Ερχονται 8ιντσα tablets με δωρεαν Office

Τα μικρά Windows tablets γίνονται πιο…PC αφού σύμφωνε με τις ανακοινώσεις του Tami Reller, CFO της Microsoft, ξεκινάνε οι αποστολές τους με προεγκατεστημένη την έκδοση Office Home & Student 2013. Μάλιστα το πρώτο tablet που θα βγει στην αγορά με αυτό το πακέτο θα είναι το 8ιντσο Acer Iconia W3, το οποίο θα έχει και dock με πληκτρολόγιο για να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες του Office. Το Office για τα συγκεκριμένα tablets θα περιλαμβάνει Word, PowerPoint, Excel, και OneNote.

Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να δώσει ώθηση στις πωλήσεις των Windows tablets και πολλοί την ανέμεναν. Από την μια οι επανειλημμένες δηλώσεις του Bill Gates ότι οι χρήστες έχουν κουραστεί από τις τύπου iPad συσκευές από την άλλη το αυξανόμενο ενδιαφέρον των καταναλωτών για business tablets, έχουν διαμορφώσει ένα πλαίσιο όπου τα Windows 8 δείχνουν έτοιμα να προσαρμοστούν στη νέα εποχή του mobility.

Όπως τελικά αποδείχτηκε δεν ήταν τυχαίες οι πληροφορίες οι οποίες υπήρχαν εδώ και μήνες, σύμφωνα με τις οποίες η Microsoft βρισκόταν σε συζητήσεις με αρκετούς κατασκευαστές προσφέροντας γενναίες εκπτώσεις στις άδειες των Windows και Office προκειμένου να βρουν μια θέση στην αγορά των μικρών tablets.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.