9 C
Athens
20/01/2021
Biztech

H νέα εποχή στην A3 έγχρωμη εκτύπωση γραφείου

Η εξωστρέφεια των σύγχρονων επιχειρήσεων, η οποία αναδεικνύεται από την εικόνα που δείχνουν προς τα έξω στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στις εκτυπώσεις. Φυλλάδια, αφίσες, μπροσούρες, ετικέτες κ.λπ, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των εταιρικών εκτυπώσεων.

Ακριβώς για το γεγονός ότι οι παραπάνω εργασίες μπορούν πλέον να πραγματοποιούνται in-house, τα Α3 MFPs εμφανίζουν μια ολοένα αυξανόμενη δυναμική στο σύγχρονο ανταγωνιστικό επιχειρηματικό τοπίο.

Τι είναι όμως αυτό που επιζητεί κάθε επιχείρηση από τις εκτυπώσεις της; Εκτός από την ποιότητα και την αξιοπιστία, επιθυμεί και ασφάλεια, ενώ το χαμηλό TCO (total cost of ownership) βρίσκεται πάντα στις πρώτες θέσης της λίστας με τις απαιτήσεις.

Όλα τα παραπάνω και πολύ περισσότερα είναι σε θέση να προσφέρει η σειρά συσκευών HP PageWide Α3.

 

Λίγα λόγια για την τεχνολογία

Η τεχνολογία PageWide έχει φέρει πραγματική επανάσταση στις εκτυπώσεις γραφείου τεχνολογίας inkjet αφού καταφέρνει να επιτύχει ταχύτητα εκτύπωσης έως 75ppm, κάτι που στο παρελθόν ήταν αδιανόητο.

Πως το κατορθώνει αυτό; Απλά καταργώντας την κινούμενη κεφαλή εκτύπωσης και υιοθετώντας μια στατική κεφαλή με μήκος όσο και το χαρτί εκτύπωσης (στη συγκεκριμένη περίπτωση Α3). Έτσι, το χαρτί περνά ταχύτατα κάτω από την κεφαλή η οποία με τα χιλιάδες ακροφύσια καταφέρνει και επιτυγχάνει ποιότητα εκτύπωσης που αγγίζει την επαγγελματική ανάλυση 2400 x 1200dpi. Επιπροσθέτως, το PageWide βασίζεται σε τεχνολογία pigment ink που έχει ως αποτέλεσμα ποιοτικότερες εκτυπώσεις, μεγάλη διάρκεια και μικρότερο κόστος σε σχέση με τους εκτυπωτές laser (έως και 40%).

 

HP PageWide Managed P77740dn Multifunction Printer

Μια νέα εποχή στο χώρο των προσιτών έγχρωμων πολυμηχανημάτων ξεκινά με το P77740dn. Πρόκειται για μια συσκευή υψηλής απόδοσης, κορυφαίας ποιότητας και ασφάλειας, η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήσεις MPS, προσφέροντας αυξημένη παραγωγικότητα και χαμηλό κόστος workflow.

Ο εξειδικευμένος συνεργάτης της HP, Active Computer Systems, θα αναλάβει να σας εξηγήσει πώς θα αξιοποιήσετε το συγκεκριμένο μηχάνημα μέσα στην επιχείρησή σας αποκομίζοντας τα οφέλη της τεχνολογίας PageWide, ενώ θα σας απαλλάξει από το άγχος των αναλωσίμων.

Χαρακτηριστικά

Το συγκεκριμένο MFP διαθέτει λειτουργίες εκτύπωσης, αντιγραφής, σάρωσης και φαξ και εκτυπώνει ταχύτατα (έως 60ppm τόσο στο μαύρο όσο και στο χρώμα σε ποιότητα γραφείου) εκτοξεύοντας την παραγωγικότητά σας και μάλιστα με το χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα.

