“’Εξυπνο” σπιτι με την υπογραφη της D-Link

Η D-Link εισέρχεται δυναμικά στην αγορά του Smart Home, καθώς πριν λίγες ημέρες παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το ολοκληρωμένο οικοσύστημα Smart Home,  ξεκινώντας με πέντε “έξυπνες” συσκευές, που δίνουν σε όλους απομακρυσμένο έλεγχο της οικίας τους. 

Με αφορμή, λοιπόν, την επίσημη έναρξη διάθεσης των προϊόντων mydlink Home και στην ελληνική αγορά, η η D-Link εισέρχεται δυναμικά σε μία αγορά που μέχρι σήμερα χαρακτηριζόταν από ακριβές και περίπλοκες λύσεις.  Με στόχο μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, όλα τα νοικοκυριά να έχουν πρόσβαση σε λύσεις για “έξυπνο” σπίτι, η εταιρεία δημιούργησε τη σειρά mydlink Home, η οποία περιλαμβάνει λύσεις οικιακού αυτοματισμού με πολλά χαρακτηριστικά και προσιτές τιμές.

Πιο συγκεκριμένα, η σειρά προϊόντων περιλαμβάνει αρχικά πέντε “έξυπνες” συσκευές: Δύο κάμερες, έναν ανιχνευτή κίνησης, μία “έξυπνη” πρίζα και ένα Audio Extender. Ξεχωριστά, η κάθε μια από αυτές τις συσκευές, παρέχει άμεσο έλεγχο του σπιτιού στον ιδιοκτήτη του απ’ οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή, με τη χρήση ενός smartphone ή tablet. Ακόμα πιο αποτελεσματικός, όμως, είναι ο συνδυασμός των συσκευών αυτών και η διαχείριση τους μέσω της δωρεάν εφαρμογής mydlink Home mobile για Android και iOS συσκευές, ώστε να δημιουργείται ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σπίτι.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.