ισπανία (66,9%), στην Πολωνία (57,7%), στο Ηνωμένο Βασίλειο (44,6%), στην Γερμανία (36,6%) και στην Τσεχία (34,4%).

Η D-Link προσφέρει μια πλήρη σειρά IP καμερών παρακολούθησης για οικιακούς και επαγγελματίες χρήστες, όπως επίσης και δικτυακά switches και συσκευές αποθήκευσης βίντεο και τεχνολογίες για διαχείριση λογισμικού video.