Η D-Link επεκτεινει τη σειρα προϊοντων οικιακου αυτοματισμου

Με μια σειρά νέων προϊόντων η D-Link επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της στην αγορά του οικιακού αυτοματισμού, παρουσιάζοντας το Connected Home Hub και μία μεγάλη γκάμα αισθητήρων και σειρήνων, σχεδιασμένα για να κρατάνε τους ιδιοκτήτες σπιτιών ενήμερους, είτε βρίσκονται εντός είτε εκτός σπιτιού.

Ειδικότερα, το Connected Home Hub αποτελεί μια αποτελεσματική, αξιόπιστη και  επεκτάσιμη πλατφόρμα, που συνδυάζει ένα μεγάλο εύρος συσκευών για μια ολοκληρωμένη λύση οικιακής ασφάλειας και αυτοματισμού. Μπορεί να συνδεθεί με το υπάρχον οικιακό router και να λειτουργήσει ως ένα κεντρικό σημείο ελέγχου των συσκευών Connected Home της D-Link, ενσωματώνοντας τις ασύρματες τεχνολογίες Wi-Fi και  Z-Wave, χρησιμοποιώντας παράλληλα και την εφαρμογή mydlink Home για iOS και Android συσκευές. Το Connected Home Hub της D-Link, είναι συμβατό με την τεχνολογία AllSeen και θα υποστηρίζει όλες τις συσκευές AllSeen, όπως τις λύσεις ασύρματου φωτισμού.

Παράλληλα, η D-Link παρουσίασε και ένα πλήθος λύσεων που συνεργάζονται και αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους, όπως το Z-Wave Open & Close Sensor, το Z-Wave Motion Sensor, το Wi-Fi Water Sensor και τη Wi-Fi Siren.  Το νέο hub, οι νέοι αισθητήρες και οι νέες σειρήνες, είναι σχεδιασμένες για να διευκολύνουν τους ιδιοκτήτες σπιτιών, ώστε να  προσαρμόζουν τους οικιακούς αυτοματισμούς και τις λύσεις οικιακής ασφάλειας στα μέτρα τους.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.