2.5 C
Athens
19/01/2021
Biztech

EuroSupplies – Ο κορυφαίος συνεργάτης σας σε προϊόντα HP & Samsung

Η απόφαση αγοράς προϊόντων τεχνολογίας δεν πρέπει να λαμβάνεται αψήφιστα. Ο τελικός καταναλωτής και πόσο μάλλον ο επαγγελματίας, θα πρέπει να το βλέπει περισσότερο ως επένδυση παρά ως μια πρόσκαιρη αγορά. Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά ότι η πηγή από την οποία θα προμηθευτεί κανείς τον εξοπλισμό του θα πρέπει να είναι καταξιωμένη τόσο στη συνείδηση των πελατών, όσο και στην ίδια την αγορά. Άλλα πολύ σημαντικά στοιχεία που θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη και να βρίσκονται πολύ ψηλά στη λίστα του υποψήφιου αγοραστή επίσης, είναι η σχέση που έχει ένας μεταπωλητής με τον κατασκευαστή, το after sales support και το service.

 

Όλα τα παραπάνω και πολλά περισσότερα διαθέτει η EuroSupplies, μια εταιρεία με δεκαετίες εμπειρίας στην αγορά πληροφορικής, πολλές συνεργασίες με κορυφαίους κατασκευαστές, πιστοποιήσεις και πελάτες τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες.

 

Η συνεργασία των δύο κορυφαίων, εγγύηση επιτυχίας

Η συνεργασία της EuroSupplies με την HP, τον κορυφαίο κατασκευαστή υπολογιστών και εκτυπωτικών συσκευών για καταναλωτική και επαγγελματική χρήση και μάλιστα σε επίπεδο Partner First Platinum εγγυάται ότι ο εξοπλισμός που θα επιλέξετε θα αυξήσει τόσο την παραγωγικότητα όσο και την αποτελεσματικότητα στον κλάδο δραστηριοποίησης σας. Επιπλέον, η EuroSupplies δεν μεταπωλεί απλά τα προϊόντα, αλλά είναι και εξουσιοδοτημένο service center της HP και της Samsung αποτελώντας τον ιδανικό συνεργάτη που θα είναι δίπλα σας σε όλη τη διάρκεια χρήσης της συσκευής σας αλλά και μετά! Αξίζει να τονίσουμε ότι η EuroSupplies συμμετέχει στο πρόγραμμα Planet Partner της HP, αναλαμβάνοντας την ανακύκλωση των αναλωσίμων printing, βοηθώντας σας να συμβάλετε ουσιαστικά στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της εταιρείας σας.

 

Εκτός από το πλήρες και εύχρηστο e-shop με χιλιάδες προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στην κεντρική σελίδα www.eurosupplies.com.gr, η εταιρεία εξειδικεύεται σε μια σειρά από B2B υπηρεσίες με πρώτη και καλύτερη το MPS. Καλύπτοντας όλα τα επαγγελματικά εκτυπωτικά προϊόντα της HP και της Samsung, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της EuroSupplies εστιάζοντας στις ανάγκες και στις προτεραιότητές σας θα αναλάβουν να σχεδιάσουν τη βέλτιστη και κατάλληλα διαμορφωμένη  λύση για την εταιρεία σας, βοηθώντας να εξοικονομήσετε πόρους, χρόνο και κυρίως λειτουργικό κόστος που μπορεί να φτάσει έως και το 30%!

 

Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που θα χρειαστείτε

Στην EuroSupplies θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία προϊόντων HP. Εκτός από όλη τη γκάμα των εκτυπωτών, MFP και scanners για οικιακή και επαγγελματική χρήση, διατίθενται και οι εκτυπωτικές μηχανές large format με όλα τους τα παρελκόμενα (κοπτικά, διπλωτικά κ.λπ) και φυσικά τα αναλώσιμά τους. Επιπλέον, η εταιρεία μπορεί να καλύψει ολόκληρο τον εξοπλισμό της εταιρείας σας με προϊόντα HP που ξεκινά από υπολογιστές και laptops, μέχρι οθόνες, workstations και όλα τα απαραίτητα περιφερειακά και αξεσουάρ.

 

Τέλος, η EuroSupplies παρέχει προηγμένες υπηρεσίες υποστήριξης και service για όλα της τα προϊόντα, τόσο στο επισκευαστικό της κέντρο, όσο και στο χώρο του πελάτη, ανάλογα με το εκάστοτε πρόβλημα.

Οι χιλιάδες ικανοποιημένοι B2B πελάτες  και τελικοί καταναλωτές, οι συνεργασίες με τους κορυφαίους κατασκευαστές  αλλά και τα ίδια τα προϊόντα και οι υπηρεσίες, αποτελούν το κίνητρο και την εγγύηση που χρειάζεστε. Η EuroSupplies εστιάζει σημαντικά στο after sales, προσβλέποντας όχι απλά στην πώληση, αλλά στη μακροχρόνια συνεργασία με αμοιβαία εμπιστοσύνη με τους συνεργάτες της αλλά και σεβασμό προς τους πελάτες της.

 

Με λίγα λόγια, η EuroSupplies είναι μια εταιρεία που μπορείτε να επιλέξετε «με κλειστά μάτια» εάν ψάχνετε να επενδύσετε σε προϊόντα τεχνολογίας και σε έναν συνεργάτη με όραμα, στόχους, συνεχή εκπαίδευση και εξέλιξη.

Σχετικά άρθρα

Διάκριση της Schneider Electric στο Hotel Tech

Giorgos Athanassiadis

Εμπλοκή στην εξαγορά της Sharp από τη Foxconn

Channel-Manager

Η μεγάλη ευκαιρία του 3D printing

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα