Ερχεται το IDC IT Security Roadshow

Προ των πυλών βρίσκεται το ετήσιο IDC IT Security Roadshow 2014, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 29 Απριλίου 2014 στο ξενοδοχείο Divani Caravel Hotel, στην Αθήνα. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης σημαντικοί Έλληνες και διεθνείς ομιλητές θα μοιραστούν με το κοινό τις θέσεις πάνω σε ζητήματα ασφάλειας IT.

Πιο συγκεκριμένα, θα εξεταστούν ζητήματα απειλών που προκύπτουν από τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, συμπεριλαμβανομένων της ταχείας ανάπτυξης των Web-based τεχνολογιών στις επιχειρήσεις (π.χ., το cloud computing, τα κοινωνικά δίκτυα, mobile apps), της πιο περίπλοκης υποδομής πληροφορικής, της επέκτασης των ασύρματων τεχνολογιών, της τάσης BYOD και των ολοένα και πιο εξελιγμένων επιθέσεων στον κυβερνοχώρο.

Βασικοί ομιλητές θα είναι ο κ. Πέτρος Θεοδωράκης, ICT director, διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου Α.Ε. (ΔΕΣΦΑ) και ο κ. Thomas Vavra, associate vice president, Software, IDC CEMA.

Το IDC IT Security Roadshow 2014 θα έχει την υποστήριξη των εταιρειών Kaspersky, Microsoft, Titus ενώ η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους τους τελικούς χρήστες. Για τις εταιρείες πληροφορικής το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 200 ευρώ.