Η έγχρωμη οθόνη αφής 4,3 ιντσών στο μπροστινό μέρος σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε όλες τις αναγκαίες ρυθμίσεις, αλλά και να εκτελείτε όλες τις εκτυπωτικές εργασίες και τις εργασίες αντιγραφής και σάρωσης απευθείας από τον εκτυπωτή. Μάλιστα, το μενού του εκτυπωτή έχει σχεδιαστεί με τη λογική των smartphones/tablets και ως εκ τούτου είναι ιδιαίτερα διαισθητικό στη χρήση του.

Υποστηρίζει εκτύπωση δύο όψεων, αλλά και σάρωση με ένα πέρασμα χάρη στον τροφοδότη ADF ο οποίος χωράει έως 100 φύλλα και υποστηρίζει μέγεθος έως Α3.

 

Εκτυπωτής στο cloud

Η σύγχρονη επιχείρηση δεν περιορίζεται στους τέσσερεις τοίχους ενός γραφείου. Η χρήση φορητών συσκευών (smartphones/tablets/laptops) έχει κάνει την απομακρυσμένη εργασία ευκολότερη από ποτέ. Ο HP PageWide P77740dn υποστηρίζει εκτύπωση/σάρωση μέσω cloud (HP ePrint, Apple AirPrint, Mopria, Google Cloud Print), καθώς επίσης και εκτύπωση μέσω φορητής συσκευής είτε εντός, είτε εκτός γραφείου μέσω Internet.

 

Ασφάλεια στην εκτύπωση

Είναι γνωστό ότι οι business εκτυπωτές της HP είναι οι πιο ασφαλείς εκτυπωτές του κόσμου, προστατεύοντας έγγραφα, δεδομένα, αλλά και συσκευές. Ο PageWide P77740dn διαθέτει ειδικές ενσωματωμένες λειτουργίες ώστε να εντοπίζει και να μπλοκάρει τις επιθέσεις τη στιγμή που εκδηλώνονται, εμποδίζοντας την διείσδυση malware εντός εταιρικού δικτύου. Επιπλέον, δεν αφήνει τις ευαίσθητες πληροφορίες (είτε πρόκειται για αρχεία που διακινούνται μέσα στο δίκτυο, είτε για εκτυπώσεις) εκτεθειμένες, υποστηρίζοντας μια σειρά από τεχνολογίες όπως PIN, ενώ είναι συμβατός με τη σουίτα ασφαλείας της HP, JetAdvantage Security Manager.

 

Οι εκτυπωτές ως υπηρεσία

Η νέα τάση στα πολυμηχανήματα γραφείου είναι το hardware as a service (HaaS). Ο πελάτης δεν αγοράζει απλά ένα μηχάνημα, το συνδέει στο δίκτυο και ξεκινά να εκτυπώνει, αλλά εμπιστεύεται έναν συνεργάτη σαν την Active Computer Systems, ο οποίος όχι μόνο θα εγκαταστήσει το μηχάνημα στο χώρο του, αλλά θα αναλάβει και όλα τα αναλώσιμα, καθώς και τη συντήρηση και όλα αυτά με ένα χαμηλό μηνιαίο κόστος.

Μάλιστα, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ο HP PageWide P77740dn έχει σχεδιαστεί ειδικά για να διευκολύνει τη συντήρηση και την αλλαγή μελανιών, αφού η πρόσβαση στο εσωτερικό του πραγματοποιείται πολύ εύκολα, ενώ απαιτεί ελάχιστη συντήρηση μειώνοντας το χρόνο του downtime.

Επιπλέον, η σχεδίαση με βάση το πολύ χαμηλό ενεργειακό του αποτύπωμα, αφενός ωφελεί το περιβάλλον και αφετέρου την τσέπη σας, αφού καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια σε σχέση με έναν αντίστοιχο laser εκτυπωτή.

Σχετικά άρθρα

Επιτυχημένα τα webinars της SingularLogic για το myDATA

Η σημασία – και η αξία – των γνήσιων αναλώσιμων

Channel-Manager

H ITWay Hellas εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιό της

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα