EuroSupplies – Ο αξιοπιστος συνεργατης σας στο MPS

Εάν μια εταιρεία μπορεί να ισχυριστεί ότι γνωρίζει καλά το χώρο του printing αυτή είναι η EuroSupplies. Με ιστορία 23 ετών στο χώρο των εκτυπώσεων, έχει προμηθεύσει με εκτυπωτές, λύσεις, αναλώσιμα και υπηρεσίες εκατοντάδες Ελληνικές εταιρείες κάθε μεγέθους και κλάδου, όπως επίσης και τις πιο γνωστές δημόσιες υπηρεσίες.

Η πολυετής εμπειρία των ιδρυτών της στο χώρο της πληροφορικής, σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών, έχουν ως αποτέλεσμα την καταξίωση της εταιρείας στην Ελληνική αγορά ως έναν από τους μεγαλύτερους προμηθευτές εκτυπωτικών λύσεων και υπηρεσιών διαχειριζόμενης εκτύπωσης (Managed Print Services – MPS).

 

Η EuroSupplies αντιλήφθηκε νωρίς ότι το μέλλον στο business printing είναι οι υπηρεσίες MPS και χάρη στη στρατηγική συνεργασία με την HP από το 2009 (Platinum Partner), έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στις επιχειρήσεις ειδικά οικονομικά προγράμματα συμβολαίου. Χάρη στο άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και τη διαρκή υποστήριξη από την HP Hellas, η EuroSupplies αναλαμβάνει εξολοκλήρου τη διαχείριση των εκτυπώσεών σας, με ταυτόχρονη μείωση του λειτουργικού κόστους έως και κατά 30%.

 

Οι κορυφαίες printing λύσεις της HP και Samsung

Γνωρίζατε ότι σύμφωνα με έρευνες, το τμήμα ΙΤ κάθε επιχείρησης ξοδεύει το 20% του χρόνου του σε θέματα υποστήριξης του printing, ενώ το 22% των εγγράφων που εκτυπώνονται δεν χρησιμοποιούνται ποτέ; Επιπροσθέτως, οι ίδιες έρευνες αποκαλύπτουν ότι η διοίκηση μιας εταιρείας δεν γνωρίζει επακριβώς το πραγματικό κόστος των εκτυπωτικών εργασιών.

Με λίγα λόγια, σπαταλάτε άδικα χρήματα τα οποία θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε αλλού. Οι λύσεις Managed Print Services της EuroSupplies μπορούν να σας εξοικονομήσουν έως 30% από τα λειτουργικά σας κόστη, βελτιώνοντας όλες τις διαδικασίες σας, εσωτερικές και εξωτερικές, θα δώσουν ανάσα στο cash flow σας, ενώ παράλληλα θα απλευθερώσουν πόρους από το ΙΤ και το τμήμα προμηθειών. Ξεχάστε τα service calls και τις παραγγελίες αναλωσίμων.

 

Όποια κι αν είναι η ανάγκη σας στον τομέα του printing, η EuroSupplies καλύπτει όλη τη γκάμα των συσκευών HP και Samsung, περιλαμβάνοντας απλούς εκτυπωτές, MFP, copiers, έγχρωμους και ασπρόμαυρους, A4 και A3. Οι ειδικοί σύμβουλοι της εταιρίας θα αναλάβουν να σχεδιάσουν μια λύση κομμένη και ραμμένη στις δικές σας ανάγκες, η οποία θα εξορθολογήσει το workflow σας, θα απελευθερώσει πόρους και κυρίως θα σας βοηθήσει να κάνετε οικονομία, αφού πλέον θα γνωρίζετε επακριβώς τις πραγματικές σας ανάγκες.

 

Η ώρα για MPS είναι τώρα

Πρόσφατη έρευνα της Quocirca καταδεικνύει τη σημασία του MPS ως έναν από τους βασικούς μοχλούς στο digital transformation της σύγχρονης επιχείρησης. Εάν μέχρι τώρα διστάζατε να κάνετε το μεγάλο βήμα, έχοντας στο μυαλό σας την πολυπλοκότητα της αυτοματοποίησης του workflow ή σας απασχολούσαν ζητήματα ασφάλειας, ξανασκεφτείτε το. Η ώρα για MPS είναι τώρα και η EuroSupplies είναι ο συνεργάτης που μπορείτε να εμπιστευθείτε στον δρόμο σας προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Οι εκτυπωτικές συσκευές της HP και της Samsung είναι οι πιο ασφαλείς του κόσμου, προστατεύοντας τα έγγραφά σας, τα δεδομένα σας και τον εαυτό τους από επιθέσεις και ιούς.

 

Επικοινωνήστε με τη EuroSupplies και συζητήστε με έναν από τους εξειδικευμένους MPS συμβούλους για το πώς μπορείτε κι εσείς να μετασχηματίσετε την επιχείρησή σας, εκτυπώνοντας καλύτερα, ασφαλέστερα και οικονομικότερα.