Ερχεται το 4ο συνεδριο “Big Data & Business Analytics”

Τη διοργάνωση του 4ου συνεδρίου με θέμα  “Big Data & Business Analytics: Is it a Corporate Culture?” ανακοίνωσαν το Financial-Academy.gr και το Business-Analytics.gr. Το συνέδριο θα λάβει χώρα στις 30 Απριλίου, στο Cotsen Hall: The American School of Classical Studies – Athens και σκοπός του είναι η αποσαφήνιση του πλαισίου μέσα στο οποίο οι εταιρείες θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τα business analytics για να καλύψουν τις ανάγκες τους σε επίπεδο ανάληψης αποφάσεων.

Το διακύβευμα για τις επιχειρήσεις είναι πώς θα κατορθώσουν να αξιοποιήσουν το κατάλληλο λογισμικό ώστε να διαφοροποιηθούν από τον ανταγωνισμό. Γιατί το λογισμικό μόνο με τον συνδυασμό σκέψης, χρήσης και δημιουργικότητας από την πλευρά της εταιρείας μπορεί να καταστεί ειδοποιός διαφορά. Με άλλα λόγια το συνέδριο θα εξετάσει πώς μια επιχείρηση μπορεί αν περάσει από το commoditization των analytics – με τόσες πολλές προσφερόμενες λύσεις – στο premium αυτών.

Το συνέδριο αφορά διευθύνοντες συμβούλους, διευθυντές και στελέχη σε επιχειρήσεις των παρακάτω τμημάτων: Οικονομικών, Ασφαλείας Πληροφοριακών Συστημάτων, Κανονιστικής Συμμόρφωσης, Διαχείρισης Κινδύνου, Επικοινωνίας, Marketing, Εξυπηρέτησης Πελατών, Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών, Εταιρικής Επικοινωνίας, Διαχείρισης &  Επεξεργασίας Δεδομένων, Νομικών Υποθέσεων καθώς και Ερευνητές Ηλεκτρονικών Συμβάντων, Νομικούς Συμβούλους, Επικοινωνιολόγους, Διαφημιστές και Συμβούλους Επιχειρήσεων.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.